切換到寬版
  • 9317閱讀
  • 159回復

[自創小說]自作故事-戰勝之後(新增第十二章:重新開始) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線戰神混沌
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2008-06-01
多到唔想睇......不過都支持下
離線baby
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2008-06-02
好多字=        =+王帝咁有心機...不如打多d機~xDD
離線自己

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2008-06-02
格式唔係小說wo老兄 %|'VucLx  
用詞:呆木,不生動 ]E^)d|_  
文法:錯誤 A+hA'0isF@  
結構:鬆散 1 Q*AQYVY  
總括:垃圾

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線stenley
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2008-06-04
有創意....
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2008-06-04
多謝支持~~~~
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2008-06-04
加油努力,作多d比我地睇xd
離線t.k.k.
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2008-06-04
呢篇文章有得加分,你就正啦=.=我果篇又少人又冇加分= = ^bq,+1;@Q  
加油呢,用左少少口語
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2008-06-06
係,但係家下作落佢 wNU;gz  
驚果個★夏娜★ Ss_}@p ^  
係到嘈
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2008-06-06
引用第127樓前!!davis!!於2008-06-06 10:02發表的  : LR';c R;  
係,但係家下作落佢 .h\Py[h<^  
驚果個★夏娜★ 7D1$cmtH  
係到嘈
V7.g,  
我係比意見
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2008-06-06
唔係意見 係罵=]
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2008-06-15
引用第129樓前!!davis!!於2008-06-06 18:58發表的  : *C<;yPVc  
唔係意見 係罵=]
_ Yc"{d3S  
3z u6#3^  
睇完後 3 ^K#\*P  
Ga-cto1Y  
令到我對迪雲好反感@_@
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2008-06-17
引用第130樓鋼鍊於2008-06-15 15:28發表的  :
睇完後
令到我對迪雲好反感@_@
Ew kSUA>Tm  
點解咁呢 $;'M8L  
ps:你個簽名好正
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2008-06-17
引用第131樓前!!davis!!於2008-06-17 12:52發表的  :
點解咁呢 ) $b F*  
ps:你個簽名好正
d}':7Np  
因為故事中心部分係 MP)Prl>  
k fZ`|w@q  
交代迪雲同米兒做男女朋友 kLF`6ZXtd  
aHmg!s}&  
星仔同佢大打一場 7QNx*8p  
X:$vP'B>  
1.米兒係大魔,點解迪雲話會保護佢,但你個故事的星仔好廢 yF? O+9R A  
"a(4])  
應該係比迪雲廢,點解會可以比星仔捉左米兒。第一點=講大話 !Q15 qvRS  
*DC/O( 0  
2.佢一開始唔出真實力,一出就全力,期後,佢右叫星仔小心 ]& ckq  
8.n#@%  
好像雙面人格/講同做唔同 Wc2&3p9 c  
$!MP0f\q g  
題外話:多謝~
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2008-06-17
因為迪雲重視友情(表示佢重友情) 4 ZnQpKg  
p.s:真係好靚,好想偷左佢
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2008-06-18
引用第133樓前!!davis!!於2008-06-17 20:29發表的  : #p>&|I  
因為迪雲重視友情(表示佢重友情) kC%H E  
p.s:真係好靚,好想偷左佢
# o/;du  
可記得迪雲勝了迪倫說的話嗎? .1RQ}Ro,<  
Si]?4:E7=  
但係你作左:對迪人仁慈呢 7*+CX  
M$%ON>K q  
佢無留手,唔通仲叫重視友情嗎? 9dNkKMc@  
O}zHkcL  
偷囉,反正我係yahoo搵的
離線whywong13
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2008-06-18
引用第6樓e888於2008-03-23 10:16發表的  : Xydx87L/-e  
樓主年紀輕輕,就有經天緯地之才,定國安邦之智,古人云,臥龍鳳雛得一而安天下,而今,天祐我大中華,滄海桑田5000年,中華 神州平地一聲雷,飛沙走石,大舞迷天,朦朧中,只見頂天立地一金甲天神立於天地間,這人英雄手持雙斧,二目如電,一斧下去,混沌 初開,二斧下去,女媧造人,三斧下去,小生傾倒.得此大英雄,實耐之幸也,民之福也,怎不叫人喜極而泣.......古人有少年 樓主說為證,少年之樓主如紅日初升,其道大光;河出伏流,一瀉汪洋;潛龍騰淵,鱗爪飛揚;乳虎嘯谷,百獸震惶;鷹隼試翼,風塵吸 張;奇花初胎,皇皇;干將發硎,有作其芒;天戴其蒼,地履其黃;縱有千古,橫有八荒;小生對樓主之仰慕如滔滔江水連綿不絕,海枯 石爛,天崩地裂,永不變心. tq h)yr;  
看完樓主的帖子,我的心情竟是久久不能平靜。正如老子所云:大音希聲,大象無形。我現在終於明白我缺乏的是什麼了,正是樓主那種 對真理的執著追求和樓主那種對理想的艱苦實踐所產生的厚重感。面對樓主的帖子,我震驚得幾乎不能動彈了,樓主那種裂紙欲出的大手 筆,竟使我忍不住一次次地翻開樓主的帖子,每看一次,讚賞之情就激長數分,我總在想,是否有神靈活在它靈秀的外表下,以至能使人 三月不知肉味,使人有餘音繞樑、三日不 絕的感受。樓主,你寫得實在是太好了。我惟一能做的,就只有把這個帖子頂上去這件事了。 `)y ;7%-  
樓主的帖子實在是寫得太好了。文筆流暢,修辭得體,深得魏晉諸朝遺風,更將唐風宋骨發揚得入木三分,能在有生之年看見樓主的這個 帖子。實在是我三生之幸啊。看完樓主的這個帖子之後,我竟產生出一種無以名之的悲痛感——啊,這麼好的帖子,如果將來我再也看不 到了,那我該怎麼辦?那我該怎麼辦?直到我毫不猶豫地把樓主的這個帖子收藏了,我內心的那種激動才逐漸平靜下來。可是我立刻想到 ,這麼好的帖子,倘若別人看不到,那麼不是浪費樓主的心血嗎?經過痛苦的思想鬥爭,我終於下定決心,犧牲小我,奉獻大我。我要拿 出這帖子奉獻給世人賞閱,我要把這個帖子一直往上頂,往上頂!頂到所有人都看到為止! DSRc4 |L  
在遇到你之前,我對人世間是否有真正的聖人是懷疑的;而現在,我終於相信了!我曾經忘情於兩漢的歌賦,我曾經驚訝於李杜的詩才, 我曾經流連於宋元的詞曲。但現在,我才知道我有多麼淺薄! i4D]>  
樓主,你的高尚情操太讓人感動了。在現在這樣一個物慾橫流的金錢社會裡,竟然還能見到樓主這樣的性情中人,無疑是我這輩子最大的 幸運。讓我深深感受到了人性的偉大。樓主 的帖子,就好比黑暗中刺裂夜空的閃電,又好比撕開烏雲的陽光,一瞬間就讓我如飲甘露,讓我明白了永恆的真理在這個世界上是真實存 在著的。只有樓主這樣具備廣闊胸懷和完整知識體系的人,才能作為這真理的惟一引言者。看了樓主的帖子,我陷入了嚴肅的思考中。我 認為,如果不把樓主的帖子頂上去,就是對真理的一種背叛,就是對謬論的極大妥協。因此,我決定義無返顧地頂了! WLXt@dK*u  
.......
XLpn3sX$  
L;")C,CwQ  
無奈......不過作者十分有心機作
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2008-06-19
引用第134樓鋼鍊於2008-06-18 14:15發表的  :
可記得迪雲勝了迪倫說的話嗎?
但係你作左:對迪人仁慈呢
.......
>l)x~Bkf$j  
迪雲嬲起上黎冇理呢D野 n$SL"iezW?  
]l fufjj  
點解我搵唔到 囧
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2008-06-20
引用第136樓前!!davis!!於2008-06-19 17:53發表的  :
迪雲嬲起上黎冇理呢D野
點解我搵唔到 囧
<(Ar[Rp  
經過佢同佢老哥打後 { /!ryOA65  
d1g7:s9$0  
一早有悟覺啦 ^E \4`  
a] c03$fK  
當然啦 我搵到三十幾頁啊
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2008-06-21
引用第137樓鋼鍊於2008-06-20 16:07發表的  :
經過佢同佢老哥打後
一早有悟覺啦
.......
mm#UaEp  
但本性難移喎 XLi wE$:t%  
30幾頁= = 5#f_1 V  
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2008-06-21
引用第138樓前!!davis!!於2008-06-21 17:49發表的  :
但本性難移喎 0[Yks NNl1  
30幾頁= = ,\+N}F^  
Y<Ae_yLa  
以我睇 mmjWLrhlu  
?vWF[ DRd'  
雲會說 {l/`m.Z  
1jzu-s ,F  
星仔,唔好再這樣吧 2H8\P+  
cna%;f.  
再和以前一樣 er BerbEEH  
]!"7k_  
大家開心地生活吧 aEa.g.SZ