切換到寬版
  • 23263閱讀
  • 960回復

放一set書$850(未開過)(係橙園),17/02更新 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線o土
發帖
icash
只看該作者 540樓  發表於: 2007-06-29
引用第533樓暴走疾風於2007-06-29 21:36發表的  :
我有STD裝,$20收唔收???
p.s樓主因整爛左我本卡簿,所以繳付賠償費HK$5,務必在星期二比到我。
.......

有冇爛先,物證,人證,爛?爛成點?唔通你整"巢"就屈我$$a!?你都好過分姐!?
$5?!你呃我整爛你d野 ,你真過份
http://www.bbs.games-bbs.com/read.php?tid=15387&fpage=2
離線o土
發帖
icash
只看該作者 541樓  發表於: 2007-06-29
引用第536樓狼於2007-06-29 22:53發表的  :
咁遠...仲有平Dok?
係雷鳥電極”一女 第8個(震)”

好平la      ,7月5日前面交就30$la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1條評分
http://www.bbs.games-bbs.com/read.php?tid=15387&fpage=2
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 542樓  發表於: 2007-06-29
引用第540樓o土於2007-06-29 23:21發表的  :
有冇爛先,物證,人證,爛?爛成點?唔通你整"巢"就屈我$$a!?你都好過分姐!?
$5?!你呃我整爛你d野 ,你真過份

咁真係整爛左ma,物證就是我本簿,人證就是今日穿紅3個個,問你攞返$5一D都唔過分。

離線o土
發帖
icash
只看該作者 543樓  發表於: 2007-06-29
我整爛咩a,你果本咩簿a,邊度爛左a,你自己本簿爛爛地,比我摸下,你就屈我整爛,一分二a,
你自己整"巢"就唔關我事呀!!你唔好成日屈人la!!!!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 544樓  發表於: 2007-06-29
引用第543樓o土於2007-06-29 23:29發表的  :
我整爛咩a,你果本咩簿a,邊度爛左a,你自己本簿爛爛地,比我摸下,你就屈我整爛,一分二a,
你自己整"巢"就唔關我事呀!!你唔好成日屈人la!!!!

有冇搞錯=.=,做左唔認=.=,明明見到你整爛左我張野,e家我好唔開心囉=.=

離線o土
發帖
icash
只看該作者 545樓  發表於: 2007-06-29
引用第544樓暴走疾風於2007-06-29 23:34發表的  :
有冇搞錯=.=,做左唔認=.=,明明見到你整爛左我張野,e家我好唔開心囉=.=

你頭先又話薄,e家又話張野,你分明就係屈我,係到作野
你果張咩野a,金做,定係d咩明星簽名咁巴閉,成$5張a
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 546樓  發表於: 2007-06-29
引用第545樓o土於2007-06-29 23:40發表的  :
你頭先又話薄,e家又話張野,你分明就係屈我,係到作野
你果張咩野a,金做,定係d咩明星簽名咁巴閉,成$5張a

總知你就係整爛左我D野啦,係咁多,你可以認,可以唔認,對住你我都冇好講,不過賠償費照比。

離線o土
發帖
icash
只看該作者 547樓  發表於: 2007-06-30
引用第546樓暴走疾風於2007-06-29 23:43發表的  :
總知你就係整爛左我D野啦,係咁多,你可以認,可以唔認,對住你我都冇好講,不過賠償費照比。

總知你就係屈我,如果你係要我賠你,你一早就叫我賠la,洗唔洗晚上,係bbs度呃人,話我整爛左你D野,
對住我,你一定冇好講,因為你分明就係係到屈人,所以冇野好講,
賠償費?? 你屈我,我仲要比錢你,你冇病a
1條評分
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 548樓  發表於: 2007-06-30
引用第547樓o土於2007-06-30 10:25發表的  :
總知你就係屈我,如果你係要我賠你,你一早就叫我賠la,洗唔洗晚上,係bbs度呃人,話我整爛左你D野,
對住我,你一定冇好講,因為你分明就係係到屈人,所以冇野好講,
賠償費?? 你屈我,我仲要比錢你,你冇病a

Certainly,I have already said that you should pay the money to me in the morning.

But you use a rude way to "hit" me,then you say a lot of words that are not suitable of saying.

If I'm wrong,I would not say these comment to you in this post.

Because of your rude comment,I've already destroyed you five marks.

Do you have any questions??

離線cssammsth
發帖
icash
只看該作者 549樓  發表於: 2007-06-30
大家係同學仔, 唔好咁la...

如果做錯o左, 講叫sorry 算la.... 講錢失感情。
我代雙方致歉LA,  萬事以和為貴
離線o土
發帖
icash
只看該作者 550樓  發表於: 2007-06-30
引用第548樓暴走疾風於2007-06-30 12:23發表的  :
Certainly,I have already said that you should pay the money to me in the morning.
But you use a rude way to "hit" me,then you say a lot of words that are not suitable of saying.
.......

如果我真係冇做,而你又點解唔會係到屈我a,你係地屈人比錢你,唔比就擅用板主的權力扣人分,如果我的文章帶有人身攻擊你的意思,咁你屈我都係有人身攻擊我的意思la,你咁做板主來屈人,你有冇搞錯!!!

你屈人,我回應,你就話我"hit"你,咁你屈我都係"hit"我la,你根本都做唔好板主e個位,你咁用板主的權力扣人分來迫人比錢你,你有冇搞錯!!!

如果你睇唔明我講d野,你回我,話我"hit"你,你咁樣重唔係屈我

總之我冇整爛你d野,我唔會比任何賠償你,如果你應為我有,而你又有需要,你報警lo
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 551樓  發表於: 2007-06-30
引用第550樓o土於2007-06-30 12:48發表的  :
如果我真係冇做,而你又點解唔會係到屈我a,你係地屈人比錢你,唔比就擅用板主的權力扣人分,如果我的文章帶有人身攻擊你的意思,咁你屈我都係有人身攻擊我的意思la,你咁做板主來屈人,你有冇搞錯!!!
你屈人,我回應,你就話我"hit"你,咁你屈我都係"hit"我la,你根本都做唔好板主e個位,你咁用板主的權力扣人分來迫人比錢你,你有冇搞錯!!!
.......

我並沒有用版主權力迫你還錢,你話"你有病呀"e個野,仲唔係人身攻擊,如果你話唔係的,我冇辦法。

咁我張野真係比你整花左呀ma,你死口唔認我都冇計,錢可以唔駛還,但係我比你嘅野就一定會比常人貴。

明知我中文差過你,你仲要講埋D咁嘅野=.=,你真係想我死=.=

離線真仔
發帖
icash
只看該作者 552樓  發表於: 2007-06-30
u have收
收裝,除law,每ser一套      用卡換(你比先)
炎冰頭
皇鍊x2
迅雷甲
迅雷手x2
炎冰盾
龍神之鞋
離線o土
發帖
icash
只看該作者 553樓  發表於: 2007-06-30
引用第551樓暴走疾風於2007-06-30 12:56發表的  :
我並沒有用版主權力迫你還錢,你話"你有病呀"e個野,仲唔係人身攻擊,如果你話唔係的,我冇辦法。
咁我張野真係比你整花左呀ma,你死口唔認我都冇計,錢可以唔駛還,但係我比你嘅野就一定會比常人貴。
.......

整花??!!
你之前話我整爛你本薄,now話我整花你張野,你又要我賠償你,我真係唔知你想點.
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 554樓  發表於: 2007-06-30
引用第553樓o土於2007-06-30 21:21發表的  :
整花??!!
你之前話我整爛你本薄,now話我整花你張野,你又要我賠償你,我真係唔知你想點.

我比你搞到我真係唔知想點啦,搞到我e家又要買過D簿=.=

離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 555樓  發表於: 2007-06-30
為左5蚊雞你地就系度嘈,

本人本身吾想理,但系大家一埸朋友,

無謂為無呢啲之麻綠豆既小事大發雷霆,

一人小句,吾好傷和氣 [路過]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 556樓  發表於: 2007-06-30
引用第555樓中毒魔人於2007-06-30 21:27發表的  :
為左5蚊雞你地就系度嘈,
本人本身吾想理,但系大家一埸朋友,
無謂為無呢啲之麻綠豆既小事大發雷霆,
.......

見係你,今次發生的事我就當冇發生過,下次唔好啦,樓主!!!

(忍不住笑了出來)

離線yaya123
發帖
icash
只看該作者 557樓  發表於: 2007-06-30
我有
炎冰頭
皇鍊x2
迅雷甲
迅雷手x2
炎冰盾
龍神之鞋
IN BOC

YOU WHAT CH?

鬼影擒拿手!?
離線o土
發帖
icash
只看該作者 558樓  發表於: 2007-06-30
引用第557樓yaya123於2007-06-30 21:49發表的  :
我有
炎冰頭
皇鍊x2
迅雷甲
迅雷手x2
.......

係,我想換
離線yaya123
發帖
icash
只看該作者 559樓  發表於: 2007-06-30
我是問你用咩換

鬼影擒拿手!?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個