切換到寬版
  • 2016閱讀
  • 27回復

四川地震一週年~.... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-05-15
引用第19樓暴走疾風於2009-05-15 16:29發表的 :
上集LFO都來振災~~

做樣, 好假, u1都冇得唔捐啦, 筆錢玩家既 玩家比錢u1做show,
陳冠希夠有捐囉 邊有人信佢=_=

真係想捐最穩陣最方便係直接捐比紅十字會個d, 唔係比u1 你依家抽卡會捐到錢振災咩.....
[ 光明仔sky在2009-05-15 17:19重新編輯此帖 ]
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-05-15
引用第20樓光明仔sky於2009-05-15 17:05發表的  :
做樣, 好假, u1都冇得唔捐啦, 筆錢玩家既 玩家比錢u1做show,
真係想捐最穩陣係直接捐比紅十字會個d, 唔係比u1

maybe陳生加入了U1

離線子衿
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-05-15
引用第20樓光明仔sky於2009-05-15 17:05發表的  :
真係想捐最穩陣最方便係直接捐比紅十字會個d, 唔係比u1 你依家抽卡會捐到錢振災咩.....

根本錢不會落入人民手中,除非你是捐實際的糧食
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-05-15
引用第22樓子衿於2009-05-15 17:46發表的 :
根本錢不會落入人民手中,除非你是捐實際的糧食

睇下d錢比乜人,
交比地方政府成舊錢會冇左 到左人民度得番包公仔面,
捐比救世軍宣明會呢d基督教救援團體係一定直接幫到, 唔只幫四川地震災民
http://www.worldvision.org.hk/intro_frame.html
http://www.salvation.org.hk/Chinese/index.htm
http://www.redcross.org.hk/home.cfm?Mid=84&FMid=83&popup=0&langid=2

抽少d卡有用, 呢d機構需要捐款
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-05-15

呢句有誹謗成份
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-05-15
引用第24樓jj俠於2009-05-15 18:57發表的 :
呢句有誹謗成份

隻game好黑暗,有錢都唔比u1 比錢振災捐鬼左佢好過
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-05-15
我的註冊時間好像是四川地震5月12日....
離線影影乂
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-05-15
好好好感動啊......
快速回復
限100 字節

上一個 下一個