切換到寬版
  • 9305閱讀
  • 121回復

遊戲夢―場 今日夢完了 夢裏―片片 如今化青煙 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-12-28
我當年同你一樣
離線靈鳥§月
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-12-28
你13碎如果自己打e篇野出尼冇抄其他文章既話...
e篇文章既文字修飾真係幾好~
努力讀書吧^^
超平收woody1轉招同異信,
講明係超平收A_A
離線無野做
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-12-28
人生如夢
由你第一次玩game就知道會犧牲好多野
但年青人就係咁
一錯再錯
算了吧
不要回望過去
努力改寫未來吧
夜觀星象!?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-12-28
你有什麼其他娛樂?

離線無野做
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-12-28
引用第43樓暴走疾風於2009-12-28 20:44發表的  :
你有什麼其他娛樂?

看他你樣子就知他終日只沉醉於這遊戲下
看他咁有文彩
都知佢係書蟲巳
夜觀星象!?
離線kin1324
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-12-28
引用第43樓暴走疾風於2009-12-28 20:44發表的  :
你有什麼其他娛樂?

讀書 讀書 +讀書
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-12-28
引用第45樓kin1324於2009-12-28 21:18發表的  :
讀書 讀書 +讀書

沒其他了?
這樣做人會很辛苦的
偶而應該輕鬆一下

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-12-28
我打街機打爆機無野玩,夢醒後發現玩了很多錢先打爆,如今化青煙了,想炸爆間遊戲機鋪頭……哈哈
WhatsApp、WeChat:61301310
離線少里涼親
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-12-28
引用第47樓大俠陳於2009-12-28 21:50發表的  :
我打街機打爆機無野玩,夢醒後發現玩了很多錢先打爆,如今化青煙了,想炸爆間遊戲機鋪頭……哈哈

狂入錢續關?...............
離線靈鳥§月
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-12-28
引用第47樓大俠陳於2009-12-28 21:50發表的  :

咩game A_A
超平收woody1轉招同異信,
講明係超平收A_A
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-12-28
引用第30樓阿里路亞於2009-12-28 17:07發表的 :
恭喜你,你甩難
依隻game都有病,裝都要買,抽,招又要抽
好多game都唔洗用錢買裝,打就有,咁先有樂趣,下下用錢
其他game d招直買就得,點似呢隻垃圾,抽仲要唔一定中閃
所以,恭喜你甩難

其實如果呢隻game整好些少既話,相信玩家會多過依家什至以前

1:有得打令裝,應該要整神級裝(神級裝要抽卡同埋要達到某lv數某能力先至可以著),同埋裝應該要有得升呢,沖裝

2:人物比例好d,唔好頭大身細,某角色有虧甲既應該將虧甲整令d凸出d,邪鬼呢d角色應該要霸氣同埋邪惡.佢個樣太搞笑

3:招式整令d,唔好一禁完制就出d 10幾hit既技出黎(某d技一出就10幾hit,好似睇片咁一路播,等佢出完招又禁多1次又繼續播片.悶死),lfo係應該要街霸形格鬥

4:個人認為5大主角(除依家所謂「改良」後既星仔),暗黑5大,茱迪,邪鬼,迪倫等呢d角色都係全game最好既幾個角色,特別係茱迪

如果u1可以咁做既話,相信咁樣係好多玩家本來期待既lfo
亦都相信lfo可以挽留到更多既玩家,什至可以令無玩過lfo既人玩.
K49
離線w129
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-12-29

街機我玩幾次已經冇玩 :)
太浪費錢 ._.
離線w129
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-12-29
引用第45樓kin1324於2009-12-28 21:18發表的  :
讀書 讀書 +讀書

唔好成日讀書 -,-
好易上腦 -0-
1條評分
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-12-29
引用第49樓靈鳥§月於2009-12-28 22:17發表的  :
咩game A_A

唔知你地玩過未,好耐歷史,街霸、1942等等,娛樂永遠都是要付出嫁啦,唔通玩完可以拎返d錢?
大把網頁game唔洗錢,不過唔用錢玩,唔夠人勁者,只要你不去同人相比,一樣可以好好享受。

引用第51樓w129於2009-12-29 02:11發表的  :

街機我玩幾次已經冇玩 :)
太浪費錢 ._.

