切換到寬版
  • 2605閱讀
  • 30回復

[分享]域多-Victor介紹70% [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線★夏娜★

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-04-06
域多-Victor就讀文光中學,是校內的壞份子,也是「青狗社」的一員,為人欺善怕惡,十分喜愛出風頭,暗戀著米兒。 =kF? _KN  
角色起初能力: ^+URv  
+#9xA6,AE  
能力 能力值 每加1點的效果 {sl~2#,}b1  
HP 470 4.5 avV mY|I  
MP  560 7 pqOA/^ar  
SP 530 6 nrF!;:x  
STR 11 1.1 D|[/>x  
DEF 12 1.2 rI *!"PL  
AGI 12 1.2 oFb\T iLu  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! +*: }p  
ok      ok          ok            ok    S;>4i!Mb ^  
域多d點其實都得 C)U #T)  
但係就血太小,只要血可以+5.5 A3<^ U  
就比好多人強 89db5Dx  
victor是以遠身攻擊為主,  sD2*x T  
所以mp方面一定不可以小看  (y 3~[  
hp加到1500 mp1300左右就可以了,  [#7D~Lx/  
因為victor大多數招數所花的MP也不小  IL2 e6 b  
STR 和 DEF都要加爆(DEF可以500)  wG;}TxrLS  
招式 fJvr+4i4k  
閃雷快刀 *&h6*zP?  
學習途徑 消耗能力 學習點數 h)7v1,;w'  
開創角色時 100MP 50 6W]OpM  
`!<x "xKu  
攻擊力太低 4v0dd p  
vs實用度★ dZ.}j&ZH'  
up lv實用度:★ =obt"K%n  
格擋力:★ D 8gQR Q  
擋左/右攻 4+-5,t7  
起手,收手這招(victor計)差唔多最快 =!(S<] ;  
唔好用方面:太低攻    5Ws5X_?d  
連環快刀 a^ %8QJW  
進入體育館 200MP 80 ^dheJ]n=k  
#dHr&1 (  
同閃雷快刀差唔多 VtD@&N  
vs實用度:★★ E1^aAlVSD  
up lv實用度:★  yB 1I53E  
格擋力:★★★ H U:1f)a a  
流星風暴 '_k>*trV  
學習途徑 消耗能力 學習點數 x`Vy<h 33  
打贏大嶼山 350MP 150 F19;RaP+  
這一招好好用 ;_ >s0rUV  
攻高(都ok) jkZ_c!  
仲有好多人係擋唔到衣招 PG\\V$}A(  
'uws  
vs實用度:★★★  #8S [z5 `  
up lv實用度:★  A1mYkG)l  
格擋力: ★★★ X77A; US  
破空閃 jM6uT'Io  
學習途徑 消耗能力 學習點數 bta0? O #  
    無            500MP 250 UENYJ*tnP  
X@i+&Nv"<  
這招攻都可以(在victor招計) rat=)n)"t  
起手快,攻高 5JO[+>  
vs實用度:  ★★★★    xWd9%,mDNR  
up lv實用度:★★☆  }*xC:A%aS  
格擋力:  ★★★ C<zx'lw!  
luJ{Iq  
彗星閃刀 9 vB9k@9  
學習途徑 消耗能力 學習點數 sx<} tbG  
----              630MP      320 H4P\hOK7r  
這招係victor最高攻的招 '~ jy  
就算狂龍,,人性都破到 hVQ7'@  
唔好用的方面:LFO最難用的招(擋左右左攻) 9m%7dsv  
vs實用度: ★★★★☆  e@='Q H  
up lv實用度: ★★★★★ Z}]:x `fXd  
格擋力:★★★★    THr c H  
(k7;  
快速逃跑 EG'7 }W  
比起閃雷快刀這招有用得多 i)A`Vpn  
學習途徑 消耗能力 學習點數 _Cu[s?,kS  
- 300MP 200 OI)&vQ5k  
使用時自身進入無敵狀態,連按跳鍵持續狀態。 3N(8| wh  
在無敵狀態內,不能使用任何的攻擊技巧。 0SAG6k~x  
z4 4  
vs實用度: ★★ oA(. vr  
up lv實用度:☆  ?q+8 /2  
格擋力:★★★★★    :7HVBH  
~Da >{zHt  
=YS!soO  
]hCWe0F  
s98: *o3  
[ 此帖被★夏娜★在2008-04-06 20:48重新編� ]
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-06
連環快刀有分別的..............可以打3下.......
啊~有朋友真好~
離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-06
幾時做2轉???
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-06
引用第1樓denny1997於2008-04-06 15:14發表的  : (_s!,QUe  
連環快刀有分別的..............可以打3下.......
gn;nS{A  
我知 ,=XS%g}l4  
但係d攻差唔多 ( S C7m /  
