切換到寬版
  • 16353閱讀
  • 191回復

[其他類別]本店已搬遷至http://ibbs.hk/read.php?tid=61557&fpage=4&toread=&page=1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線4502
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2008-07-07
引用第77樓hinpotato999於2008-07-07 18:37發表的  :
畫蓮娜 [表情] ub]"b[j\1  
圖係官綱睇技能果幅XD ]. 0;;v6)  
唔知畫到個波點呢
hFMT@Gy  
請問可以比圖嗎 J Mm'JK?  
我聽日2點前都開唔到機既 會停電
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2008-07-07
你地好LO.WO.....人地都係畫畫姐! m-lTXA(  
雖然佢畫得唔係好好! 但係你地都唔使這樣踩人! CHY2003佢要的係一個自由清新的BBS,唔係要一個多多事的BBS。 eDY)i9"W  
仲有呀你地細個個時一畫就好好咩! 我都唔係啦! 我初初入BBS個時畫的仲樣過佢! 但係個D我OLD一班的會員冇笑的呀! G#j~8`3X  
你地唔好因為4502佢平日做D野好好笑就笑佢笑到永遠啦 }-~LXL%!3  
其實如果向好個個方面想......4502可以話係一個做D開心的氣紛的一個會員! 3u[5T|D'  
你地唔好笑佢啦! 佢都係初次畫畫姐, 仲係TRYING中!!!!!你地這樣笑佢佢會唔開心的. !7Nz_d~n  
你地想唔想IBBS發先D這樣的事呀!!! W|\ $}@>  
我想說的就是這樣 naVbcY  

離線hinpotato999

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2008-07-07
a?@lX>Z  
圖- - Y|ErVf4  
引用第81樓小。肥羊於2008-07-07 19:30發表的  : wY"BPl]b  
你地好LO.WO.....人地都係畫畫姐! [表情] #'BPW<Ob  
雖然佢畫得唔係好好! 但係你地都唔使這樣踩人! CHY2003佢要的係一個自由清新的BBS,唔係要一個多多事的BBS。 8wMwS6s:  
仲有呀你地細個個時一畫就好好咩! 我都唔係啦! 我初初入BBS個時畫的仲樣過佢! 但係個D我OLD一班的會員冇笑的呀! }J $\<ZT  
你地唔好因為4502佢平日做D野好好笑就笑佢笑到永遠啦 !Y10UmMu  
其實如果向好個個方面想......4502可以話係一個做D開心的氣紛的一個會員! ]Rj?OSok  
.......
.yB{+  
R p0^Gwa  
我地未好開心lo^^
三小強,登場!
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2008-07-07
引用第82樓hinpotato999於2008-07-07 19:37發表的  : N v6=[_D  
Z29aRi  
圖- -
我地未好開心lo^^
B7PdavO#  
但係你地唔係好意的笑 (XEJd4r  
你地的言語比我覺得你地係諷刺的笑
離線hinpotato999