每個人總會有自己鐘意的野來洗錢,打機、溝女、模型、明星物品、名貴物品等等,總有一樣你會追求的,無論你追求咩野只要別人覺得唔值得,都會話你浪費,各有所好者,自己鐘意就得,最緊要不要後悔,向前看吧。
在街上看見一樣野想買,買了覺得很貴唔值得,浪費了,但如果無買又會後悔,那天無買到,今天比人買了。
所以應該要向前看,買了就要好好享受同利用,無買就應該等機會,減價時應為值得先買,後悔、抱怨又有何用呢?要抱怨就應該抱怨自己過份沉迷。
  而樓主因為要買lfo卡又不停讀書先有錢買卡,咁真係要多謝lfo,因為lfo你先至會努力讀書,你爸爸媽媽都應該多謝lfo了,又為何會後悔,可以推動你努力讀書,就算請10個補習老師都做唔到啦,小小錢可以使你比心機讀書,再多你父母也願意比啦。你唔會同我講話因為要買lfo卡,所以浪費了很多時間讀書,取得好成績等父母比錢買卡嘛?
[ 大俠陳在2009-12-29 03:50重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線★呀傑☆
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-12-29
引用第53樓大俠陳於2009-12-29 03:26發表的  :
每個人總會有自己鐘意的野來洗錢,打機、溝女、模型、明星物品、名貴物品等等,總有一樣你會追求的,無論你追求咩野只要別人覺得唔值得,都會話你浪費,各有所好者,自己鐘意就得,最緊要不要後悔,向前看吧。
在街上看見一樣野想買,買了覺得很貴唔值得,浪費了,但如果無買又會後悔,那天無買到,今天比人買了。
所以應該要向前看,買了就要好好享受同利用,無買就應該等機會,減價時應為值得先買,後悔、抱怨又有何用呢?要抱怨就應該抱怨自己過份沉迷。
  而樓主因為要買lfo卡又不停讀書先有錢買卡,咁真係要多謝lfo,因為lfo你先至會努力讀書,你爸爸媽媽都應該多謝lfo了,又為何會後悔,可以推動你努力讀書,就算請10個補習老師都做唔到啦,小小錢可以使你比心機讀書,再多你父母也願意比啦。你唔會同我講話因為要買lfo卡,所以浪費了很多時間讀書,取得好成績等父母比錢買卡嘛?

街霸我有玩呀....勁正.....最中意用呀龍....第二就呀ken
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-12-29
很懷念以前的LFO....
紅色的畫面....滿人的武器店.....當時最強人物...達爾...天魔.....
當時人人也是小學生....那有bug狗....外掛.......
有一招卡的招式也覺得好
當時LFO是一個遊戲
現在....唉.....為齊招而齊招.......
為升Lv而升Lv.....
無意義的遊戲
離線睇唔順眼
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-12-29
咪玩LFO啦
一入就$20(最底價)or$49
過一排又收你$20or$49關卡錢                (我都未見過有隻game賤到關卡都收錢)
想要玩勁角,有勁招,你又要準備$400蚊(同人收既價,算底了)(都唔想計自己抽)
我大大話話都花左$2000係lfo (我當時真on居,竟然會花錢係隻game,但我相大部份lfo既玩家都唔只$2000)
但又唔怪得我wo,又要買角,又要慢慢收招,$2000真係好易到
但我看到lfo一日比一日衰(是u1的問題)
有次我冇錢,開左個ce試下bug (我識普通bug)
當時咩教學都冇,我只係試bug錢同裝,後尾被我撞到短暫bug招既方法,你話lfo d系統幾廢
以為lfo d 系統會改進下
但宜家真係有人bug到異招
離線老斬冇用
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-12-29
引用第56樓睇唔順眼於2009-12-29 10:49發表的  :
咪玩LFO啦
一入就$20(最底價)or$49
過一排又收你$20or$49關卡錢                (我都未見過有隻game賤到關卡都收錢)
想要玩勁角,有勁招,你又要準備$400蚊(同人收既價,算底了)(都唔想計自己抽)
我大大話話都花左$2000係lfo (我當時真on居,竟然會花錢係隻game,但我相大部份lfo既玩家都唔只$2000)
.......

我諗你唔只花左2000蚊
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-12-29
邪鬼係我第一張閃卡  仲要U1第1次岀的卡 當時好值錢
而家上LFO   見到得幾丁友 仲各有各玩 唔夠5分鐘就OFF
離線無野做
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-12-29
家下你好似得番一條路..
讀書........
好吧
希望遲D響報紙到見到你成名吧
夜觀星象!?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個