切換到寬版
  • 2997閱讀
  • 138回復

望咩望小店(11月1日更新~)新增酋空咒等勁招[唔好add錯人!!] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線望咩望

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-10
[p:1]本店收ge野分為:爆急收:爆急收姐係話如果你出ge價貴過市價都冇問題(如果10000$個d唔洗add我- -")
                             勁急收:我會用市價貴小小再+錢/卡
                             急收:用市價貴"小小"收
                             唔急收:我會收低係唔會貴過市價
                             可收:姐係可收可唔收~平咪收lo(ps:柏高人物個d唔洗指意我收^^)

如果交易紀錄多過30/白名單/同學/fd/信得過ge人/本店白名單我可比先~唔係ge話爆急收都唔要!
睇完就睇下我要d咩la!

由8月22日起~本人只用彩野收人/招
由8月24日起~本人會幫大家升lv
---------------------------我是令仔分割線--------------------------
我收:

迪雲:全招(ps:收左人先收招~)(可收)
悟地:全招(可收~不過好平先要) 
天豬:全招(唔收真天鏡)
邪鬼:唯我獨尊,邪神怒吼(代pkmanhaha收)
地尊(爆急收!!!!!"同我講左價先~我覺得ok就得~貴過市價都得)
仲有~如果你地有d勁人好似deep佬~天魔咁樣~都可以pm/add我msn ga!!!
--------------------------------我是令仔分割線------------------------------
睇左收ge野~一間店又點會冇野賣呀!?~我賣ge野就係下面!(e家得2樣~不過x-card3出左我就爆ga la!)
----------------------------------我是帥哥分割線-------------------------------------------
我賣:       
泰山壓頂勢(申玄武招)得序號~唔信電交
地龍追命箭(卡)
亨利異信(卡)
卓男2信(卡)(fd)
慘絕人寰(卡)(fd)
我佛慈悲(Y)
真十字旋風拳x2(Y)
雷神護體(Y)
姬絲x3(Y)(2個係fd)
酋空咒(Y)
狂龍亂舞(異轉絕招)(Y)
金龍斬(Y)
雷鳥(Y)
四翼魔蝶(Y)
鎖定追擊(異轉絕招)(Y)
亂拋垃圾(Y)
真龍波(Y)
爆極破(Y)
魔導使之榮光(Y)
伏虎勢(Y)
冰火飛x(Y)(fd)
吸精大法x1(fd)
真龍怒吼(卡)(fd)
降龍掌(卡)  fd的
必殺一斬(卡)(fd)
悟地OE(卡)(fd)
大量未入eq~要可pm我~可換lfo入面野
----------------------------------我是帥哥分割線-------------------------------------------
睇完賣ge野~有冇野想收/賣呀!?有就係度留個言等我知你係邊個~知後add我msn la!
----------------------------------我是唔知咩分割線---------------------------------------
白名單:
louisexjohn白名單利由:送大量野比我~又幫我爆關~大家幾好傾!十分風趣~
★★★★

交易名單:
1成功:louisexjohn用撒卡人物+邪狼凍牙拳+連環旋風閃(泰加)
2成功:louisexjohn無條件送我lfo勁莊
3成功:louisexjohn無條件送我lfo錢$$
4成功:黑天狗用烈焰狂奔(泰加)+唯我獨尊(泰加)換我60$
5成功:我無條件送louisexjohn閃影斬
6成功:我幫fd用300$網用換小單人+招(無名人)
7成功:我fd用350$換我小單人+招(keke~多左50$)
8成功:我用魔界地獄換牙奇大天使之降臨
9成功:我用彩虹莊~火魔9換yaya123真天鏡
10成功:我用彩虹20000m風火換某某的60y
11成功:我用彩虹099次頂s換某某的60y
12成功:我用爆j(雷豬招)換牙凌的大量招(超多- -廢招)
13成功:我用人豬換牙凌的大量john&飛刀仔
14.成功:我用姬絲換◆亨利◆既炎冰盾及冰炎頭盔
---------------------------------我是形仔分割線-----------------------------------------
呢個區係由24日起的~就係幫升lv
每個人物收ge$都會唔相同
我唔會del你設計ge人物
唔會偷你的金錢~eq
當有fd叫我的時候~如果你冇講底同佢講d咩,我會話幫升lv
本人升lv速度中等,so唔好吹我--+

