切換到寬版
  • 4424閱讀
  • 78回復

[自創小說]愛情的力量(超更新版,有咩錯請指點) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線4502

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-05-05
希望大家中意(第一次作) 100分係全分 大家唔好踩到好衰 3{pk5_c  
SG`)PW?  
一天,小丹同璇瓏到了睇表演...  7Jlkn=9e:  #eLN1q&Z  
突然 奧龍出現大叫:哈哈哈.... 我終於找到你啦.今次一定要把你殺掉!! 魔化!!!!! W q<t+E[  )* 3bkKVB  
小丹:切.......冇辦法 黎啦!!!!異轉!!!!! CI{2(.n4  czS7-Hh@  
奧龍大叫:接招啦!!!!!! #r9+thyC  N 8}lt  
小丹:我一定會將你打敗. 旋轉昇天腿! _uO$=4Sd  d h?dO`  
,奧龍:地獄崩裂岩!!(兩人都彈開了) >T[/V3Z~K   kW(Kh0x  
,小丹:喝!!音速射球!, NVb}uH*i  k<O y%+C  
奧龍:狂獸怒吼炮!(音速射球被打破,,小丹被擊中 倒地) x/O;8^b  %M6 c0d[9-  
小丹說:旋龍...快...走..啊...    Rv&"h_"t  Y)OBTX  
璇瓏說:啊!!!小丹啊...快醒來!!! G^Gs/- f  gvo?([j-m  
(小丹昏迷了) w80X~  _ n_sfT6)B  
璇瓏一邊哭一邊說:我要為小丹報仇 !!!!異!!!!!轉!!! uU 7 <8G  6ZEdihBei  
旋龍:接招吧! 璇影光刀破 G0 EXgq8  6eo4#/+%  
奧龍:什麼!!!!(奧龍受傷 "IU}>y>J  H:Lt$  
奧龍:可惡!狂獸怒吼炮!! uJ2ZHrJ  ;^ov~P Pl  
旋龍:我在你後面!!璇影光刀破!! J,Ki2'=  1p =&W M  
奧龍:什.........(死了) WVeNO,?ytS  fz8h] PZ   
小丹:(小聲)璇...瓏... fJ/INL   YZ\@)D;  
璇瓏知道小丹醒後,馬上拉他上來,問:你有沒有事啊! L~5f*LE$1  1RA }aX  
小丹:沒...事... ^dpM2$J  Y?t2,cm   
小丹:(心想)這次真的很好彩 Xgx/ubca0  `EVg'?pl  
(在這場戰鬥璇瓏能夠異轉)
[ 此帖被4502在2008-05-21 19:18重新編輯 ]
離線coco1996
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-05-05
口語+超多錯字
死人
love
屈人屈到
離線4502
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-05-05
引用第1樓coco1996於2008-05-05 19:04發表的  : L5&K}F]r^  
口語+超多錯字
l{QC}{Ejc2  
洗唔洗踩到咁
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-05-05
唔錯的,我比的話比60分,但係小丹還呢一件事學習了豹皇疾風腿,個到好easy....
離線7088

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-05-05
引用第2樓4502於2008-05-05 19:33發表的  :
洗唔洗踩到咁
vv!Bo~L1,  
比人批評係咁架啦 A^t"MYX@  
唔通樣樣100分,ok,全球最好? 88#N~j~P  
wo,我講事實樓主廢到要用樓主留言扮版主~好驚
[ 此帖被7088在2008-05-10 19:09重新編輯 ]
點解咁春多文盲
離線cchpwps6a30
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-05-05
我比你40分,有錯字,唔係幾流暢
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-05-05
um wa BRQh  
? 1GJa]G  
都幾少野 RZ<.\N (M  
": nI_~q  
我認為try下全部都用哂書面語會比較好的 s *K:IgJ/  
MV9r5|3-  
50分岩岩好合格- -
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-05-05
我比10分 W%=Zdm rv  
一天,小丹"都"旋龍到了睇表演... V, E9Uds  
小丹都倒地啦仲點會學到用豹皇疾風腿呢? *Gf&q  
"旋龍"!? 璇瓏呀!? =Z^un&'  
(小丹"雲"倒了)
離線合一軒

