切換到寬版
  • 2605閱讀
  • 22回復

[其他類別]強化菲沙招式表Bug [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cooldude

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-15
傳說中的3轉........ G^j/8e  
^;Ap-2Ww  
> : \lDz  
[%z~0\lu8  
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-15
改圖就改圖,好大破綻  4:y;<8+j\  
a UAPh  
仲有係冇3轉li個嘢 sq*d?<:3  
srw5&s(3X  
因為2轉係li個「異」,唔係「2」 <dLdSEw  
+\?#8U/k  
註明 z2A7:[  
「2」係no2,係lfo元x即係2次強化(可以話係rlf2的二度強化)or(強化一次) n!~{4 uUW  
係生物angel說即係  9 k)?-  
由a變做a+b
oslV@v F  
)g(2xUk-y  
而「異」係奇異的「異」,係異轉說即是 異常的元x進化 i/NY86A  
兩個字係唔同ga cRDjpc]  
係生物angel說即係 ,A h QA  
由a變做c
K%1'zSAyK  
所以係冇3轉       2_ <  
90Jxn'>^  
仲有我好憎3轉li個名 `LEk/b1(P  
因為好難listen
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-15
我都唔like叫3轉-- %,g6:Zc@  
{<5rbsqk  
不如叫掉轉呀   uli,@5%\  
|XzqP +t  
回:都幾好,不過 nqg=I  
招咩黎--

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-15
= = _"6{Rb53v=  
6":=p:PT.  
so怪= = UaA6  
h1} x2  
玩野:bug嗎=v=那其他招又叫咩名呀=v=嘿嘿 >y#<WB$i  
8*V^DM3n-  
回上.冰封雪糕旁邊果招係冰寒穿心= = Jf{6'Ub  
fFudoIC  
其他就唔知了
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-15
你唔係你改圖來嫁.... QL%&b\K  
下面個6招係菲沙:"無異轉"個時來既招... /co^swz  
why異轉左之後....個6招仲係到... }"BXqh"\`  
so我think係你既"超無聊改圖".... }a6tG  
係到昆我地....如果係異轉既招,你say埋個name出來ar~
K49
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-15
改得幾好 O N..B} J  
但係好唔合情理=.=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-15
樓主,你知唔知冰擊間離果招係味出既異招,有個上升既風果招係異轉板鑽石風暴,樓主你可以see6.0後面
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-15
引用第6樓火仔於2007-05-15 19:21發表的  : Itaq4^CE  
樓主,你知唔知冰擊間離果招係味出既異招,有個上升既風果招係異轉板鑽石風暴,樓主你可以see6.0後面
!C ]5_  
個盒後面一共有兩張圖 lsJl+%&8  
第1張冇異轉冰尊 V?pqKQL0  
第2張冰尊做緊擋 YQ/  
咁又邊到有異轉版鑽風?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-15
有就有啦,你係後面有張係講d game圖 Bgw=((p  
一張冰尊擋前面有冰彈 Fl8*dXG&  
第二張卓男2下面果個係冰尊,果招係升級板鑽石風暴
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-15
改圖-"- "IN IP?  
不過都希望有3轉- -
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-16
引用第9樓牙奇於2007-05-15 20:29發表的  : S1vUP5cZ  
改圖-"- 4`X]$.  
不過都希望有3轉- -
Qq7%{`< }  
*(+*tj cWa  
3轉唔好!! J]AkWEiCJ  
禁LFO D人唔係玩曬 s!g06F  
就算係都唔好係LI個名呀~ 4lp9 0sa  
我想叫做 FINAL PORWER
離線kenneth128
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-16
your frezee is 300lv? (the freeze is 300lv the skill is 10lv!)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-16
引用第8樓火仔於2007-05-15 19:43發表的  : )b=m|A GX  
有就有啦,你係後面有張係講d game圖 b/]@G05>>  
一張冰尊擋前面有冰彈 Z~{0x#?4%  
第二張卓男2下面果個係冰尊,果招係升級板鑽石風暴
4#Rq}/h  
邊度? c#L.I  
係唔係6.0新手包後面? .  g8WMm  
定係豪華?
離線達人
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-17
有d招lv10都仲有得升既????
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-17
引用第12樓糯米滋於2007-05-16 23:45發表的  :
邊度? <,+6:N mT  
係唔係6.0新手包後面? +]S!pyZ"   
定係豪華?
G_5E#{u  
新手後面
離線銀色火影
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-17
你這個圖很多問題
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-05-17
引用第14樓火仔於2007-05-17 16:18發表的  :
新手後面
f')3~)"  
冇bo *N?y<U  
搵唔到 ?Ulc`-d  
第1張冇菲沙 Ykt(%2L  
第2張果個似鑽風的在火尊旁邊好大舊果個唔係鑽風黎嫁
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-05-18
引用第16樓糯米滋於2007-05-17 20:14發表的  :
冇bo gH zjI[WI  
搵唔到 ^Wz3 q-^  
第1張冇菲沙 mca9 +v  
第2張果個似鑽風的在火尊旁邊好大舊果個唔係鑽風黎嫁
jw!QjVuRN%  
卓男改出根招下面果個係菲沙,大隻佬係另一邊
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-05-19
引用第17樓火仔於2007-05-18 08:26發表的 :
卓男改出根招下面果個係菲沙,大隻佬係另一邊
(u >:G6K  
我找不到唷... zA/W+j$:  
卓男改上邊就見到菲沙... rHtT>UE=  
或者你係唔係講呢張圖呢? G r;~P*  
{&c%VVZb:Z  
[ clarence2424在2007-05-19 23:47重新編輯此貼 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-05-20
引用第18樓clarence2424於2007-05-19 23:41發表的  :
我找不到唷... *0R=(Gy  
卓男改上邊就見到菲沙... %;zWS/JhL  
或者你係唔係講呢張圖呢? 7q|(ZZa  
+WwQ!vWWd  
.......
 j>s%q .  
係下面呀呀哥
快速回復
限100 字節

上一個 下一個