切換到寬版
  • 1382閱讀
  • 8回復

[其他類別]少年迪倫戰鬥第一集 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線忍者1號

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-01
少年迪倫戰鬥第一集 [6TI_U~  
少年迪倫:迪 <qR$ `mLN  
邪鬼:邪
!IOmJpl'  
6Y2,fW8i,  
迪:ya! 又win一個人! )?[2Y%P  
迪:只要打win多一個人, 就可以第一名啦!!! L9/'zhiZBx  
???:你打敗到我先算!!! )FwOg;=3M"  
迪:唔!? n@`3O'S  
'`upSJ;e  
迪:邪鬼!!! }! ^h2)'7  
邪:接我呢招新招啦!!! W $D 34(  
+(Y\w^@%H  
迪:唔見左!? SL uQv?R}9  
邪:死啦!!! KJFQ)#SW!  
p>)1Z<D"a  
迪:唔!? 係天到出現, 之後落番黎!? W_XFTqp^  
邪:迪倫, 你太大意啦!!! L@\t] ~  
邪:接多我一次招新招啦! W,~*pyLdO  
]MYbx)v)  
迪:嘩!!! ;d<XcpK}  
迪(心想):要閃開!!! TU?n;h#TZ  
Lx- %y'P  
迪:打唔到我~ 8nI~iN?"   
邪:可惡!! 接我ka...邪殺昇龍... MLr L"I"  
.g/!u(iy  
迪:龍皇噬!!! O5du3[2x7a  
邪(心想):好強... J.rS@Z`~7  
rX$-K\4W  
邪:睇我招新招啦!!! _A]jiPq  
迪:我防!!! *?Eu{J){7%  
#4|RaI|.  
邪:咩話!? 比你閃左!? X)SUFhP\  
邪:唯我!!! .:H'9QJg  
U+VJiz<!  
迪(心想):好強... ` .`:~_OE  
迪(心想):佢收手啦!!! ]}SV%*{ %  
迪:睇我ka...真‧昇龍拳!!! R{}_Qb  
!& c%! *  
邪:嘩!!! PE7V1U#$o,  
邪:可惡!!! '0 Ys`Qo  
邪:我用盡全力, 要出我招新招打敗你!!! f]1 $`  
迪:我都要出盡全力用呢招打敗你!!! o,k#ft<  
邪:轟烈異度空間!!! Ty b_'|?rW  
迪:飛龍斬首!!! T\wOGaCW  
x75;-q  
3=]/+{B  
邪:嘩呀!! 3Dc^lfn  
旁白:1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9! 10! 邪鬼lose! a?Om;-i2`S  
旁白:少年迪倫win!!! ip'v<%,Q3"  
TJ>YJ D  
迪:ya!!! 邪鬼...你d黑暗元力再勁d先好同我打過啦~
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-01
-0-o哂 ve#[LBOC8  
得com~ =uwG.,lC  
so 悶 O'S xTwO  
去我個果睇吧! ?{Xp'D\z  
就黎開拍第3集
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-01
引用第1樓中毒魔人於2007-08-01 14:52發表的  : `Geq,  
-0-o哂 u*;53 43  
得com~ *7Sg8\wDn  
so 悶 )fZ5.W8UE]  
去我個果睇吧! JvUHoc$sI  
就黎開拍第3集
Us9$,(3  
你果個冇更新過的說=-=
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-01
引用第2樓忍者1號於2007-08-01 14:55發表的  :
你果個冇更新過的說=-=
7]9s_13]  
差唔多更新, 'E8dkVlI  
等緊人- -
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-01
引用第3樓中毒魔人於2007-08-01 15:01發表的  :
差唔多更新, E.% F/mM  
等緊人- -
+Vf|YLbhJ  
=-=洗唔洗要大魔王x士(ja係我, 有異轉)幫手=-=
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-01
同電腦打無咩好睇= =
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-01
引用第4樓忍者1號於2007-08-01 15:08發表的  :
=-=洗唔洗要大魔王x士(ja係我, 有異轉)幫手=-=
|8`;55G  
0k啵 B+DRe 8  
咩ser?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-01
好差 #rr-4$w+  
故事又差d圖又差 2!otVz! Mh  
好心唔好跟人
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-01
你搵玩家啦...同電腦打有d招用唔到...你多數都係影邪鬼新招...無咩好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個