切換到寬版
  • 1135閱讀
  • 8回復

[自創小說]人物採訪-少年迪倫 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小戰士

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-15
— (牙凌) 請注意用字
不要過份用粗口... (2007-08-15 22:38) —
話說...上次採訪完條**之後,我就跳左落去迪博士屋企,就見到少年迪倫...  E-L>.tD  
p.RSH$]  
少年迪倫:哈哈,今日真好,冇人煩我地,可以玩番餐啦 ~M9&SDT/lB  
(無啦啦天花板有d巨響) evro]&N{  
少年迪倫:哇!變個咁大惡搞?! (&oT6Ji  
迪雲:哥...個個係乜水 :IRQouTf:,  
少年迪倫:睇下先... !I+F8p   
(見到phdavis) \(`,z}Ht _  
phdavis:唉呀....好痛.... mt]50}eK  
少年迪倫:你係? 9RmdQ]1n4  
phdavis:我係o採訪記者 CW'<Nh  
少年迪倫:咁...比我上電視得唔得 6r}w  
phdavis:冇問題 <I.{meDg  
迪雲:喂!咁我呢? 6(-c$d`C.0  
phdavis:你都得的 WF`  
迪雲:唔得唔好怪我唔客氣...... >e^8fpgSo  
少年迪倫:唔準無禮呀 y2:Bv2}  
迪雲:sor N51WY7  
phdavis:其實你地練左幾耐有異轉? fk'DJf[M  
迪雲:我就二個月 P.'$L\  
少年迪倫:我就飲左野就得 =0_((eXwf  
phdavis:飲d乜 Je#vu`.\\  
少年迪倫:完美基因強化液 oRQ( l I>  
phdavis:好似唔係飲...係打針入的... '$y.`/$  
少年迪倫:飲同打針冇分別的說 XBN,{  
phdavis:好串 oG' 'my#3  
少年迪倫:唔串點保護弟弟? 8 _|"+Ze  
phdavis:係呢,你比人踢左出會之後你做d乜 *# ;  
少年迪倫:下?咪放個炸彈落飛機到囉 `V=F>s$W  
phdavis:點放? 1)!?,O\ey  
少年迪倫:我做個假人...之後放上去 z2god 1"  
phdavis:佢地實死無葬身之地 -MuKeCgi  
少年迪倫:不過可惜... nAk;a|Q  
phdavis:? `(VVb@:o  
少年迪倫:比人發現之後佢地唔小心按左自爆 *#c^.4$'  
phdavis:邊個按的? #p/'5lA&j  
少年迪倫:龍翼ex %40+si3c  
phdavis:哈哈 I^!c1S   
少年迪倫:講個祕密比你知...龍翼ex日日睇佢jj的 GpGq' 8|(  
phdavis:咁變態?! 4]m?8j) 6b  
少年迪倫:55,佢成日出氣攻炮吹走人地d低* /A>1TPb09"  
phdavis:好變態呀 jGFDj"Y  
少年迪倫:上次佢係飛機到...念住用氣攻炮吹走d龐士兵..點知吹走安雅個胸圍 o{xA{ @<  
phdavis:笑死我啦,咁之後點? d;E (^l  
少年迪倫:安雅一個爆極破ko左佢 uV\~2#o$_  
phdavis:ko龍翼ex都要爆極破? 7YQ689"J6B  
少年迪倫:因為佢個時太火啦 !y7w~UVs  
phdavis:咁後來安雅點? \5R>+[n!  
少年迪倫:佢跳樓搵番個胸圍囉 Jk,}3Cr/  
phdavis:咁實死了 l4Qv$  
少年迪倫:死左n年,ex用卓男d核彈放落去炸佢 DPylc9[-  
phdavis:咁佢拿左個時都爆左啦 cPg$*,]  
少年迪倫:有得揀爆定唔爆的..姐係佢冇線電用佢都得 Yy4l -}"  
phdavis:e+d科技好發達 w_9[y  
少年迪倫:嗯....想唔想睇我招 fp'%lbk=  
phdavis:想... 8Lh[>|~=  
少年迪倫:上官網啦白痴 u#`'|ko \9  
phdavis(心想):好串 qY|NA)E)Bp  
少年迪倫:= = g <5G#  
phdavis:時間唔早,我會上官網的 "-A@d&5.  
少年迪倫:再見 z:p9&mi  
phdavis:再見!你個天花板我唔理了 R\:t 73  
少年迪倫:可惡呀!你要比番錢我呀! c*Q6k<SKR  
phdavis:再見! $S2kc$'F  
少年迪倫:*...... * Fz#x{zt  
phdavis:呀係,提提你,你天花板好多大黃蜂巢,搞搞佢吧 y3!#*NU  
少年迪倫:咩話?!弟,我地用元力ko佢地 D}L4uz?  
迪雲:快d啦~
[ 小戰士在2007-08-15 22:44重新編輯此帖 ]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-15
少年迪倫:上次佢係飛機到...念住用氣攻炮吹走d龐士兵..點知吹走安雅個胸圍 W!4xE  
少年迪倫:佢跳樓搵番個胸圍囉 dxF/]>t  
31n|ScXv  
佢得一個架咩
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-15
引用第1樓地獄の龍於2007-08-15 22:36發表的  : ?5#=Mh#  
少年迪倫:上次佢係飛機到...念住用氣攻炮吹走d龐士兵..點知吹走安雅個胸圍 BdZO$ALXL  
少年迪倫:佢跳樓搵番個胸圍囉
佢得一個架咩
yyVv@  
明顯小戰士唔識作文,
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-15
引用第2樓中毒魔人於2007-08-15 22:37發表的  :
明顯小戰士唔識作文,
Fl^}tC  
嗯,佢口語多多=0= Bz#K_S  
又有一啲不良字眼 "x$RTuWA9  
都唔知加唔加分好... wf8GH}2A  
比一次機會下不為例
離線kenneth125

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-15
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-15
睇錯野...改文先 [Pdm1]":(  
回樓上:樓主冇copy文,cz的作者就是他
離線炎仔仔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-16
引用第4樓kenneth125於2007-08-15 23:41發表的  : >Ge&v'~_|  
你copy CZ既 }VE[W  
http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=57055&extra=page%3D1
+7o3TA]-  
你知d野太d小啦e個同佢係本人黎嫁
<--唔該真龍在天
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-16
冇錯,我係本人,你唔信自己去cz問番我囉~
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-16
引用第7樓小戰士於2007-08-16 07:21發表的  : M'HmVg4'  
冇錯,我係本人,你唔信自己去cz問番我囉~
}9>W41  
人地鬼知你麥水咩,人地唔知就話人傻
快速回復
限100 字節

上一個 下一個