切換到寬版
  • 3519閱讀
  • 31回復

[遊戲改圖]難得第一次唔發膠野!3位人物黑暗版xdd [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-02
— 本帖被 炎‧龍 執行鎖定操作(2009-04-06) —
第一次用photoshop整圖!唔識用功能!所以靜係畫左d野上去 qP*$wKY,  
Of SYOL7o  
HmAA?J}  
無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去無人回既話我死左去
[ 此帖被小李在2009-01-02 05:15重新編輯 ]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-02
很差的說,有d簡單 ,有d出界了= =
敗者無一死 將來富如山
離線shinn2006
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-02
有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新 ]1>U@oK  
學下你先
1條評分
蔥與鮪魚對決(驚"
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-02
不太好呢-.- Sh(  
9`yG[OA  
有點不像樣-.-
攻擊形小隊1家親=]
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-02
咁都叫[難得第一次唔發膠野] g N 76  
9r=@S  
應該叫[難得又再發膠野]最好 ikf!7-,  
W8+D aw1Nr  
你呢種改圖1分鐘就整到喇 ,=whwl "tA  
y33+^  
如果唔係早就有人回左 E:/G!1  
:bFCnV`Q  
我都懶得回你
離線中毒傻仔
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-02
4棲講得岩~ n:d]Z2b  
係好點會驚死冇人回呀
離線rickyleung12
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-02
冇人回好慘嫁 不過樓主 洗唔洗咁多先
離線小李
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-02
引用第4樓goldcat0807於2009-01-02 15:27發表的  : zvv<w@rX  
咁都叫[難得第一次唔發膠野]
應該叫[難得又再發膠野]最好
你呢種改圖1分鐘就整到喇 ;v%Fw!b032  
.......
<y#-I%ed  
你姐!老手! &5>R>rnB  
知道甚魔是新手嗎??
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-02
引用第7樓小李於2009-01-02 20:38發表的  :
你姐!老手! c\"t+/Z  
知道甚魔是新手嗎??
(T;4'c  
好似你先係老手喎 睇下註冊時間
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-02
e+你仲膠-  -
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-02
全都係暗黑人泥-__-
離線低能的我
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-02
暗黑人要黑色肉的
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-03
怪怪地  感覺不太好 =3=
。S!u 逆儿〞
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-01-03
同小畫完全冇分別...
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-01-03
引用第2樓shinn2006於2009-01-02 12:21發表的  : M:%6$``  
有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新有人點既話你要更新 1 _A B; ^  
學下你先[表情]
dv?ael^  
昆貼的  
按圖,看小說

離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-01-09
唔係太好出界la  加油

離線呀穎☆
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-01-26
引用第4樓goldcat0807於2009-01-02 15:27發表的  : $nkvp`A  
咁都叫[難得第一次唔發膠野]
應該叫[難得又再發膠野]最好
你呢種改圖1分鐘就整到喇 J AQ y  
.......
)bd)noZi  
算吧…人地都好比心機…【埋沒良心】
為何依家D小白周圍都系架呢!?
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-01-26
i feel is失敗作
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-01-26
膠人果然變不了  kS7`g A  
好膠 !y$:}W?_  
淨係整d色上去就當係黑暗人物 CE|iu!-4