切換到寬版
  • 6312閱讀
  • 123回復

《LFO網上抽卡》全面大革新 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-01-13
引用第39樓月影雪舞於2010-01-13 21:45發表的  :
我抽3次中2次1張閃

咩閃?
離線睇唔順眼
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-01-13
u1會有咁好人?
我覺得佢會 -可能加埋d廢裝抽
                      -抽一次勁貴
           -放大量同招落去等你抽極都抽唔到真正想要既招
      -仲有加多點,就係你又點知佢會出邊d人既招
大家都唔好忽略左限時 2字
希望愈大,失望愈大
[ 睇唔順眼在2010-01-13 21:54重新編輯此帖 ]
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-01-13
唔買最好=]
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-01-13
u1會有咁好人?<<<<<<<<<<<<<<<<<<佢要錢唔要人的....別把u1太惡魔化
我覺得佢會 -可能加埋d廢裝抽<<<<<<<其實向來網上抽卡的eq都好廢..
-抽一次勁貴<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<未見佢有加價的傾向.....
-放大量同招落去等你抽極都抽唔到真正想要既招<<<<<<唔似,網上抽卡的招等等分得好平均....
大家都唔好忽略左限期 2字<<<<<<<<<<話說佢係指角色招式寶箱lo- -
希望愈大,失望愈大<<<<<<<<<<<<<<<<<認同
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-01-13
引用第5樓強人-ex於2010-01-13 16:44發表的  :
之前又唔見佢搞@@
係都要等到無乜人玩果陣先起革命
好似遲了點兒..

之前多人玩, 使乜搞?
依家救亡喎, 當然會出返呢d方法等你買~
引用第6樓中毒魔人於2010-01-13 16:52發表的  :

講真
我笑左

佢講到好誇張
引用第24樓黑色暴雨於2010-01-13 19:18發表的  :
單一人物...放棄昆水?

應該趁最後幾個版本賺埋d錢..
離線睇唔順眼
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-01-13
引用第43樓tommywu於2010-01-13 21:53發表的  :
u1會有咁好人?<<<<<<<<<<<<<<<<<<佢要錢唔要人的....別把u1太惡魔化
我覺得佢會 -可能加埋d廢裝抽<<<<<<<其實向來網上抽卡的eq都好廢..
-抽一次勁貴<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<未見佢有加價的傾向.....
-放大量同招落去等你抽極都抽唔到真正想要既招<<<<<<唔似,網上抽卡的招等等分得好平均....
大家都唔好忽略左限期 2字<<<<<<<<<<話說佢係指角色招式寶箱lo- -
.......

好難講lo
你都識講u1要錢唔要人
咩都做得出
今次可能唔同平時
今次係特別d

你可能誤會左
我講既係this
大革新2:(快將上市)
單一角色招式寶箱將會限時上架,讓大家可以輕輕鬆鬆收集角色的所有招式。
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-01-13
我都估到u1冇咁好人
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-01-13
其實佢出黎都冇用啦
而家lfo咁少人玩
佢仲要搞埋呢d野
將d野既價值大大降低
變到將lfo成為cheap game
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-01-13
算啦~我諗除左送人物之外 冇乜野可能令之前既玩家番泥
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-01-13
引用第48樓真♂虎王於2010-01-13 22:05發表的  :
算啦~我諗除左送人物之外 冇乜野可能令之前既玩家番泥

根本搞埋d活動多人online係假既..
d人同時開多過一個ac咪多人囉..
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-01-13
引用第49樓七星會員於2010-01-13 22:12發表的  :
根本搞埋d活動多人online係假既..
d人同時開多過一個ac咪多人囉..

