切換到寬版
  • 1178閱讀
  • 38回復

新店開張~平凡小店~(本人現放主ac,要買趁早)~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ck_ssp1567

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-21

本人只係會要星夢點數,其他免問啦~
其實本店係新開張,所以冇交易記錄唔出奇,
大家唔使以為我係呃人~~
註:白名單可以我比先,其他就盡量你比先~

我收:
星夢點數
星幣(星夢錢)
迪雲人物

去便利店/電腦遊戲店話要星夢點卡就可以了(hk$38=150點)

我放:
我個主ac,入左7.0狂戰包,7.0豪華包,4.0豪華包
亨利有異信,風尊有十級同風之精靈,
悟地未異轉差狂虎斬齊招,異左得超虎斬,有異信,
係bank有個悟地150lv叫【狂‧虎】
底價hk$200,你可出價(只要現錢)

悟地-終極皇道(yahoo)-(星夢150點)

幻音神巫-詛咒迷霧(yahoo)-(星夢150點)

天魔-炎冰重炮(現卡)-(星夢150點)

紅魔鬼-熔岩彈(現卡)-(星夢150點)

亞真-人物(現卡)-(星夢150點)

毒霧攻擊(現卡)-(星夢150點)

茱迪-禿鷹腳刀(現卡)-(星夢150點)

佛恆-我佛慈悲(現卡)-(星夢150點)

姬絲-原子能量(現卡)-(星夢150點)

特別優惠:
亞真人物+毒霧攻擊(星夢150點)~

禿鷹腳刀/我佛慈悲/原子能量+禿鷹腳刀/我佛慈悲/原子能量(星夢150點)~

代放(朋友黎既,信心保證):
琪琪-淑女旋風腿(現卡)-(60網用錢)

馬龍-旋風神拳(現卡)-(60網用錢)

佛恆-我佛慈悲(現卡)-(60網用錢)

約翰-異轉信物(現卡)-(60網用錢)

幻音神巫-詛咒迷霧(現卡)-(60網用錢)

米兒-神之寬恕(現卡)-(60網用錢)

代放優惠:
詛咒迷霧/我佛慈悲/旋風神拳/淑女旋風腿<--任何兩張60網用錢

代收:琪琪人物(用代放廢招換),迪雲人物(只用代放野換),悟地(只用代放野換)

係咁多,係度留msn同講想要咩~謝謝
[ ck_ssp1567在2007-09-04 17:58重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-21
圖片如下:

離線cchung123

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-21
msn:[email protected]
+我傾
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-21
本人同人換野既記錄:
1.同lf2esse(ibbs)交易成功,我用邪狼凍牙拳換佢60網用錢
2.同lf2esse(ibbs)交易成功,我用天尊換佢120網用錢
3.同lf2esse(ibbs)交易成功,我用勢凶夾狼換佢60網用錢
4.同billyng2(msn)交易成功,我用兩個ac換佢一個ac
5.同lf2esse(ibbs)交易成功,我賣灰飛煙滅比佢$40
6.同峰(msn)交易成功,我用邪神降臨換佢60網用錢
7.同[email protected](msn)交易成功,我用兩個狂戰包換佢悟地異物
8.同bank的新生邪鬼1121(lfo)交易失敗,我被佢呃了一個狂戰包
9.同唔記得左邊個交易成功,我用180網用錢買佢達爾人物+狂龍斬
10.同袁偉樂(同學)交易成功,我用達爾ac換佢人尊者ac
11.同BT(msn)交易成功,我用雲遊卡150點換佢超虎斬
[ ck_ssp1567在2007-09-08 16:51重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-21
引用第2樓cchung123於2007-08-21 16:50發表的  :
+我傾

msn add左你你冇回我
順帶一推~
離線lf2esse
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-22

離線lf2esse
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-22

離線lf2esse
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-22

離線lf2esse
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-22

離線lf2esse
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-22

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-22
推,更新左有代放野同代收野~
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-22
引用第6樓lf2esse於2007-08-22 09:22發表的  :
[表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]

樓主 一日只能推一次post!
加上你呃post呃得超勁!!
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線達人
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-22
迪雲人物換60網用~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-22
引用第11樓s023241於2007-08-22 18:59發表的  :
樓主 一日只能推一次post!
加上你呃post呃得超勁!!

你睇清楚d好冇呀,果個唔係我黎架,我表哥黎架咋,
呃post!!!!!!!!!!!
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-22
引用第13樓ck_ssp1567於2007-08-22 19:04發表的  :
你睇清楚d好冇呀,果個唔係我黎架,我表哥黎架咋,
呃post!!!!!!!!!!!

點睇?
加上用同一個帳號 不理是你什麼親人
呃post就是事實
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-22
引用第14樓s023241於2007-08-22 19:06發表的  :
點睇?
加上用同一個帳號 不理是你什麼親人
呃post就是事實

我係ck_ssp1567呀,果個係lf2esse呀,
望真d好冇?
呃post係事實又點,唔係我呃咁關我乜事呢借問聲?
離線lf2esse
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-23
hi 老表
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-23
日日推一推~冇更新~
發帖