切換到寬版
  • 1563閱讀
  • 20回復

[其他類別]人物採訪 ─ 小丹 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線陸道

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-01
3929:機械邪鬼真係好麻煩...不過佢終於走咗啦T^T Rq'S>#e  
3929:咦...黎到小丹屋企=口= nS }<-s  
3929:一場黎到...咁我訪問下小丹啦... X9W@&zQ  
3929: Hi!小丹! *K8$eDNZ  
小丹:你係邊個=口=? ;PF<y9M  
3929:開咗門再講啦... )l C)@H}  
小丹:我又唔識你,點解要開門? O`IQ(,yef  
3929:唉...真係麻煩...我係一個記者,想黎訪問你...  MzdV2.  
小丹:係!?入黎啦入黎啦! /|6N*>l)y  
( 態度 180 度轉變=口= ) P9^Xm6QO  
3929:係呢?你對星仔有咩感覺? }c,}V  
小丹:衰人! 6,8h]?u.  
3929:下!? )4e.k$X^  
小丹:佢竟然比部機械璇瓏我,琴日爆咗呀!我個頭髮岩岩先整番好... _YhES-Ff  
3929:=0= l`lk-nb  
小丹:琴日睇電視,佢招新招真係笑死我! {T$9?`h~M  
3929:你都有睇@@ )0]'QLH  
小丹:以為踢多一腳就嬴到我,佢唔記得我招旋風腿係可以連出,結果咪又係輸! M6 "PX *K  
3929:其實你除咗迪雲之外仲有咩朋友? S%;O+eFYb  
小丹:米兒。 i &nSh ]KK  
3929:仲有呢? {#vgtgBB  
小丹:冇啦! {L{o]Ii?g  
3929:=口= _}Ac n$  
3929:咁悟地呢? =7=]{Cx[  
小丹:悟地?無用鬼一名! o q Xg  
3929:點解佢無用呢? 5uGq%(24  
小丹:佢係體育館到唔係踢我個頭一下,我早就嬴咗佢啦! nfbR P t  
3929:你係話你用百烈腳踢佢果時? l ^0@86  
小丹:係呀!踢我個頭,都唔知佢咩時!最衰格係佢踢咗兩下! @Md/Q~>  
3929:哦! hR?{3d# x2  
小丹:仲有呀!我地同比提打果時,唔係我佢會嬴? iHM%iUV  
3929:你有幫過佢咩= =? UERLtSQ  
小丹:你只係睇普通嘅劇情,實際上... JX;<F~{.  
3929:? hD 82tr  
小丹:佢差 D 比隻蝙蝠殺死呀! N)X3XTY  
3929:可唔可以降低 D 音量... Woy m/[i  
小丹:可以,唔係我用旋風腿救佢,佢一早死咗啦! Q~ w|#  
3929:原來係咁... yS'I[l  
3929:係呢,咁璇瓏唔係你朋友咩? \;B iq`  
小丹:唔係。 B6DYZ+7A  
3929:下?唔係? ~Fcm[eoC  
小丹:女朋友同朋友唔同=3= kiaw4_  
3929:=口= 9s q  
小丹:好啦!唔同你講啦!我要去 LFO 創作部啦! Tx# Mn~xD  
3929:去黎做咩? s2V:cMXFn  
小丹:我要去談判- -+ `4J$Et%S  
3929:談判談 D 咩? l ukB8  
小丹:秘密- -+ m=:9+z  
3929:講啦! x=P\qjSa  
小丹:好喇...不過唔好爆比星仔聽... By!o3}~g  
3929:明白! }j)e6>K])  
小丹:三件事! IFL*kB   
3929:? CY5Z{qiX  
小丹:一,做咩要整到我異轉係大頭仔,我要佢改番! rglXs  
3929:=口= gPI ?C76  
小丹:二,咩新異轉招都整到 9999 mp ,搞到越黎越少人玩我! K($N puu]  
3929:會唔會係因為太勁所以... (y~TL*B  
小丹:唔會! r#p9x[f<Y  
3929:可唔可以再降低 D 音量... +~$ ]} %  
小丹:可以,迪雲悟地佢地 D 招咪又係勁!都唔係 9999 mp 啦! EW OVx*l  
3929:... sY&IquK^  
小丹:三!我要問我第九招幾時出呀! B~ GbF*j  
3929:問黎做咩- -? ! n@KU!&k  
小丹:星仔佢出第九招啦!琴日佢先睇唔起我! N =}A Z{$  
小丹:好喇,夠鐘啦! 88 ! 83_h J  
3929:好啦!你岩岩講嘅野我會 send 上電視台啦! 01 3x8!i  
小丹:又話唔爆出去? [}=B8#Jl-C  
3929:只係話唔爆比星仔聽=3= e X|m  
小丹:咁星仔會睇電視,同爆比星仔聽有咩分別? IOmfF[  
3929:咁無人叫星仔睇電視=3= 88 ! uo 8YP<q  
小丹:喂!唔好走呀! hMO=#up&  
3929:88! yNBfUj -L  
小丹:真旋風腿!! .Yn_*L+4*  
( 當然,連出都係追唔到五百萬匹引擎=3= ) /(*q}R3Kfo  
{4Cmu;u  
~完~ '-~~-}= sJ  
,#9PxwrO  
下回未定...
[ 陸道在2007-09-01 18:12重新編輯此帖 ]
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-01
又係send上電影台.....
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-01
引用第1樓小戰士於2007-09-01 16:34發表的  : ^U/O !GK  
又係send上電影台.....
do'GlU oMC  
唔好理人咁多啦,你道記佢作得好d之嗎!不過你哥d都幾好睇!^^ fp"W[S|uL  
回:陸道作得好正呀!!!再支持!!
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-01
唔係道記,如果佢唔講send上電視台,我更加支持佢tim
離線牙魂