應該係話唔只多人
有d舊人都係真的
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-01-13
其實lfo開頭好地地 特然殺出一個bug招同buglv外掛 搞到勁多人被封ac 封ac咪封lo 點解要永久封 唉~搞到走哂d人
搞到e加冇人玩一日都係佢自己做成
上當年既lfo多人到見唔到自己
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-01-13
引用第51樓真♂虎王於2010-01-13 22:50發表的  :
其實lfo開頭好地地 特然殺出一個bug招同buglv外掛 搞到勁多人被封ac 封ac咪封lo 點解要永久封 唉~搞到走哂d人
搞到e加冇人玩一日都係佢自己做成
上當年既lfo多人到見唔到自己

正確d黎講
U1係有殺錯無放過
想當年我個fd無用過咩bug咩外掛都比U1亂封左/__\
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-01-13
我咪又係 我果陣都未過100lv 都唔知咩事 第2日比人封左lo
超o咀(好彩有2個ac)
搞到冇玩成半年有多 之後見出新人先有番d興趣玩
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-01-13
引用第53樓真♂虎王於2010-01-13 22:55發表的  :
我咪又係 我果陣都未過100lv 都唔知咩事 第2日比人封左lo
超o咀(好彩有2個ac)
搞到冇玩成半年有多 之後見出新人先有番d興趣玩

老實講
我係自己一手一腳升到lv.191的!
唔知仲有幾多人會係人手升lv x_x
離線stevengh
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-01-14
引用第52樓強人-ex於2010-01-13 22:52發表的  :
正確d黎講
U1係有殺錯無放過
想當年我個fd無用過咩bug咩外掛都比U1亂封左/__

是嗎- -
我D fd 冇一個ac出事
我自己幾個ac,玩左3-4年都冇事- -

最後
真係好希望LFO可以變反周街都係人既時候
LFO本身隻game唔爛,只係U1續漸被錢沖昏頭腦 ,變到乜都對錢諗,忽略玩家真正所需
唔知咁多位仲愛唔愛LFO?
我玩咁多隻game,
我就好肯定我最愛LFO
但係反對U1管理方法
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-01-14
引用第55樓stevengh於2010-01-14 00:16發表的  :
是嗎- -
我D fd 冇一個ac出事
我自己幾個ac,玩左3-4年都冇事- -
.......

好同意你呢個諗法  但除左game本身問題外
我諗玩家都應該注重下自己既行為...
用外掛只會破壞遊戲既平衡..係一個惡性循環...
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-01-14
買就買
唔買就唔好買
講咁多廢話做咩
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-01-14
方案2幾好,起碼縮窄左抽招既範圍,鍾意玩個個角色既人,多數留多套比自己做後備,我都有多Set火佬未入啦!

奇怪的!點解近期咁多人想LFO死,而且好多都係剛進論壇既新手,連SD高達都出現彈機狗問題,好似有計畫想落井下石咁整鬼U1同Gameone,9成太凍,凍到D橙變爛橙,AGS之後冇曬生意兼又冇實力,實行搞搞破壞,玩得爛橙遊戲既玩家都係貪佢可以任玩外掛掛?排通頂都抵啦,上市炒股洗錢既犯罪公司係唔同D既!
另外老朱試驗改招同合戰計畫失敗後,聞說會將主攻招回招到先前版本即係有番起手防,攻擊力會弱D,並可能將暗黑人物改為數值同招式強勁既特別版強化珍藏角色,強化迪雲會點勁呢?實行轉型玩珍貴,而且只會活動同會展中推出,重會刪除著裝,改用合體形式黎加強數值。並且有多個新方法聯同各國業界及海關打擊及追討改數值、玩Bug同外掛破解引起既嚴重侵權問題,CE作者PK啦,標榜連微軟Online緊既遊戲都可強行打開兼作弊並以傳播方式任人下載,嚴重破壞版權人持有人既利益,新既版權法修訂亦加入二次創作者可能帶有侵權行為,即同制作老翻一樣後果。希望中美政府同各國業界早D打擊以上網上侵權既嚴重行為,等多D人可再次投入正版行業工作,單睇兒家玩外掛Bug招已令LFO損失近7成生意額,連美國最大遊戲制作商THQ都裁員幾百。
[ tsunate在2010-01-14 02:41重新編輯此帖 ]
離線crazyken

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-01-14
單一個人物咁正?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個