切換到寬版
  • 2957閱讀
  • 25回復

[自創小說]睇到阿杰個漫畫就心血來潮!《LFO的故事第六集之魔狼之死》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-31
我寫到今集先發現要集集都有迪丹旋雅琪係好難寫,所以…… ,'nd~{pX"(  
j v4O  
今日係一個落住雨既一日 sMn)[k vX  
AVnH|31dC~  
小李:今日天空真係好既姐 C+m%_6<  
?^Q8#Y^M  
迪丹旋雅琪:...... 2d#3LnO  
[B,w\PLub  
小李:我出街行下先! l+vD`aJ3  
wqnHaWd*  
小李行到一半,見到迪卵同真天魔係到打緊 J\@W+/#dF  
!2o1c  
真天魔:迪卵果然係迪卵,境然要中我3招先死! [qL{w&R  
Pss$[ %  
小李:中3招先死O0O!你D招甘廢,我回擊你3招都得啦 V`WSZ  
cs]h+yE  
真天魔:試下啦! pK|~G."6e  
2A95vC'u>|  
??人:停手 sP'U9l  
Sk6B>O<:  
真天魔:邊個甘夠膽左我 zJ $&`=  
'-l.2IUyT  
??人:魔狼"尿"陰腿 h]>QGX[kC  
P2!+ZJ&  
真天魔中左個招令佢無左兩樣野…一係性無能,二係佢尿布後的秘密 28! ke  
"M !]t,?S  
小李:好強啊!境然可以用一招打敗真天魔!加上呢招,唔通你係就係…… /=(PMoZu  
TlEd#XQgf&  
魔狼聖帝:無錯!我就係淫狼性帝!我泥係為左打敗比我令仔既人嫁 j%`% DQ  
4F`&W*x  
小李:你講真天?? z|$ M,?r'  
WR<?_X_  
淫狼性帝:唔係!個果人,就係你! :u9OD` D  
~z kzuh  
小李(心):唔係瓜!我做乜都樣衰過人嫁wo gJZH??b  
LsI8 T uv  
淫狼性帝:準備等睇死神來了啦 A/c#2  
)Ggv_mc h  
小李:小李最強超終極級強勁必殺絕頂無敵祕技《兩指神插》- -+ Pxvf"SXX  
ZamOYkRX  
淫狼性帝:無用嫁! N;q)r  
\:m1{+l  
小李:真不愧為性帝!連那個位都強過人 KPrH1 [VU  
_qO'(DKylC  
淫狼性帝:呢層係一定嫁啦!我每日都會食條《最強超級終極突大勁粗既虎邊》 PNs*+/-S  
Xmm) z  
小李:性帝呢個名真係名負其實=0= j2RdBoCt  
}|OwUdE!R9  
淫狼性帝:廢話少講!奪命狙雲me `PUGg[Zx^  
UasU/Q <   
小李:好彩!差少少中招!果係真係淫狼啊 w$DHMpW'  
t }YT +S  
淫狼性帝:睇泥要出呢招啦!"尿"音腿 &e6!/y&  
k.ttrKy<q/  
小李: Q@ Ze+IhK`  
G`Df'Yy  
淫狼性帝:正中中間- -+ ,(A $WT@e  
YvG=P<_xw  
打中之候,膠膠世界既奇積出現左!就係張性帝打中之後既動作,從復左10次甘做 2 oo/KndU  
`tPVNO,l  
小李:無啦!好痛!小丸子要爆啦!爆左d人無得睇嫁 6Qk[TL)t  
l86gs6>  
淫狼性帝:問你屎未!令仔過我既人全部都要死! 7tP%tp ez  
lv>^P>S(O  
小李:實在係太可護啦!唔可以願涼!絕對唔可願涼 bn%4s[CVb4  
.]e_je_  
小李:睇住啦!《琪琪裸女變化》!等陣啊!換件3先,你唔好睇啊 )`BKEa f  
p/U{*i ]t  
淫狼性帝:…彩你啊!奪命狙雲…… <Ej`zGhWz  
{SkE`u4Sz  
小李:淫狼哥哥我令唔令姐!不如泥過kiss啦=3= f#kT?!sP  
!<3!ORFO  
淫狼性帝因為嘔到無得再嘔,所以嘔左身體入面所有野出泥 :>y;*x0w  
G1fC'6$3  
小李:死都死得難睇過人! 5HaI$>h6  
c;Gf$9?iC  
回頭一望…… c`@";+|r  
PbnAY{J  
琪琪(心):小李唔通係基既 aD+4uGN  
wJZuJ(  
小李:琪琪?!其實我頭先…… O.DO,]Uh  
3yrb7Rn3  
                《待續》 L|L;<  
《下集係…解開琪琪既誤會》 Sh2BU3  
akF T 0@9  
《次次作完之後都驚有兩個乜水泥踏場=_=》
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-31
淫狼性帝 ?<` ;lu/eL  
好名 Q5b9q$L$  
一係性無能,二係佢尿布後的秘密 _=cU2  
性無能 jV[;e15+  
↑睇到呢到笑左成分鐘-_-
離線4503
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-31
係迪卵?迪咩?尿音腿 - -+死未正中中間仲要踢咪小丸子= =
想要其他問我
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-31
超正,笑到我咩咁!!! ah%Ws#&  
等你繼續寫!!!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-31
呢集晒左我一分鏡去念=_= ;?k<L\zaw  
都係多得阿杰寫個阿月,之後我上官網睇!睇到撒卡既異轉,所以就…… $}.+}'7$  
多謝杰杰
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-31
你可唔可以唔好咁作 gXlcB~!  
整衰哂天魔!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-31
引用第5樓7頭於2008-08-31 16:47發表的  : :dh; @kp  
你可唔可以唔好咁作 SDC'S]{ew  
整衰哂天魔!!
v2E<~/|  
唔可以!鬼叫u1整到佢著尿布啊
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-31
引用第6樓小李於2008-08-31 16:49發表的  :
唔可以!鬼叫u1整到佢著尿布啊
RARA_tii  
係鬼尿布!咁你係唔係女仔?
離線小李
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-31
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 dI ,A;.  
2:我係米女仔關你咩事!
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-31
引用第8樓小李於2008-08-31 17:07發表的  : "-$}GUK?Z  
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 OUi;f_*[r  
(vO3vCYeQ  
問下姐 ]]PNYa  
唔洗咁惡= = 7K\v=  
講啦
離線4503
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-31
果個唔係尿片 係一d正常人唔用既用品 唔知叫咩 總之唔係尿片
想要其他問我
離線飛龍之牙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-31
引用第10樓4503於2008-08-31 17:16發表的  : ~#sD2b` 0  
果個唔係尿片 係一d正常人唔用既用品 唔知叫咩 總之唔係尿片
HDH G~<s  
膠神尿片 B-MS@ <2  
不過唔係你用,係比重膠過你的人用,你的膠只可以話係高手 JD$g%hcVZa  
人地膠得像神人的說
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-31
引用第8樓小李於2008-08-31 17:07發表的  : MT-Tt  
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 /TpTR-\I0  
duG3-E  
(bb!VVA  
咁惡架你=.= *]]Zpa6  
E{orezP  
小李個名咁粗口化架
離線小李
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-31
引用第12樓昇龍之必於2008-08-31 17:43發表的  :
咁惡架你=.=
小李個名咁粗口化架
0nb%+],pX  
甘係唔關佢事啊馬 I\Op/`_=E  
《我點知我講左會對我做d咩啊!都係提防d好》
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-31
引用第13樓小李於2008-08-31 18:51發表的  :
甘係唔關佢事啊馬 1$&@wG  
《我點知我講左會對我做d咩啊!都係提防d好》
ok\-IU?  
都係惡左D-_-"請問你IS男定女
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-31
一篇令人既文.
蘿莉有三好,身嬌,腰柔,易推倒!H
離線小李
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-31
引用第14樓昇龍之必於2008-08-31 21:26發表的  :
都係惡左D-_-"請問你IS男定女
Z}S[fN8  
- -你仲問既=_= MJGT|u8O&  
我係人妖啊- -
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-31
引用第16樓小李於2008-08-31 21:52發表的  :
- -你仲問既=_= s;vt2>;q+e  
我係人妖啊- -
-qP)L;n  
?\Z pVL<>  
下~~~~~同個人妖講野................我死la~~~~有冇人救我
離線wuyiuchun
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-01
好好笑 0cmd +`  
我笑左二分鐘
離線冰之呂忍
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-01
好似有d18+
狼牙傳說!!!