你個人物的升級易難度會由我話事~
難唔難升唔係只係睇人物~仲要睇eq~招~同有冇關~
易升(要有霸王ricky):1~50(60$ya)
   50~100(60$ya)
         100~150(120$ya)
         每1lv=1.5$,每10lv=10$計(1~50lv)
         每1lv=3$,每10lv=25$計(50~100lv)
         每1lv=7$,每10lv=60$計(100~150lv)
中等易升(要有迪下/7.0關):1~50(60ya)
                 50~100(60$ya)
                 100~150(120$ya)(廢話嗎- -中等易升同易升一樣=3=呠)
                 每1lv=2$,每10lv=15$計(1~50lv)
                 每1lv=4$,每10lv=35$計(50~100lv)
                 每1lv=8$,每10lv=70$計(100~150lv)
難升(要有迪下/7.0關):1~50(60$ya)
         50~100(120$ya)
         100~150(160$現/180$)ya
         每1lv=4$,每10lv=35$計(1~50lv)
         每1lv=6$,每10lv=55$計(50lv~100lv)
         每1lv=9$,每10lv=90$計(100~150lv)
--------------------我是更新後的分割線---------------------

msn:[email protected](有咩add我la!)
仲有我個朋友都可以add佢
msn:[email protected](有咩都可能add佢)
[ 此帖被望咩望在2008-01-21 21:07重新編輯 ]
離線未解決
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-10
收唔收勢空??
離線達人
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-10
邪狼凍牙拳
換60網用~
msn:[email protected]
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-10
#2~#3
只用hkd
只收上面ge野
離線達人
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-10
Re:#2~#3
引用第3樓望咩望於2007-08-10 14:59發表的 #2~#3 :
只用hkd [表情]
只收上面ge野 [表情]

咁入數可以嗎???
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-10
我有迪雲人物,真龍波,迪雲oe
msn:[email protected]
電話:90602495

離線lfochan3代
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-10
邪狼凍牙拳,我有
用hkd??面交!!!!!!!!
ok!!!!!   $45  放比你
你住where??
msn: 下面有!!!!
買到真天魔公仔!!yeah!!
轉左msn!!^w^
new msn:[email protected]<----大草ar@@
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-10
我有小丹,換你30蚊
離線天魔=0=!
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-11
我有唯我同連閃
全部太加招
80蚊
add我msn: [email protected]
電話:67001086(唔好133)
]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-11
我有太加招連環旋風閃...換60網用
離線999008
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-11
散彈波=38$激鬥賽車點

你收到人pm我
離線神龍※狼
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-11
我有個迪雲ac..去我帖睇下~~

http://www.ibbs.hk/read.php?tid=30984
離線芝士進
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-11
睇下我個post
可以入數的
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=25924<-我個POST
比亞提
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-11
#4:
sorry~本人不入數

#5:
3個我都要晒~你add我msn~係#1

#6:
$45太貴la~上次有人賣30$我都唔收~你念清楚先wo~

#7:
小單一定要低過$20~因為官網出左衝風新手~(fd講)

#8:
可唔可以再平小小~我msn係上面你add我la~

#9:
太貴la!#8兩招都係$80~

#10:
散彈波唔值38$wo~

#11:
唔想雙個ac不定用~我想1個ac玩晒....."

#12:
要個d野都貴左d wo~~~"
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-11
推推推~~~~
離線天魔=0=!
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-11
兩張60網用吧喇=0=
我搵唔到你msn
]
離線神龍※狼
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-11
我有太加招唯我

50蚊ok??
離線真仔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-11
i have 泰加skill
i want ch 60yahoo$
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-11
可以用網用
[ 此帖被望咩望在2007-08-11 14:13重新編輯 ]
離線太鼓
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-11
我有小單$25
快速回復
限100 字節

上一個 下一個