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2008-07-07
引用第83樓小。肥羊於2008-07-07 19:41發表的  :
但係你地唔係好意的笑 a\&g;n8jA  
你地的言語比我覺得你地係諷刺的笑
/@&#U bN\  
|,tKw4  
我想問你點畫得咁好  囧
三小強,登場!
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2008-07-07
引用第84樓hinpotato999於2008-07-07 19:44發表的  :
我想問你點畫得咁好  囧
6 [?5hmc"w  
你還是個新仔......你cc我個註冊時間:2006-07-13 3,n"d-  
點睇我係ibbs都老過你啦.....以前d野你邊知禁多
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2008-07-07
hi- - mtdy@=?1Y  
我係999-.- s+(@U Ul  
我離開左好耐 vM50H  
睇下我注刪時間la- - HiBI0)N}  
邊個係新仔-,-? F@mxd  
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2008-07-07
同意肥羊的講法 <@Vf:`a!P>  
人地都係畫畫新手啦 這樣笑人地做咩 a$Hq<~46  
係咪之前果d膠貼現家仲未算 %> 5>wP   
依家都無咩膠貼 就算係呢個貼 我都睇唔出好膠 _?bO /y_y  
比次機會人吧 人地都想改啦 .h\Py[h<^  
如果再有膠貼先算
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2008-07-07
引用第87樓我愛星奇於2008-07-07 19:57發表的  : BC\W`K  
同意肥羊的講法 pWq+`|l$  
人地都係畫畫新手啦 這樣笑人地做咩 o\]U;#YD  
係咪之前果d膠貼現家仲未算 '.M4yif \g  
依家都無咩膠貼 就算係呢個貼 我都睇唔出好膠 b`@C#qB  
比次機會人吧 人地都想改啦 :H wdXhA6  
.......
;<_a ,5\Q  
P$Oj3HD LM  
膠在好似佢之前態度唔好  囧
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2008-07-07
引用第86樓hinpotato於2008-07-07 19:53發表的  : _>rM[\|X  
hi- - L#uU. U=  
我係999-.- vhAgX0k  
我離開左好耐 O ;[Mi  
睇下我注刪時間la- - z;F HZb9t,  
邊個係新仔-,-?
,B_c  
那你更加唔應該笑人了....你這樣有年資仲要這樣做.....真是成可体統呢 OM{^F=Ap  
身為年資高的會員...唔係應該做一個更加好的會員, 支持下其他的會員呢!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2008-07-07
引用第88樓hinpotato於2008-07-07 19:58發表的  :
膠在好似佢之前態度唔好  囧
"lLh#W1d  
算啦..比下機會人改下 Bv!{V)$  
如果再有膠貼先算 
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2008-07-07
引用第89樓小。肥羊於2008-07-07 19:59發表的  :
那你更加唔應該笑人了....你這樣有年資仲要這樣做.....真是成可体統呢 lnHY?y7{  
身為年資高的會員...唔係應該做一個更加好的會員, 支持下其他的會員呢!
:PW"7|c!  
@#OL{yMy  
咁都岩的-,- ,]7ouH$H}  
咁我盡力鼓勵下佢la-,-(小肥羊感服成功!) HI 1T  
t(6]j#5   
樓主e家試下畫d 易畫d的先la-.- hxH6Ii]\  
例q版a_a
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2008-07-07
引用第90樓我愛星奇於2008-07-07 19:59發表的  :
算啦..比下機會人改下 or3OLBf*Q  
如果再有膠貼先算 
jI7 x<=  
如果佢真係想俾心機畫畫既我支持下都無所謂-_- 'g)f5n a[  
總之唔好再有膠帖or呃post就得=3= rHB>jN@$  
Lv['/!DJ|  
p.s.好強...呢個post開左兩日就有8頁...-_-||
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2008-07-07
引用第92樓夜雲於2008-07-07 20:03發表的  :
如果佢真係想俾心機畫畫既我支持下都無所謂-_- i=#\`"/  
總之唔好再有膠帖or呃post就得=3=
`RSiZ%Al  
;%2+Tc-7I  
呃post比較難吧- - f\= @jV  
有時你會唔小心離左題- -.. 6AJ`)8HX  
不過樓主要加油- - wE.jf.q  
唔好再發膠貼
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2008-07-07
新手入論壇都可能會膠過 ];Noe 9o  
4502應該係一個新手入壇 可能仲未識野 仲細佬仔 =<HekiYM  
你就係一個好例子 hinpotato G`%rnu  
你第一個AC為何-20威望呢 <tbs,lcw;  
衰咩?過左幾耐? ]I,&Bme  
第2個AC呢? 而家佬手啦 /r'Fq =z  
就係呢個原因 你無資格笑新手
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2008-07-07
引用第94樓我愛星奇於2008-07-07 20:06發表的  : 2(GY k  
新手入論壇都可能會膠過 83V\O_7 j  
4502應該係一個新手入壇 可能仲未識野 仲細佬仔 Vbp @n  
你就係一個好例子 hinpotato }|Q \@3&  
你第一個AC為何-20威望呢 n%36a(] t  
衰咩?過左幾耐? /7S g/d%c  
.......
"6%{#TZ  
算啦-_-大家唔好再嘈啦 0N !rIz  
膠定唔膠既定義同原因我諗樓主同大家都明嫁啦-_- t&43)TPb.  
大家都係安安靜靜咁等樓主出新作再評論好了
離線4502
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2008-07-07
有小小難畫 我畫得好似好怪
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2008-07-07
有dd進步 s~( `~Y4  
對眼怪左d #lMIs4i.  
面頰太瘦 8v/,< eARJ  
畫既下半部馬龍左 .u&X:jOE  
指甲太大 H'$H@Kn]-  
頭髮有進步..不過仲可以改善 :##$-K*W"  
S3HyB b  
總括黎講...有待進步
離線4502
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2008-07-07
我畫左終昇 龍炮 真昇 仲未上傳
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2008-07-07
55 NTK9`#SA  
好喇.......搞完999的事之後就要搞番dim  4502個單喇!!! f#I#24)RH  
TO: yZoJD{'?Sw  
4502  其實你的做野之前要想一想先.......要3思而後行 }[c.OJ:  
你既然見到其他會員有批評.....你就自己改一改.....我都知你今次發這個貼唔係膠貼 ;U a48pSv  
係一個好好的事!!!! ?Ec{%N%  
至於有d會員對你過份冇禮說話你可以話比版主知.......唔使用d不好的態度....你這樣做會引起佢地對你仲不滿。如果你用友善的態度.佢一定唔會好似e家的。 知道嗎? 1x##b [LC  
C^_m>H3b  
祝你成為一個個個會員都喜歡你的會員
快速回復
限100 字節

上一個 下一個