切換到寬版
  • 2222閱讀
  • 89回復

※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆   [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀波羅

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-30
                       ※呀波羅雪糕專門店※

歡迎光臨

※最新消息※《多過10個便會更新》

※最新消息※:※呀波羅雪糕專門店※全新閞張,歡迎光臨~

※新增物品※:新增怒雷之陣、十級風暴、超虎翔霸、勢凶夾狼、衝爆牛獄....

※最新消息※:新增一個交易紀錄....

※最新消息※:新增一個白名單.....

※最新消息※:新增一個白名單.....

※最新消息※:新增狂龍亂舞

※本店目錄※

第一區:本店規則
第二區:收招區
第三區:本店黑名單
第四區:本店白名單
第五區:放招區
第六區:召喚書區
第七區:交易方法
第八區:交易紀錄

※第一區-本店規則※《請遵守本店定既規則,多謝合作》

1:如果閣下係白名單或版主既話,我可以俾先,如果唔係既話就你先

2:任何人昆我或者失約既人都會俾我列入本店黑名單

3:要同本店只少有3次交易紀錄先可以做到本店白名單

4:任何人昆我我都會立刻打999報警求助

5:我收既野唔會用真錢收,最多用網用錢收

※第二區-收招區※《唔用真錢收,只換我D野,最多用網用收》

1:地尊人物

2:達爾人物

3:煉獄困室  

4:援速箭 

※第三區-本店黑名單※《任何人昆我或者失約既人都會俾我列入黑名單》

~暫時無~

※第四區-本店白名單※《要同我只少有3次交易紀錄先可以做到本店白名單》

1)名稱  :牙卓
  交易次數:3次
  交易指數:★★★★★
  佢個post:http://ibbs.hk/read.php?tid=32121

2)名稱  :波仔xd
  交易次數:3次
  交易指數:★★★★☆
  佢個post:http://ibbs.hk/read.php?tid=22622

※第五區-放招區※《所有卡都可以訂,有意者請pm我或留言》

yahoo卡《y》、x-card《x》、復刻卡《復》、序號《序》、已訂《訂》

人物:

米兒人物   x1            《y》 
小丹人物   x1            《y》
琪琪人物   x1            《y》
域多人物   x1            《y》

招式:

超毒龍鑽   x1            《y》  
毒龍鑽    x1            《y》  
天之怒    x1            《x》
真天鏡    x1            《y》
虐殺毒爪   x1            《y》
衝爆牛獄   x1            《y》
轟天密林   x1            《y》
原子能量   x1            《x》
出擊!機械邪鬼x1            《y》
怒雷之陣   x1            《y》
無極地獄   x1            《y》
石破天驚   x1            《y》
火鳳凰    x1            《復》
必殺一斬   x1            《y》
五連殺    x1            《y》
殘影術    x1            《y》
閃影斬    x2            《序》
泰山壓頂勢  x2            《序》
風之精靈   x1            《y》
十級風暴   x1            《y》
金光劍影   x1            《x》
金龍斬    x1            《y》
雷鳥電殛震  x5            《y》
野蠻之女   x1            《復》
璇瓏流星拳  x1            《y》
勢凶夾狼   x1            《y》
達摩禪震   x1            《y》
真十字旋風拳 x1            《y》
真旋風腿   x1            《y》
幻影星塵   x1            《y》
末日火焰   x1            《y》
追魂十字斬  x1            《y》
吸精大法   x1            《x》
旋風炮拳(泰)x2            《序》
雷鳥     x1            《y》
蝙蝠練成   x1            《y》
怒火中燒   x1            《復》

異轉信物:

極惡邪靈   x1            《y》  
后羿的眼睛  x2            《序》
天刀秘笈   x1            《y》
魔法王密碼  x1            《y》
英雄勳章   x1            《y》

異轉絕招:

甲賀三分斬  x1            《y》
絕地音速刀  x1            《y》
狂龍亂舞   x1            《y》
狂獸狙擊   x1            《y》
地龍波    x1            《y》

