切換到寬版
  • 4425閱讀
  • 78回復

[自創小說]愛情的力量(超更新版,有咩錯請指點) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線t.k.k.
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-05-08
欣賞你既勇氣,100分/1000分
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-05-08
引用第20樓t.k.k.於2008-05-08 22:21發表的  : *TpzX y  
欣賞你既勇氣,100分/1000分
tdTD!'  
我都估到有反白-- V[R33NYG  
引用第19樓mankit94104於2008-05-08 22:16發表的  : YlW~  
oJ cR)H  
呢個人有豬重蠔的影子....
$'I+] ;  
同一人嗎-,-
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-05-08
引用第21樓廁所為上於2008-05-08 22:37發表的  :
同一人嗎-,-
D"WqJcDt  
至少唔叫人性無能=.=
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-05-08
我只能說 KdT1 Nb=  
re9*q   
沒有任何值得讚賞的地方 Q:I2\E  
本身分數以經是0 {shf\pm!o  
還要別人對你說好的意見 X<\y%2B|l  
笑話 4\)"Ih  
給你-100分就可以
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-05-08
引用第23樓慘絕人寰於2008-05-08 22:43發表的  : AtRu)v6r  
我只能說 dmHpF\P5f  
i)nb^  
沒有任何值得讚賞的地方 3,~M`~B  
本身分數以經是0 Si,[7um  
還要別人對你說好的意見 N zY}-:{  
.......
I^iJ^Z]vx  
他會說你惡意灌水的-,- F+A"-k_\T#  
我認為這種東東是給世人當做發洩對象!?
離線4502
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-05-09
超級更新版 希望大家中意!!!  如果仲有錯 希望大家指點     
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-05-09
引用第25樓4502於2008-05-09 18:28發表的  : ^'EeJN  
超級更新版 希望大家中意!!!  如果仲有錯 希望大家指點  [表情]  [表情]  [表情]
^lVZW8  
指點左就會比你話惡意灌水 咁仲指黎做咩
離線失敗者
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-05-09
人地指點你...就灌水... /BB(ri G  
所以是沒法指點的呢.... Jy&O4g/'5  
其實....作文不能口語化的... [{.e1s<EK  
只有漫畫才行 Q 6djfEN>  
而post上來的應該是文章而不是漫畫...因此不該用口語... OiI[w8  
我要說的只有咁多......(雖然我中文也很差....) #<ppiu$  
希望你改反....
悶死= =
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-05-09
第一:  文筆唔通順, =O= 0 D  
第二:  錯字百出,唔識字就用同音字代替,唔識就問人, Jt79M(Hp!  
第三:  好明顯係作完就算,咩都唔理,一d誠意都無 9kmEg$WM  
第四:  一有人批評你就惡意灌水,完全無心接受別人的批評,你正在逃避?定係你心靈太弱小,不能接受? 0zrgK;9  
到正題,我認為滿分係100分我好難俾分,只係綜合以上的缺點就足以令你負分,你完全無一個最基本作家應該擁用野都無,你叫我點俾分你?依第四點黎睇,我俾既分你一定又話我惡意灌水,咁我俾一個無意義的分數俾你又有咩用? DG& ({vy  
如果憑良心俾既話,分數係0.01/100,你自己反思一下點解得咁低分
離線4502
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-05-09
我改左唔係口語 = =  唔係用同音字
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-05-09
引用第29樓4502於2008-05-09 18:58發表的  : B/"TaXVU  
我改左唔係口語 = =   唔係用同音字
DONXq]f:,"  
rG7E[kii  
還是有很多口語-_-
離線4502
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-05-09
引用第30樓瑋哥於2008-05-09 18:59發表的  :
b1rW0}A  
還是有很多口語-_-
W5C8$Bqm  
可以講比我知嗎???
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-05-09
奧龍 無啦啦 出現 p~(+4uA  
小丹馬上用最快 速度用音速射球 @bPR"j5D  
馬上拉 上來 /j7e q  
&j}08aK%  
好像還有一些...不過我不列出來了
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-05-09
我又把修改當作是編輯地按下了-_- Y.}"<{RQ  
所以...請刪
離線4502
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-05-09
引用第32樓瑋哥於2008-05-09 19:08發表的  : -FOn%7r#Y  
奧龍 無啦啦 出現 { ^J/S}L ]  
小丹馬上用最快 速度用音速射球 8 x=J&d  
馬上拉 上來
好像還有一些...不過我不列出來了
Zr(4Q9fDo  
謝謝
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-05-09
超級更新??唔覺得有唔同
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-05-09
我好心 比100fun N!PPL"5z  
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000先係滿分
1條評分
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-05-09
第一次作,都好好啦
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-05-09
引用第36樓靚女神速於2008-05-09 22:07發表的  : /HE{8b7n3F  
我好心 比100fun 1`sTGNo  
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000先係滿分
H %Dcp#k  
你抄我做咩!? 4 Uk\hgT0  
引用第37樓錯愛小謙於2008-05-09 22:09發表的  : z j F'CY  
第一次作,都好好啦
S"cim\9xP  
果然有特別既眼光-,-
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-05-09
引用第37樓錯愛小謙於2008-05-09 22:09發表的  : kxLWk%V  
第一次作,都好好啦
vd [?73:C  
態度唔好呢最衰
快速回復
限100 字節

上一個 下一個