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-05-05
100分比70分,加油啦,作多d啦
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-05-06
旋龍馬上進行第一次異轉 )-MA!\=<  
2轉左咩唔係新生璇瓏咩? ~JIywzcf8  
仲有無可能璇瓏咁容易ko奧龍 0TpBSyx.  
我比100fun B?$S~5  }  
1000fun的話
離線自己

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-05-06
不是小說 9O(i+fM  
別裝吧! QC$=Fs5+  
QCZ,K" y  
文章錯漏百出 SS l8  
一篇膠文

樓主留言:

惡意灌水

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-05-06
人地一話你 你就話人地個篇係無意義 ):|G k Sm  
我e家比0分你 gJ)h9e*m^  
實在為之一爛 4~]8N@Bii  
無啦啦出現? w 7=D6`  
爛文一篇 y9l#;<b  
無喱頭  [%gK^Zt  
又多錯字
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-05-06
100分我比35分- - eR#gG^o8  
太多錯字同有小小文章不通順.... 3iwoMrp  
如口語化等
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-05-06
我只可以話... ^a:vJ)WB7  
樓主想憑這些爛到不得了的物體來奪取我們的1分,真是不太可能 B $ y44  
我會比你1/1000分,姐係0.1分,同情分咁解
箭豬一隻
離線宋mike
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-05-06
情節都唔錯, Xn ZX *Y]"  
不過太短,60分啦
離線nam1996
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-05-07
引用第2樓4502於2008-05-05 19:33發表的  :
洗唔洗踩到咁
唔通你想個個都讚你好醒好勁嗎? Ls$g-k%c@Q  
回:我比55分到
離線失敗者
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-05-08
璇=一人空白健3次第6個... iuU3*yyn  
暈=日十4 3 q.[-.q  
拉佢上來=超級口語 .olP m3MC  
錯字多..... <p L;-  
內容也.....充實吧.... J.1ln = Y  
40分吧....
悶死= =
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-05-08
人地一彈你你就話人惡意灌水,相反,人地讚你你就話優秀文章 = "hY{RUa  
s ?Qb{  
咩道理 c[d'1=Qiy  
-RqAT1  
我比10分你,1000分滿分 nGJIjo_I  
O3w_vm'  
果10分係因為你夠膽post出黎
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-05-08
樓主有點拒絕接收現實 FnQ_=b  
話你高分就話優秀文章 話唔好就惡意灌水 ?o(X0  
又話不對題 你想點? \|>`z,;  
這篇不知什麼東東 4ysdna\+  
可用垃圾來說 I#hg(7|",  
引用第17樓箭神亨利於2008-05-08 20:46發表的  : /%q9hI   
人地一彈你你就話人惡意灌水,相反,人地讚你你就話優秀文章
咩道理
我比10分你,1000分滿分 ~ :b:_ 5"  
.......
\`%Y-!H+v  
說了才知你有說- - 5bznM[%xO  
d @kLLDP  
我做好心 比100分 F+y`4>x  
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000分先係滿分
[ 此帖被廁所為上在2008-05-08 21:16重新編� ]
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-05-08
引用第18樓廁所為上於2008-05-08 21:01發表的  : ~md|k  
樓主有點拒絕接收現實 ?nSp?m;  
話你高分就話優秀文章 話唔好就惡意灌水 6p6Tse]  
又話不對題 你想點? @)'@LF1Z  
這篇不知什麼東東 F)iG D~  
可用垃圾來說 <C96]}/ ?  
.......
]XafFr6pe  
呢個人有豬重蠔的影子....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個