※第六區-召喚書區※《任何ser都得》

毒蜘蛛召喚書 x1
黃金怪召喚書 x1
紙袋男召喚書 x1
卡比召喚書  x1
紅番召喚書  x1

※第七區-交易方法※《本店暫時只接受網交,不便之處,敬請原諒》

網交:閣下睇岩邊招既話,歡迎pm我或留言,多謝合作。

※第八區-交易紀錄※

1 :牙獄
用60網用錢換佢《超虎翔霸》            交易成功

2 :牙卓
用閃影斬換佢《60網用錢》             交易成功

3 :波仔xd
用60網用錢換佢《散彈波》             交易成功

4 :牙卓
用60網用錢換佢《狂虎彈》             交易成功

5 :牙卓
用60網用錢換佢《異獸角》             交易成功

6 :波仔xd
用《卡比合擊》換佢既120網用錢          交易成功

7 :波仔xd
用卓男異信換佢60網用錢              交易成功

8 :s8899
用60網用錢換佢《超昇龍霸》            交易成功

9 :同學
用《真龍波》換佢40$               交易成功

10:s06078
用《核子爆彈》換佢《煉獄困室》           交易成功

11:同學
用60網用錢+《絕地一擊》換佢《狂龍亂舞》     交易成功
[ 呀波羅在2007-09-09 20:51重新編輯此帖 ]
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-30
Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆 
推推...  
離線牙卓

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-30
Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆 
我想要閃影斬,用60網用換ok???  
離線hihi
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-30
Re:※呀波羅雪糕專門店※
嘿.....
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-30
Re:Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆
引用第2樓牙卓於2007-08-30 22:19發表的 Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆  :
我想要閃影斬,用60網用換ok??? [表情]  [表情]

ok......不過你買左網用未
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-30
Re
霍霍異信我有 用唔用網用收呢?
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-30
Re:Re:※呀波羅雪糕專門店※
引用第3樓hihi於2007-08-30 22:21發表的 Re:※呀波羅雪糕專門店※ :
我想要怒雷,cc我post
http://ibbs.hk/read.php?tid=27136&keyword=

你d野我唔收......換你120網用ok????
離線hihi
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-30
Re:※呀波羅雪糕專門店※
唔la!!sor!!
嘿.....
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-30
Re:Re
引用第5樓kingkong018於2007-08-30 22:24發表的 Re :
霍霍異信我有 用唔用網用收呢?

用60網用+任何一招得唔得???
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-30
Re
60網用+1招 好多人出了= =最好用120網用吧
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-30
引用第9樓kingkong018於2007-08-30 22:35發表的 Re :
60網用+1招 好多人出了= =最好用120網用吧

= =我冇咁多錢....最多60網用+2招....點
離線牙卓

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-30
Re:Re:Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶
引用第4樓呀波羅於2007-08-30 22:22發表的 Re:Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆 :
ok......不過你買左網用未[表情]

我買左la......係咪pm交易
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-30
Re
120 吧 你買一張 用AR卓一張= =
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-30
引用第12樓kingkong018於2007-08-30 22:57發表的 Re :
120 吧 你買一張 用AR卓一張= =

我就係用佢果張= =....唔係邊有60網用= =
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-30
Re
咁算了..有人用120網用LU..SORRY
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-30
引用第14樓kingkong018於2007-08-30 23:00發表的 Re :
咁算了..有人用120網用LU..SORRY

咁算la...唔換算....
離線andylcs918
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-30
※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆  ..
撒彈波我有換你60網用ok?
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-30
Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶
唔使la....我已經話左要波仔xd個張.....我地聽日就交易.....
離線牙卓

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-31
我買左網用la.....係咪pm交易???
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-31
Re:Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆
引用第18樓牙卓於2007-08-31 07:39發表的 Re:※呀波羅雪糕專門店※ 新開張 新增怒雷、十級、超虎、勢凶、衝爆  :
我買左網用la.....係咪pm交易???

好,咁我pm你講la
快速回復
限100 字節

上一個 下一個