切換到寬版
  • 1404閱讀
  • 11回復

[求助]米兒幾問..又更新左.. [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暗影《聰

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-01
米兒魔導10lv會-幾多%mp? 7GJcg7s*T  
2轉聖天高攻嗎? D]WrPWL8v  
神寬同愛心有咩用?建唔建意學? %@HuAcNi  
但係神寬會+埋人地,咁留點學左聖天同無尚先定學神寬再學聖天同無尚? 7gRR/&ZK  
異轉招光波同鳳神洗唔洗學?
[ 此帖被暗影《聰在2008-09-01 21:11重新編� ]
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-01
10lv-63好似 hG272s2  
不過150lv 仲要魔光 1lv魔光都夠屈喇 [i_evsUj?  
G[{Av5g mx  
聖天肯定冇大天咁高攻 >1` '5A}s  
但係可以跳出 :G &: v  
所以唔輸得過大天 z]2lT IWg  
$h5QLN  
神寬加血 格招幾勁 wU" w  
神寬格到真昇真虎 7t/Y5Qf  
X(Z(cY(  
愛心轟炸屈機 Ny2bMj.o  
你同迪倫打 U6YHq2<  
愛轟破到吞天同埋昇龍剎 \$gA2r  
(其實唔係破 不過迪倫出緊吞天一中愛轟就會 成招比米兒切斷左 暈完比米兒再屈) =>@ X+4Kb  
而且攻都幾高下 ~Q}!4LH  
升lv一下愛轟+大天必死 Zu94dFP  
q(v|@l|)yO  
米未異轉得幾招有用 a;\a>N4  
魔光→大天→愛轟→女媧→神之 gJ>#HEkMB  
要升lv學魔光大天 (可+愛轟)夠哂
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-01
引用第1樓chiutszchun於2008-09-01 19:14發表的  : .kJu17!  
10lv-63好似 OjrZ6  
不過150lv 仲要魔光 1lv魔光都夠屈喇
聖天肯定冇大天咁高攻 9_ ~9?5PU  
但係可以跳出 ;j+*}|!  
.......
xc7Rrh]}  
但係神寬會+埋人地,咁留點學左聖天同無尚先定學神寬再學聖天同無尚?
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-01
1.應該係降71% 7p>T6jK)  
2.異轉聖天都ok高攻 但應該無大天咁高 *:`fgaIDa  
3.神寬只係加血 但會加埋敵人 愛心格招同埋破招 同整暈人 兩招都應該學 Nnoj6+b  
4.我建議你學左神寬先啦 因為你未異轉個陣要靠神寬黎升 你咁早留點咁你咪會哂錢買生命藥水囉 因為唔學得神寬呀嘛 所以我建議你學左神寬先 跟住異轉再學聖天無尚
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-02
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-02
引用第4樓暗影《聰於2008-09-02 18:45發表的  : Yq:/dpA_  
`>RM:!m6=$  
唔洗住啦,呢2招等你夠技點先學都未遲
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-02
引用第4樓暗影《聰於2008-09-02 18:45發表的  : y5VohVa`  
j J54<.D  
一定要學 ^E%NYq_2l<  
異轉最後先學十字架 mM_ gOd  
要學光波先 .'2"8 3f  
之後無上同鳳神
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-03
引用第6樓polim1522000於2008-09-02 19:36發表的  :
一定要學 Oe^9pH,1t  
異轉最後先學十字架 +.$:ZzH#  
要學光波先 2Ns<lh   
之後無上同鳳神
$0]5b{i]  
U<'$ \ P  
十字架廢的 Eh"Y<]$  
未到200lv唔好學 PC%_^BDW  
因為1-4lv概十字架連百烈拳都格唔到 B E#pHg  
ol_&epG;ST  
十字架格力其實好恐怖 3;!a'[W&p  
好多招可以格左再破 'OMl9}M  
NCm=l  
升高lv vs超屈機 472 'P  
Ra C6RH  
但係要高lv先得 5F :\U  
U)z1RHP|z  
dO-Zj#%7z8  
有招腳廢廢地 唔太高攻 都係lv問題 dtXt Z!g2  
愛心波光勁高攻 一定要學
離線cj膠神
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-03
聖天係高攻過大天的 _ CzAv%  
M@0S*[O{"  
鳳神愛光是但一定要學一樣 )EN ,Ry  
6$fwpW  
因為聖天儲計好慢 gX* &RsF  
cr^R9dv  
要靠是但一招儲計 "7?xaGh8  
1+tPd7U  
比較建議學愛光 ^SwU]e  
% <h2^H\O  
高攻+格招力極強 (k%r_O 6  
zK*i:(>B  
X0K Unxw  
神寬你唔學既話一轉打關會好辛苦 d~b @F&mf  
GVdJ&d\x  
成身都要帶血水 /EvT%h?p  
6p 14BruV  
但係學左又有時會加埋怪d血 Rr\fw'  
X)8Edw[?N3  
自己諗下佢優點/缺點再缺定吧 i2\CDYP  
\9} -5  
g#5t8w  
我個人建議學神寬比較好 I;mc:@R<  
BkDq9>  
始終一轉火力較強,打關升級都差不多會用一轉 CTc#*LJx>j  
t1aKq)?  
到後期才會用異轉 ay=f1<a  
BU^E68?G  
不夠學點聖天可先留著 M/}i7oS]  
0LP>3"Sm  
無尚/愛心異轉必備
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-04
引用第8樓cj膠神於2008-09-03 22:33發表的  : x}N 1Wl=8g  
聖天係高攻過大天的
鳳神愛光是但一定要學一樣
因為聖天儲計好慢 A@w9_qo  
.......
v<?k$ e5  
+#g4Crb  
原來聖天高攻d-0- PMiG:bM  
B5va4@  
我仲要升多幾lv先學到聖天- - cLMFC1=b  
!(N,tZ  
愛心波光真係超屈機 LeMo")dk\  
一招計最多可以車人一半 _Tma1 ~Gq  
比人屈牆34下就拜拜 hQDl&A  
不過就最好跟無尚一齊學 w{Y:p[}  
因為受心波光秒唔到怪 5OC3:%g  
連出250mp都比較高 E~,W pl}  
]@sLX e k  
神寬可學可唔學 a3BlydSlf  
睇你幾時打關 vLM-v  
150lv念住直升就唔學仲好 2>inyn)S  
因為無尚我覺得好用d `I5So-^&z  
一次加哂野 }4xz,oN  
用死呢招就夠- - $ 2k9gO  
唔駛煩 L$f:D2Ei  
?yvjX90  
但係幫人打關神寬係超好用 Fi#b0S  
升lv通常唔駛加血 因為d怪都好廢-0-(對於米兒講) 6x! q  
T- lHlm  
我好後悔學左十字架 >zv}59M  
其實十字架本身唔廢 &4Y@-;REt  
可惜要高lv先勁 l' a<k"  
早知學左聖天先學十字架 /I q6'oo  
搞到而家要靠1轉升lv qBWt(jY  
2轉升lv得愛心比較難
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-07
米兒異招愛心光波係最高攻一招- -.... j;i7.B"[  
聖天雖然高攻但係難中人... .cg"M0  
同埋加異計好少... v iM6q<Ht  
愛波後身都有防- -....  Z_?r5M;  
神之最好學埋- - GvD{I;  
因為可以反生幾好用-

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-07
1.71% R9V v*F]m@  
2.高 npdpKd+*K"  
3.學 {!7 ^ w  
4.學神寬再學聖天同無尚(1轉同2轉分別) ]abox%U=%  
5.要
快速回復
限100 字節

上一個 下一個