切換到寬版
  • 1565閱讀
  • 20回復

[其他類別]人物採訪 ─ 小丹 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線陸道

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-01
3929:機械邪鬼真係好麻煩...不過佢終於走咗啦T^T <u  
3929:咦...黎到小丹屋企=口= lO}I>yo}\  
3929:一場黎到...咁我訪問下小丹啦... ntZH O}'  
3929: Hi!小丹! v,US4C|^3i  
小丹:你係邊個=口=? &@qB6!^  
3929:開咗門再講啦... 7qdB   
小丹:我又唔識你,點解要開門? *4l6+#W  
3929:唉...真係麻煩...我係一個記者,想黎訪問你... 4=|oOIhgb  
小丹:係!?入黎啦入黎啦! Owh:(E J"d  
( 態度 180 度轉變=口= ) AQc9@3T~Bi  
3929:係呢?你對星仔有咩感覺? %B| Ca&  
小丹:衰人! u#3Cst8Y  
3929:下!? nNRc@9Lt  
小丹:佢竟然比部機械璇瓏我,琴日爆咗呀!我個頭髮岩岩先整番好... (]5 gYi  
3929:=0= 0X%#9s ~  
小丹:琴日睇電視,佢招新招真係笑死我! i^rHZmT  
3929:你都有睇@@ !ed0  
小丹:以為踢多一腳就嬴到我,佢唔記得我招旋風腿係可以連出,結果咪又係輸! ,LL=b-Es  
3929:其實你除咗迪雲之外仲有咩朋友? y"zZ9HQM  
小丹:米兒。 mf2Qu  
3929:仲有呢? F5\{`  
小丹:冇啦! ^YEMR C  
3929:=口= <h`}I3Ao  
3929:咁悟地呢?  f^[m~  
小丹:悟地?無用鬼一名! al4X}  
3929:點解佢無用呢? x0xQFlGk  
小丹:佢係體育館到唔係踢我個頭一下,我早就嬴咗佢啦! D5!I{hp"  
3929:你係話你用百烈腳踢佢果時? > }86#^F  
小丹:係呀!踢我個頭,都唔知佢咩時!最衰格係佢踢咗兩下! lK#uya g  
3929:哦! eW[](lGWM  
小丹:仲有呀!我地同比提打果時,唔係我佢會嬴? ?6:e%YT  
3929:你有幫過佢咩= =? YRj"]= 5N  
小丹:你只係睇普通嘅劇情,實際上... t5S!j2E  
3929:? .?r} 3Ch  
小丹:佢差 D 比隻蝙蝠殺死呀! _,*QJ  
3929:可唔可以降低 D 音量... kO ,vHg$  
小丹:可以,唔係我用旋風腿救佢,佢一早死咗啦! +^%0/0e  
3929:原來係咁... Lx3`.F\mG  
3929:係呢,咁璇瓏唔係你朋友咩? ~8[`( /hj  
小丹:唔係。 w5a; ts_x  
3929:下?唔係? w.Go]dpK  
小丹:女朋友同朋友唔同=3= ' h|d-p\`9  
3929:=口= ^i17MvT'  
小丹:好啦!唔同你講啦!我要去 LFO 創作部啦! A)nE +ec1  
3929:去黎做咩? {JW_ZJx  
小丹:我要去談判- -+ ABhQ7 x|  
3929:談判談 D 咩? Kj|\ALI':  
小丹:秘密- -+ Qy) -gax:,  
3929:講啦! A*? Qm  
小丹:好喇...不過唔好爆比星仔聽... N !13QI H  
3929:明白! 0y/P  
小丹:三件事! QH6_nZY  
3929:? BNbz{tbX"  
小丹:一,做咩要整到我異轉係大頭仔,我要佢改番! }M9I]\  
3929:=口= ?O/!pUAu  
小丹:二,咩新異轉招都整到 9999 mp ,搞到越黎越少人玩我! )'`@rq!  
3929:會唔會係因為太勁所以... _;G|3>5u  
小丹:唔會! R "e533  
3929:可唔可以再降低 D 音量... SCXtBZ`.G  
小丹:可以,迪雲悟地佢地 D 招咪又係勁!都唔係 9999 mp 啦! 8jga mG  
3929:... \-:4TuU  
小丹:三!我要問我第九招幾時出呀! nkz^^q`5l7  
3929:問黎做咩- -? Qh4Z{c@  
小丹:星仔佢出第九招啦!琴日佢先睇唔起我! YHo*IX')C?  
小丹:好喇,夠鐘啦! 88 ! _Ns_$_  
3929:好啦!你岩岩講嘅野我會 send 上電視台啦! IPlkv{^  
小丹:又話唔爆出去? v?S3G-r  
3929:只係話唔爆比星仔聽=3= HQrx9CXE  
小丹:咁星仔會睇電視,同爆比星仔聽有咩分別? f >\~h,SLL  
3929:咁無人叫星仔睇電視=3= 88 ! 6/L34VH  
小丹:喂!唔好走呀! 0u ,nSvch  
3929:88! EBplr ,  
小丹:真旋風腿!! DbK-3F_  
( 當然,連出都係追唔到五百萬匹引擎=3= ) lkgB,cflpi  
<VmEXJIk  
~完~ fb|lWEw5h.  
DgC;1U'  
下回未定...
[ 陸道在2007-09-01 18:12重新編輯此帖 ]
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-01
又係send上電影台.....
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-01
引用第1樓小戰士於2007-09-01 16:34發表的  : o&b1-=MC2  
又係send上電影台.....
COk;z.Kn  
唔好理人咁多啦,你道記佢作得好d之嗎!不過你哥d都幾好睇!^^ ]Sgc 42hk  
回:陸道作得好正呀!!!再支持!!
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-01
唔係道記,如果佢唔講send上電視台,我更加支持佢tim
離線牙魂