我有 a8lo!e9q  
閃雷快刀1400攻 'xu7AKpU)  
去學校打 N@%xLJF=N>  
2招都ko唔到一怪  ^qSf  
到我有連環快刀都係2招ko一怪
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-06
引用第2樓hinhin0621於2008-04-06 15:15發表的  : e2VL/>y`  
幾時做2轉???
Fr E/K_L  
做完一轉就會做2轉
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-06
這是70%-____-玩我-.- #!F8n`C-  
d圖係官網的-__- JqH.QnKcv  
動作是冇的-.- u0$5Fd&X  
點破冇講-___- H f E;$  
仲要好多野copy官網-__-
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-06
快d做異轉啦
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-06
閃雷快刀無用你玩呀!?
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-06
引用第7樓牙銓於2008-04-06 15:56發表的  : UmMYe4LQR  
閃雷快刀無用你玩呀!?
7o%|R2mL}  
講三個優點出黎 ;-wPXXR  
講唔到三個講兩個 <{~UKi  
講唔到兩個講一個 o%s}jBo}  
講唔到一個咁即係冇用啦
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-04-06
引用第8樓魚旦二號於2008-04-06 15:59發表的  :
講三個優點出黎 %HS!^j3C%  
講唔到三個講兩個 {; ~i q  
講唔到兩個講一個 soCHwiE  
講唔到一個咁即係冇用啦
dQ"W~ig  
1.閃雷快刀起手快收手快.可以用作突激 QAw,XZ.K^  
2.閃雷快刀到左10LV攻就等同於流星風暴2-3LV到令到突激時減人血更快 3Q"+ #Ob  
3.閃雷快刀可以向上向下靈活性更高突激時命中率提升 TniKH( w/  
我講到三個優點出黎!!!
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-04-06
d圖係官網的 N* - Z Jv  
thx!
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-04-06
引用第9樓牙銓於2008-04-06 16:15發表的  :
1.閃雷快刀起手快收手快.可以用作突激 3I(M<sB}  
2.閃雷快刀到左10LV攻就等同於流星風暴2-3LV到令到突激時減人血更快 ,:{+ H  
3.閃雷快刀可以向上向下靈活性更高突激時命中率提升 JR)rp3o-  
我講到三個優點出黎!!!
\]El%j4  
你都識講10lv Z;s-t\C  
如果10lv先有流星風暴2-3lv g&wQ^  
不如我升流星風暴好過
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-04-06
引用第5樓polim1522000於2008-04-06 15:27發表的  : KMcP!N.I  
這是70%-____-玩我-.- {VG6m Hw  
d圖係官網的-__- W{d/m;<@N  
動作是冇的-.- ":ycyN@g  
點破冇講-___- %b9M\  
仲要好多野copy官網-__-
=KLYR UW  
動作是冇的-.- *Q?HaG|S  
動作根本個個都差唔多 ><~hOK?v  
copy官網 .M lE1n'  
我會改番
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-04-06
引用第11樓★夏娜★於2008-04-06 17:02發表的  :
你都識講10lv G)Y!aX  
如果10lv先有流星風暴2-3lv A lz#zBGb  
不如我升流星風暴好過
O9Aooe4W=  
話明係突激,+上閃雷快刀起手同收手都快過流星風暴,你一出就比人破點玩突激?流星風暴係用來破人招,域多招招都有用!其實你有冇玩過域多??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-04-06
用番自己圖片啦 /.r($S g^  
你咁樣post你叫我地去官網睇都得啦 j^gF~ Wz^  
呃分
離線.傻仔.
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-04-06
你D介紹好短下-0-,,,可唔可以將D圖放大小小
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-04-06
引用第13樓牙銓於2008-04-06 17:43發表的  :
話明係突激,+上閃雷快刀起手同收手都快過流星風暴,你一出就比人破點玩突激?流星風暴係用來破人招,域多招招都有用!其實你有冇玩過域多??
QwhPN'U  
無用u1唔會出 n}l Z  
但咁低攻 L@/+u+j0  
打到人好似無扣 zVIzrz0  
招右up得好慢 ! `SR$dnE  
唔up好過up啦
離線202202
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-04-06
我认为不够详细

樓主留言: