切換到寬版
  • 2093閱讀
  • 20回復

[分享]up lv極強攻略 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-12-28
1lv-40lv可以打霸王歷奇,不要自己行埋去打,等com打(他可是有5千幾hp的說=.=),儲學點學該人物最高攻/實用的招 V'C-'Ythwf  
學倒出1-4次而每次mp量不高於300的就打死迪下怪的招為止(e.g.奧龍學佐追風已可打迪下) VE*j*U j  
40-80lv可以打迪下頭三格,每隻2百幾經,學倒該人物第二高攻/第二實用的招為止 _!%M %  
80-120lv可以打7下屈樹,最好睇準佢死佐之後重出的位置狂攻~,屈一會兒好快1百零幾lv,之後要慢慢有耐性屈 *Er? C;  
120-150lv最好打霸歷,這時你的攻擊力足以秒霸歷d怪,慢慢熟練就可以150lv,其他關唔係唔好,但霸歷又有信雷拳汁又打得快(因為d怪多數聚埋一齊,好快打完),爽! ]H>+m 9  
150-170lv時mp算幾多,最好打7下,至少每打5-6次就up得1lv,好快=],當然霸歷也不錯,如果時間趕就霸歷,唔趕就7下吧~ Hxn<(gd G  
170-200lv咩都打下,慢慢就會up倒

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線mankit1221
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-12-28
唔錯~ mbGcDG[HQ  
講得幾好~ TOrMXcn!/  
不過我1-50都打霸王~ !VFem~'d  
之後就狂打迪下~ ^EuW( "  
同埋補充番就係霸王哥個歷奇唔止5000幾血~ d+Ds9(gV  
佢係有3264 x 5 =16320 血先岩~ qF'~F`6  
係我用虎仙訣哥時睇到既~
離線leonocean
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-12-28
good!THX!
離線leehowa
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-12-28
wow 咁咪有排先可以升到200lv = ="
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-12-28
我想問 l]) Q.m  
好似迪雲咁 lV)G@l[1  
點屈樹.........真升?=_=  NpR6  
其實1開始打生日快樂係最快.....

離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-12-28
引用第4樓汝吾之於2007-12-28 10:18發表的  : lhxdx    
我想問 K}K)`bifw  
好似迪雲咁 UJn/s;$.e  
點屈樹.........真升?=_= J=9#mOcg"  
其實1開始打生日快樂係最快.....
n`.#59-Hx  
1開始霸歷快過牙~ si?HkJv5  
生日1lv打起打一次最多1x-2x lv SX_4=^  
霸歷我試過3x lv

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-12-28
引用第5樓自己於2007-12-28 10:43發表的  :
1開始霸歷快過牙~ u *2JUI*  
生日1lv打起打一次最多1x-2x lv J3IRP/*z  
霸歷我試過3x lv
!Rqx2Q  
一開始打霸歷得com幫你打,d怪又勁,好哂時間,而且一隻怪只有生日快樂的2/3倍經,生日快樂的怪易打好多,會打得快d~
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-12-28
去魔王升重快-_- j)";:v  
特別第五格- - PpFsp( )x  
送經咁滯 囧
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-12-28
唔該阿 好有用
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-12-28
引用第7樓慘絕人寰於2007-12-28 11:27發表的  : [>p6   
去魔王升重快-_-  f`J|>Vk  
特別第五格- - g}r^Xzd;  
送經咁滯 囧
PCZ]R  
打冰蛇火蛇果道?
離線ka13252006
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-12-28
只要你地夠攻.. !-RwB@\  
玩撒卡上啦 6RP+4c  
一場有4-5萬exp
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-12-28
魔王屈蛇最好
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-12-28
引用第10樓ka13252006於2007-12-28 17:34發表的  : _k|g@"  
只要你地夠攻.. Efvq?cG&  
玩撒卡上啦 CrO`=\  
一場有4-5萬exp
1vsu[n  
個土狼首領同d卒仔一齊屈都屈死你
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-12-28
引用第5樓自己於2007-12-28 10:43發表的  :
1開始霸歷快過牙~ -_HRqw,Z0  
生日1lv打起打一次最多1x-2x lv :Dj#VN  
霸歷我試過3x lv
;le0QA Pf  
咁你果一次 1~30lv 用左幾耐=_= c(E,&{+E  
生日平均5~6 min 就 可升到11lv.......

離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-12-28
係生日1-30lv一隻怪都有100經左右,之後先打霸歷,開頭霸歷的怪好難打,隻com唔夠mp就用拳打= =好慢= =
箭豬一隻
離線mybbo
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-12-28
4 樓 你錯了打x王x奇好d
離線*小黑*
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-12-28
good oAaf)?8  
唔錯... G\):2Qz!|  
幾好呀! (Wn "3 ]  
對新手好有用
收比較勁既人物
離線sun272100
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-12-29
thx la..............................
離線名字

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-12-29
引用樓主自己於2007-12-28 03:13發表的 up lv極強攻略 : C_C$5[~-:  
1lv-40lv可以打霸王歷奇,不要自己行埋去打,等com打(他可是有5千幾hp的說=.=),儲學點學該人物最高攻/實用的招 wD}EW  
學倒出1-4次而每次mp量不高於300的就打死迪下怪的招為止(e.g.奧龍學佐追風已可打迪下) _m" ^lo  
40-80lv可以打迪下頭三格,每隻2百幾經,學倒該人物第二高攻/第二實用的招為止 <jg8y'm@0  
80-120lv可以打7下屈樹,最好睇準佢死佐之後重出的位置狂攻~,屈一會兒好快1百零幾lv,之後要慢慢有耐性屈 z}D#WWSxf  
120-150lv最好打霸歷,這時你的攻擊力足以秒霸歷d怪,慢慢熟練就可以150lv,其他關唔係唔好,但霸歷又有信雷拳汁又打得快(因為d怪多數聚埋一齊,好快打完),爽! @|Z*f\  
.......
yTP[,bM  
D)h["z|F  
我想講呢,唔係個個人都屈到樹 5vYsA1Z   
3/:LYvM<  
其實你可以先打凶獸拎到綠魔劍再屈樹會好d >d'EInSF  
qq/_yt  
第一,mp用量小,第二,高攻 `9:v*KuM#R  
xTGP  
再唔係打下高手都得
媽子危機3─絕種消費者
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-12-29
go  to魔王屈蛇
快速回復
限100 字節