切換到寬版
  • 3642閱讀
  • 90回復

發表一下2010對越一的期望!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-03-01
個人對u1冇太多期望
出更新小d bug好了
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-03-01
引用第19樓555888於2010-03-01 18:45發表的  :
對於你黎講梗係吾難升,打黑森:x

又係打十幾次黑羅剎都贏唔到ma=.=
不過都真的希望u1搞番好d野la,
例如好似平衡, 實際unfair既調整咁
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-03-01
最大期望:  退錢!   5蚊一張卡...
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-03-01
其實最緊要4個人打關都可以唔使分經
同埋故事唔使開左先入得,同埋可以互解
每天上ibbs看鬼故~v~
離線狂炎西
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-03-01
取消返升技既系統/.\.....因為哂好多時間==仲要唔係招招都常用..奧義個D升死人咩!!
↑(雖然機會微乎其微)

我好認同~
我雖然離開lfo 好耐了時間,但覺得不是微乎其微
我幫你加多d說服原因下去吧, 不介意我多口吧~
原因如下:
其一         眾所周知 招式升級系統出現大問題,問題是招式升級到10級極限不會/間歇性出現招式光輝!其問題直接/間接令玩家誤解招式沒有提升
其二         招式升級太長時間了,試問學生/上工的人/會考生等等 一天有多少時間玩升級招式呢?人物平均都有7-9招式   試問玩家多少時間升完全一個人物招式呢?

基於上2個原因指望官方為未來的招式帶領革新
[ 狂炎西在2010-03-01 19:43重新編輯此帖 ]
離線please

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-03-01
引用第24樓狂炎西於2010-03-01 19:25發表的  :
取消返升技既系統/......因為哂好多時間==仲要唔係招招都常用..奧義個D升死人咩!!
↑(雖然機會微乎其微)
我好認同~ [表情]
我雖然離開lfo 好耐了時間,但覺得不是微乎其微 [表情]
.......

...老實說我覺得這功能幾好,有得升下功擊力,變化較大.(以前的玩家也幾認同這功能)
另外樓主,打某些關的確有EQ執的,雖然不是很強的裝(例如我在合體戰神打打下出雷伯特盾)
我反而覺得U1應該開回打關有招拿的功能(例如以前打關不知甚麼關有超昇),至少有某些招是不值得我們去抽- -,可玩度亦會提升
ureramu ureramu ureramu oto
nimiunooto denzushi denzu sea denzu sea
離線happyless
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-03-01
您講,佢地肯做先得架=]
離線tytf0203
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-03-01
冇嫁喇,就摺,咁長命算係咁
離線555888
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-03-01
引用第21樓mario412855於2010-03-01 18:48發表的  :
又係打十幾次黑羅剎都贏唔到ma=.=
不過都真的希望u1搞番好d野la,
例如好似平衡, 實際unfair既調整咁

對了:x
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-03-01
小竹對U1仲有期望???
仲有
其實可以加多一個系統..係mission下面加多一個升級系統!

那BUG9用20E升不就得

根本治標唔治本
離線6696。魂
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-03-01
遲早汁~_~多bug到乜-
離線e55699x
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-03-01
唉~最好就x card 一定要加機率啦= =咁難抽==鬼唔bug招咩~又快又省錢....(我係死抽個類 )
-口-我post係:http://ibbs.hk/read.php?tid=93419...幫手買下野la@o@
離線visitor5779

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-03-01
其實,U1出招式系統果陣佢話咩?
佢想保留傳統,跟隨潮流之餘,更以自己的方法表達,你唔可以用其他遊戲來衡量LFO...你試想,為什麼你會喜歡上LFO呢,一入遊戲室,就能夠成為朋友,即使改天就不是,這是LFO最吸引人的地方...我諗,你一個人由S1爆到S5X,你都無心機-_-但如果一班人一齊又唔同,所以如果LFO能夠增加人流,數量一定倍增,可是,沒有太多人能接受這種Idea,LFO沒有衡量到香港人普遍消費的水平,又要出空間轉移器,讓玩家望而卻步,這就是為什麼LFO不能夠增加人流(一開始做壊頭,沒有經驗去代理這個遊戲,畢竟這個遊戲都是一種在當時較創新遊戲)
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-03-01
如果只是玩家幻想出來的 是沒有可能的 雙經嗎? 你說是台版就真的有機會了!
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-03-01
相信好耐都未更新平衡人物就知咩事..
u1好似理星空多過lfo...
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-03-01
其實可以考慮下將限量招式及人物整係X-card
例如以奧昇做舉例
佢出100盒X-card..其中幾盒裡面可以抽到奧昇
咁樣玩家亦可碰碰運氣...而且咁亦唔算量產...亦可以吸引果樣產品

至於雙經..亦可以整到好似出凶獸咁..
突然打到果段時間隨機在畫面有提示話呢段時間係呢一格內打怪會有雙經
雖然可能好無聊...但亦可以令到隻Game更多元化..唔駛咁死版
離線p456o789
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-03-01
引用第35樓龍翼87於2010-03-01 21:26發表的  :
其實可以考慮下將限量招式及人物整係X-card
例如以奧昇做舉例
佢出100盒X-card..其中幾盒裡面可以抽到奧昇
咁樣玩家亦可碰碰運氣...而且咁亦唔算量產...亦可以吸引果樣產品
.......

都係個句,u仔肯做先得
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-03-01
引用第36樓p456o789於2010-03-01 21:30發表的  :
都係個句,u仔肯做先得[表情]

佢幾時有聽過我地既建議?
離線amztc58577
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-03-01
引用第1樓mario412855於2010-03-01 15:47發表的  :
雙經都ok,
例如係u1網比幾多點,
可以得x日雙經,
都唔差ar
都叫一家便宜兩家著 既=.=

雙經係好,不我想雙150up
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-03-01
引用第38樓amztc58577於2010-03-01 21:32發表的  :
雙經係好,不我想雙150up[表情]

咁不如150下雙經...150上三經咪仲好
快速回復
限100 字節

上一個 下一個