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-01
打錯野啦~你打左冇人叫星仔睇電(腦)
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-01
引用第4樓牙魂於2007-09-01 18:11發表的  : ugBCBr  
打錯野啦~你打左冇人叫星仔睇電(腦)
|vC~HJpuv'  
比你發現咗~原本以為冇人知=3=多謝你細心睇我作嘅野^^
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-01
女朋友同朋友唔同 囧 OZ&o:/*HM  
璇瓏認左啦咩=3= [-x7_=E#  
咩新異轉招都整到 9999 mp p]"4#q\(  
係咩=3=
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-01
引用第6樓瑋哥於2007-09-01 19:31發表的  : 8;X-)&R  
女朋友同朋友唔同 囧 #fM'>$N  
璇瓏認左啦咩=3= B/C,.?Or  
咩新異轉招都整到 9999 mp R}ecc  
係咩=3=
yLcE X  
原來你唔知小丹所有新異轉招都整到 9999 mp=口=
離線最強迪雲
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-01
五百萬匹,佢冇一招打到3929~
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-01
小小悶 Ct|A:/z(  
唔like人物採訪 = =
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-01
小丹:仲有呀!我地同比提打果時,唔係我佢會嬴? ![iH|(h  c"xK`%e  
3929:你有幫過佢咩= =? K~3Z`7Ha  |D.ND%K&  
小丹:你只係睇普通嘅劇情,實際上... ETPq>(a)  D3A/l  
3929:? =j~ex U  HorDNRyu  
小丹:佢差 D 比隻蝙蝠殺死呀! 7Bpe~tg  WN<zkM~3  
↑e幾句笑死我
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-01
話事話你個五百萬匹點得番來ga囧
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-02
引用第11樓瑋哥於2007-09-01 23:32發表的  : k;L6R!V  
話事話你個五百萬匹點得番來ga囧
:a)u&g@G  
係卓男度偷回來的XD
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-02
引用第12樓陸道於2007-09-02 10:02發表的  :
係卓男度偷回來的XD
#  Vha7  
XD好波XD咁佢咪冇得異轉囉XD }AH] th  
諗咗下次採訪邊個未
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-02
引用第13樓瑋哥於2007-09-02 10:05發表的  :
XD好波XD咁佢咪冇得異轉囉XD .h4 \Y A  
諗咗下次採訪邊個未
,Vk3kmuvr]  
不= =用了某人精密的技術,複製了一個一樣的五百萬匹引擎,偷偷地放回卓男身上,所以卓男不知的XD下次訪問茱迪XD #?9;uy<j.q  

離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-02
引用第14樓陸道於2007-09-02 10:10發表的  :
不= =用了某人精密的技術,複製了一個一樣的五百萬匹引擎,偷偷地放回卓男身上,所以卓男不知的XD下次訪問茱迪XD h-<81"}j1  

Jgd'1'FOs  
有冇人贊成我話佢知呀~~ =Qj{T  
+油+油呀我十卜你
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-02
引用第15樓瑋哥於2007-09-02 10:20發表的  :
有冇人贊成我話佢知呀~~[表情] <~'"<HwtK  
+油+油呀我十卜你
=I;ZMJR  
別告訴卓男>_<那樣我就會被他打的了>_<重傷就不能做訪問>_<
離線vico
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-02
作得好,我支持你
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-02
快d做下一個呀 E7 Ul;d  
唔係我話俾卓男知ga
離線x先生
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-09-02
引用第10樓lofongyun820於2007-09-01 22:45發表的  : ,RI Gc US  
小丹:仲有呀!我地同比提打果時,唔係我佢會嬴? ![iH|(h  UiP"Ixg6  
3929:你有幫過佢咩= =? K~3Z`7Ha  wY % }  
小丹:你只係睇普通嘅劇情,實際上... ETPq>(a)  L>NL:68yN  
3929:? =j~ex U  Q&ptc>{bH6  
小丹:佢差 D 比隻蝙蝠殺死呀! 7Bpe~tg  T_ <@..C  
.......
S9D<8j^  
後面嗰D係唔係粗囗......
不回文你就會被他咬
快速回復
限100 字節

上一個 下一個