切換到寬版
  • 6313閱讀
  • 123回復

《LFO網上抽卡》全面大革新 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-01-14
引用第56樓影‵於2010-01-14 00:24發表的 :
好同意你呢個諗法  但除左game本身問題外
我諗玩家都應該注重下自己既行為...
用外掛只會破壞遊戲既平衡..係一個惡性循環...

注意既你就唔會見班玩外掛既友仔係簽名檔度show off 自己幾勁啦..
佢地仲以為巧威威咁..
但係呢度版主竟然視若無睹, 係post度討論仲可以當無事發生
又唔改版規規管簽名檔
忙就咪做版主..
無扣分, 無禁ip, lfo遊戲討論區改做lfo遊戲外 掛討論區
引用第58樓tsunate於2010-01-14 02:03發表的 :
方案2幾好,起碼縮窄左抽招既範圍,鍾意玩個個角色既人,多數留多套比自己做後備,我都有多Set火佬未入啦!

奇怪的!點解近期咁多人想LFO死,而且好多都係剛進論壇既新手,連SD高達都出現彈機狗問題,好似有計畫想落井下石咁整鬼U1同Gameone,9成太凍,凍到D橙變爛橙,AGS之後冇曬生意兼又冇實力,實行搞搞破壞,玩得爛橙遊戲既玩家都係貪佢可以任玩外掛掛?排通頂都抵啦,上市炒股洗錢既犯罪公司係唔同D既!
另外老朱試驗改招同合戰計畫失敗後,聞說會將主攻招回招到先前版本即係有番起手防,攻擊力會弱D,並可能將暗黑人物改為數值同招式強勁既特別版強化珍藏角色,強化迪雲會點勁呢?實行轉型玩珍貴,而且只會活動同會展中推出,重會刪除著裝,改用合體形式黎加強數值。並且有多個新方法聯同各國業界及海關打擊及追討改數值、玩Bug同外掛破解引起既嚴重侵權問題,CE作者PK啦,標榜連微軟Online緊既遊戲都可強行打開兼作弊並以傳播方式任人下載,嚴重破壞版權人持有人既利益,新既版權法修訂亦加入二次創作者可能帶有侵權行為,即同制作老翻一樣後果。希望中美政府同各國業界早D打擊以上網上侵權既嚴重行為,等多D人可再次投入正版行業工作,單睇兒家玩外掛Bug招已令LFO損失近7成生意額,連美國最大遊戲制作商THQ都裁員幾百。

咩唔著裝?唔著裝能力值咪仲弱?
離線francis
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-01-14
搞咁多野都唔會拉番班老手番黎,d野講1套做1套

放迪倫acc
離線mom
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-01-14
引用第6樓中毒魔人於2010-01-13 16:52發表的  :
講真
我笑左

佢睇 十月圍城睇上腦了

回: 老實講 咩叫單一人物- - 我真係唔知
這就是所謂的規矩
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-01-14
引用第60樓七星會員於2010-01-14 09:26發表的  :
咩唔著裝?唔著裝能力值咪仲弱?

但係呢度版主竟然視若無睹, 係post度討論仲可以當無事發生又唔改版規規管簽名檔忙就咪做版主.. 無扣分, 無禁ip, lfo遊戲討論區改做lfo遊戲外 掛討論區

視若無睹?
忙?

有矛盾

回:希望真的有做吧女

離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-01-14
岩岩真到真龍波同琪琪招垃圾= =
離線stevengh
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-01-14
引用第51樓真♂虎王於2010-01-13 22:50發表的 :
其實lfo開頭好地地 特然殺出一個bug招同buglv外掛 搞到勁多人被封ac 封ac咪封lo 點解要永久封 唉~搞到走哂d人
搞到e加冇人玩一日都係佢自己做成
上當年既lfo多人到見唔到自己

其實外掛唔多唔少都同U1有關
尤其係個D 升lv外掛同bug裝(20億攻防個D)
LFO開頭可以帶人升,又可以入人地D房(但自己未打到個關)
但後來2樣都唔得,帶人升又唔得,
活動,任務都唔多個
任務模式=打關,不過多D經
最基本既雙經活動都冇
雙經都要限時買
比起以前難升左好多
之後先有個D升lv,bug裝掛

人地天龍,1日幾個活動,又有組隊,又有雙經,活動獎品又豐富
U1係咪都要反思下自己做過幾多衰野?
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-01-14
之前....我記得個個場都係寫住:想up lv就黎,當時8個人打究極,自己打d小卒一下,等d勁人狂打,哇一隻十幾lv...正到,宜家?笑哂,一個場都係1/8
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-01-14
送番U1 句野比佢先
離線黑色暴雨
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-01-14
引用第66樓chung456於2010-01-14 12:22發表的  :
之前....我記得個個場都係寫住:想up lv就黎,當時8個人打究極,自己打d小卒一下,等d勁人狂打,哇一隻十幾lv...正到,宜家?笑哂,一個場都係1/8

e家對 lv已經無晒感覺
勁裝勁招打高exp怪 人手玩半個月就升到150 外掛更加無野講
入人場又lag  lfo server跟本頂唔住
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-01-14
引用第68樓黑色暴雨於2010-01-14 12:43發表的  :
e家對 lv已經無晒感覺
勁裝勁招打高exp怪 人手玩半個月就升到150 外掛更加無野講
入人場又lag  lfo server跟本頂唔住

