切換到寬版
  • 1895閱讀
  • 18回復

蓮娜的分析(70%)準備用自己圖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線╓v仔╛

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-09
小弟第一次做分析,有所不便,敬請完諒!! BOq9\g`5s  
cGdYfi  
rPGj+wL5-  
蓮娜 R*6B@<p,i  
: T7(sf*!*  
神秘組織『上帝之手』的組員,性格冷靜,善長分析敵人能力,而且擁有極快的速度。 ~dpf1fP  
角色起初能力 Qx8(w"k*  
能力 能力值 每加1點的效果 )7o? }"I  
HP  900  5.5 h,]VWG   
MP  850  6  [)~1Lu  
SP  1400  7 kw]?/s`  
STR  17  1.7 Z[ (d7  
DEF  10  1 N fG9a~  
AGI    20  2 $uyx  
'=#fELMW  
招式: g=@d!]Z~[  
1;V_E2?V  
施子肘擊 @DY"~c cH  
學習點數:40 nw%`CnzT  
消耗能力:100mp y RXWd*9  
優點:起手快,用很少mp, gkA_<,38  
缺點:在攻擊時,很易被人反擊 +{V`{'  
*可以用來做假動作 v~x4Y,m%  
OH sA]7S  
旋昇刀 #Ra qNu  
學習點數:80 g,]m8%GHE  
消耗能力:150mp -C3[:g  
優點:起手快,用很少mp QeuM',6R  
缺點:攻擊太低,出的時候,後沒有防 =|ODa/2 p  
*同上(用來做假動作) =W:=}ODD  
ljOY;WV3  
雙血煉爪 Sp:w _;{#  
學習點數:150 Rb& 9!z  
消耗能力:350mp gBc s  
優點:攻擊力高到嚇死人,起手尚算快 ; teM^zyI  
缺點:容易被人破招 o.0tD  
*可以連跑攻做 6kdbbGO-  
F4= =a8  
四翼魔蝶 ThI}~$Y  
學習點數:280 9 i/ (  
消耗能力:400mp )E>yoUhN  
優點:冇咩優點 Mb 4"bDBsl  
缺點:用好多mp,低攻 p^RX<L/\=_  
*用來擾亂對手 %]DA4W  
=&$z Nc4h  
異獸角 c3g`k"3*`  
學習點數:180 c$7~EP  
消耗能力:350mp gK({InOP  
優點:起手超快,攻擊ok KU9FHN  
缺點:一拳破擋 Z/ jmi  
*可以用來做突擊 ?{^_z_,  
-mG`* 0  
虐殺毒爪  p$'S\W|  
學習點數:200 TEd 5&Z  
消耗能力:400mp EGQgrwY5  
優點:用來擋(如狂龍斬)的招 /r" <:+  
缺點:低攻 ".(vR7u'  
*可以用來做擋招 D_czUM  
\WE&5 9G  
M.- {->  
連招:施子肘擊=旋昇刀=雙血煉爪 ?dCwo;~  
   雙血煉爪=異獸角 4dPTrBQ?  
   施子肘擊(左)=施子肘擊(右)=雙血煉爪 d9;&Y?fp  
x0(bM g>7  
學招次序: 2(@2 z[eKr  
雙血煉爪=施子肘擊=異獸角=虐殺毒爪=旋昇刀=四翼魔蝶 A?!RF7v  
6{1=3.CL  
總結:  ,S=[#  
蓮娜是一個高速and高攻的人物,只要被她一攻擊,你就差唔多入得急証室(XD),用依個人你須要好高速,避開對手的攻擊,一有機會就反擊,你必須一擊即中,先可以致對手於死地 rD SYR\cg  
加能力: 9|Jv>Ur=)2  
一開始可以先著左d eq,就先加爆攻,加速到大約100,你加mp到2500,加下hp,之後就你想加咩就加咩
[ ╓v仔╛在2007-05-18 12:29重新編輯此貼 ]
離線
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-09
咁都叫50%= =
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-10
用官網圖- - l!x+K&  
點解唔整gif?
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-10
引用第2樓clarence2424於2007-05-10 00:06發表的  : $vu*# .w  
用官網圖- - q* R}yt5  
點解唔整gif? [表情]
Ljm`KE\Q;t  
我想用but我冇個程式
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-12
其實算唔算係分析....
vs vs
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-12
缺點:容易被人爆攻? q?7''xk7  
唔明bo X6 B IZ  
咩比人爆攻 DYf2V6'  
爆防就聽過姐 >;4q  
爆攻只有自己加點先有wo .5Y{Yme  
唔多明
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-12
o咀... YxM\qy {Vr  
呢個吾系分析 1!^BcrG.  
系說明
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-12
引用第5樓糯米滋於2007-05-12 00:15發表的  : qe&|6M!  
缺點:容易被人爆攻? YA@?L!F  
唔明bo :4 zPYG o  
咩比人爆攻 l\ dPfJ  
爆防就聽過姐 }K 'A/]'  
爆攻只有自己加點先有wo oA5Qk3b:  
.......
5 b rM..  
我諗佢話破招掛...
vs vs
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-12
引用第5樓糯米滋於2007-05-12 00:15發表的  : fZf>>mu@r'  
缺點:容易被人爆攻? #8t=vb3  
唔明bo XwEMF5[  
咩比人爆攻 D>jtz2y=D  
爆防就聽過姐 8#$HKWUK  
爆攻只有自己加點先有wo BD]J/o  
.......
,9G'1%z,  
sor....打錯!!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-12
引用第8樓╓v仔╛於2007-05-12 19:42發表的  :
sor....打錯!!
Kk.\P|k2  
加上你加多d野啦 ]\ZJaU80I~  
唔算分析...
vs vs
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-12
又一個角色簡介 總結所講的好似有D錯WO~俾人打都有一日會無敵狀態的~唔會就咁俾佢屈死的
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-12
你唔比個蓮娜1lv _i&awm/ U  
咩招無學 SJI+$L\'  
點打    
vs vs
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-12
引用第10樓至尊於2007-05-12 22:21發表的 : n089tt=TE  
又一個角色簡介 [表情] 總結所講的好似有D錯WO~俾人打都有一日會無敵狀態的~唔會就咁俾佢屈死的
xW\iME  
1日無敵狀態真係屈死  O=Py XOf  
PNn{Rt  
回.太短,好多POINTS都無講
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-12
引用第12樓~瘋人~於2007-05-12 22:24發表的  :
1日無敵狀態真係屈死[表情] 
pPSmSWD?  
洗唔洗玩捉字呀係會有幾秒無敵時間呀~得未呀=_=
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-13
引用第12樓~瘋人~於2007-05-12 22:24發表的  :
1日無敵狀態真係屈死[表情] 
\&K{v#g ~  
can u give me some point
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-13
引用第14樓╓v仔╛於2007-05-13 13:04發表的  :
can u give me some point
By& T59  
捉至尊字失咋啵... }^!8I7J.  
關你鬼事=_=
vs vs
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-01
死晒圖- -
1條評分
^_^徐子珊^_^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-01
引用第16樓cfalan2001於2008-09-01 21:50發表的  : s fD@lW3  
死晒圖- -
/!7    
點唔死圖 R[#Np`z  
你回千年仲好意思話死圖
離線yahootony
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-16
加點圖
快速回復
限100 字節

上一個 下一個