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-01
打錯野啦~你打左冇人叫星仔睇電(腦)
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-01
引用第4樓牙魂於2007-09-01 18:11發表的  : " /&_B  
打錯野啦~你打左冇人叫星仔睇電(腦)
?4 fXCb]7  
比你發現咗~原本以為冇人知=3=多謝你細心睇我作嘅野^^
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-01
女朋友同朋友唔同 囧 {T0f]]}Q  
璇瓏認左啦咩=3= z"@yE*6  
咩新異轉招都整到 9999 mp gfPht 5  
係咩=3=
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-01
引用第6樓瑋哥於2007-09-01 19:31發表的  : %6vf~oG  
女朋友同朋友唔同 囧 tCJ+OU5/  
璇瓏認左啦咩=3= &{Zt(%\ '  
咩新異轉招都整到 9999 mp eco i4f  
係咩=3=
#Tjv(O[&  
原來你唔知小丹所有新異轉招都整到 9999 mp=口=
離線最強迪雲
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-01
五百萬匹,佢冇一招打到3929~
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-01
小小悶 SD"'  
唔like人物採訪 = =
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-01
小丹:仲有呀!我地同比提打果時,唔係我佢會嬴? ![iH|(h  9 a ED6  
3929:你有幫過佢咩= =? K~3Z`7Ha  om`x"x&6  
小丹:你只係睇普通嘅劇情,實際上... ETPq>(a)  >IL[eiiPG  
3929:? =j~ex U  D;pfogK @  
小丹:佢差 D 比隻蝙蝠殺死呀! 7Bpe~tg  +bG^SH2ke  
↑e幾句笑死我
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-01
話事話你個五百萬匹點得番來ga囧
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-02
引用第11樓瑋哥於2007-09-01 23:32發表的  : N$8do?  
話事話你個五百萬匹點得番來ga囧
LL|uMe"Jb  
係卓男度偷回來的XD
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-02
引用第12樓陸道於2007-09-02 10:02發表的  :
係卓男度偷回來的XD
5H (CP  
XD好波XD咁佢咪冇得異轉囉XD svt%UE|_:$  
諗咗下次採訪邊個未
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-02
引用第13樓瑋哥於2007-09-02 10:05發表的  :
XD好波XD咁佢咪冇得異轉囉XD 4dkU;Ob  
諗咗下次採訪邊個未
s0,\[rM  
不= =用了某人精密的技術,複製了一個一樣的五百萬匹引擎,偷偷地放回卓男身上,所以卓男不知的XD下次訪問茱迪XD X bF;  

離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-02
引用第14樓陸道於2007-09-02 10:10發表的  :
不= =用了某人精密的技術,複製了一個一樣的五百萬匹引擎,偷偷地放回卓男身上,所以卓男不知的XD下次訪問茱迪XD *9"L?S(X#  

Lod$&k@@  
有冇人贊成我話佢知呀~~ I(6k.PQ  
+油+油呀我十卜你
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-02
引用第15樓瑋哥於2007-09-02 10:20發表的  :
有冇人贊成我話佢知呀~~[表情] ,BM6s,\  
+油+油呀我十卜你
># FO0R  
別告訴卓男>_<那樣我就會被他打的了>_<重傷就不能做訪問>_<
離線vico
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-02
作得好,我支持你
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-02
快d做下一個呀 ann!"s_  
唔係我話俾卓男知ga
離線x先生
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-09-02
引用第10樓lofongyun820於2007-09-01 22:45發表的  : DR/qe0D  
小丹:仲有呀!我地同比提打果時,唔係我佢會嬴? ![iH|(h  1&c>v3 $2  
3929:你有幫過佢咩= =? K~3Z`7Ha  }[Uh4k8P  
小丹:你只係睇普通嘅劇情,實際上... ETPq>(a)  \Q{@AC<?i  
3929:? =j~ex U  hu\HK81m  
小丹:佢差 D 比隻蝙蝠殺死呀! 7Bpe~tg  ,.tT9? m  
.......
*=0Wh@?0  
後面嗰D係唔係粗囗......
不回文你就會被他咬
快速回復
限100 字節

上一個 下一個