我認為基本上lv到150就夠了
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-01-14
大革新1:(現已更新)
大大提升《LFO網上抽卡》系統的抽中閃卡機會率。

u1:我們把機率大大的由10%增加了15%!

大革新2:(快將上市)
單一角色招式寶箱將會限時上架,讓大家可以輕輕鬆鬆收集角色的所有招式。

u1:加大量白卡混入去,吹咩?
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-01-14
引用第70樓牙笨於2010-01-14 13:00發表的  :
大革新1:(現已更新)
大大提升《LFO網上抽卡》系統的抽中閃卡機會率。
u1:我們把機率大大的由10%增加了15%!
.......

白卡向來都好多....
仲要勁廢
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-01-14
引用第71樓tommywu於2010-01-14 13:02發表的  :
白卡向來都好多....
仲要勁廢

u1既公告技巧
佢話一個寶範會得單一人物既招抽,又唔會話有白卡
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-01-14
引用第72樓牙笨於2010-01-14 13:05發表的  :
u1既公告技巧
佢話一個寶範會得單一人物既招抽,又唔會話有白卡

事實勝於雄辯
食花生睇U1點玩仲好@@
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-01-14
引用第64樓litkamwa2於2010-01-14 11:48發表的  :
岩岩真到真龍波同琪琪招垃圾= =

係唔係易左抽招呢=]
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-01-14
引用第74樓k敬n於2010-01-14 13:13發表的  :
係唔係易左抽招呢=]

比起以前好似好左
以前最屈係一張閃都唔中~_~
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-01-14
引用第58樓tsunate於2010-01-14 02:03發表的  :
方案2幾好,起碼縮窄左抽招既範圍,鍾意玩個個角色既人,多數留多套比自己做後備,我都有多Set火佬未入啦!
奇怪的!點解近期咁多人想LFO死,而且好多都係剛進論壇既新手,連SD高達都出現彈機狗問題,好似有計畫想落井下石咁整鬼U1同Gameone,9成太凍,凍到D橙變爛橙,AGS之後冇曬生意兼又冇實力,實行搞搞破壞,玩得爛橙遊戲既玩家都係貪佢可以任玩外掛掛?排通頂都抵啦,上市炒股洗錢既犯罪公司係唔同D既!
另外老朱試驗改招同合戰計畫失敗後,聞說會將主攻招回招到先前版本即係有番起手防,攻擊力會弱D,並可能將暗黑人物改為數值同招式強勁既特別版強化珍藏角色,強化迪雲會點勁呢?實行轉型玩珍貴,而且只會活動同會展中推出,重會刪除著裝,改用合體形式黎加強數值。並且有多個新方法聯同各國業界及海關打擊及追討改數值、玩Bug同外掛破解引起既嚴重侵權問題,CE作者PK啦,標榜連微軟Online緊既遊戲都可強行打開兼作弊並以傳播方式任人下載,嚴重破壞版權人持有人既利益,新既版權法修訂亦加入二次創作者可能帶有侵權行為,即同制作老翻一樣後果。希望中美政府同各國業界早D打擊以上網上侵權既嚴重行為,等多D人可再次投入正版行業工作,單睇兒家玩外掛Bug招已令LFO損失近7成生意額,連美國最大遊戲制作商THQ都裁員幾百。

機本上新會員講野可以無視!!
u1要講法律..兩年前已經有人講!!
實行呢?望就望今年實行!!

引用第63樓暴走疾風於2010-01-14 11:29發表的  :

視若無睹?
忙?

有矛盾
.......

唔係喎!!e樣野我覺得版主都要做囉!!何1情況開始惡化..
大多數人都開始放關於bug ge簽名...太暴露果d又有!
版主係時候要做下野!!
見已小做野果D版主抄左佢再搵新人囉!!
唔夠人手??
我第一個樂意做!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-01-14
引用第76樓無神論乂於2010-01-14 14:06發表的  :
版主係時候要做下野!!
.......

如果u1出動法律的話證明u1再不留情
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-01-14
引用第77樓tommywu於2010-01-14 14:15發表的  :
如果u1出動法律的話證明u1再不留情

係就最好啦 =]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-01-14
引用第76樓無神論乂於2010-01-14 14:06發表的  :
版主係時候要做下野!!
.......

這不是我工作範圍之內=[

快速回復
限100 字節

上一個 下一個