切換到寬版
  • 8195閱讀
  • 433回復

|≦狂影≠小店≧|轉左ac~去我新post [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狂影悟地

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-10-27
— (~瘋人~) 不要再發粗口圖了...... (2007-01-01 12:38) —
hi!hi!
[ 此貼被狂影悟地在2007-01-21 14:41重新編� ]
1條評分
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-10-27
留位區:
1.大天使之降臨被「wtm199356」留了。
2.魔導士之榮光被「wtm199356」留了。
3.帳號三被「牙良」留到無限日。
如出比他們更高價的話會改為留你
[ 此貼被狂影悟地在2007-01-15 23:26重新編� ]
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-10-28
◆交易記錄(不依次序)◆
=======================================
共43次交易紀錄,租借AC次數5次。
=======================================
MSN交易紀錄(6次)
1.偉仔(MSN名)用$75買破空閃
交易成功
2.死仔(MSN名)用$80買慧星閃刀
交易成功
3.終極(MSN名)用$80買究極爆裂破
交易成功
4.小濘(MSN名)用$80買冰尊者AC
交易成功
5........(MSN名)用虎山派掌門令買我1000MLFO錢
交易成功
6.我叫做kai子(MSN名)用米兒ac換我10$HKD
交易成功
7.跑步.廢物(MSN名)用亨利ac換我10HKD
交易成功
本論壇交易紀錄(6次)
1.暴走疾風用80$賣出霸王轟山拳
交易成功
2.暴走疾風用80$賣出鬥志邀昂
交易成功
3.暴走疾風用80$賣出邪神降臨
交易成功
4.暴走疾風用90$賣出雷神之鎚
交易成功
5.地龍ex用迪倫外傳包換我帳號四
交易成功
6.炎冰天魔送出破空閃
交易成功
同學交易紀錄(5次)
1.同學用80蚊賣迪雲ac
交易成功
2.同學唔知乜水用75蚊買左我慧閃
交易成功
3.同學用100蚊買我絕地
交易成功
4.同學用200蚊買我邪鬼
交易成功
5.同學用吸血換我既皇裝
交易成功
LFO交易紀錄(18次)
1.LFO唔知乜水用冰河換我4000M
交易成功
2.LFO火山頭用4億買我既怒火包
交易成功
3.LFO<<機械人>>用比堤加邪鬼換我米兒人物
交易成功
4.LFOhihihihihihihihi"用星仔ac換我10$
交易成功
5.LFO邪偉仔用80蚊買我50火
交易成功
6.LFO 菲沙 FREEZE用100蚊買我怒火包
交易成功
7.LFO>~雷震子~<用80$HK買我冰佬ac
交易成功
8.LFO>~雷震子~<用古龍杖換我雷護
交易成功
9.LFO金甲武士用虎腿換我火佬ac
交易成功
10.LFO*dennis*200$收左亨利齊招ac
交易成功
11.LFO『邪鬼』用火佬ac換左我卓男ac
交易成功
12.LFO炎之菲叉姬絲ac換左我EXac
交易成功
13.LFO『邪鬼』用EXac換左我達爾ac
交易成功
14.LFOfreeze8899用虎山派掌門令換左我火尊ac
交易成功
15.LFO星仔之陽用星仔ac換我悟地ac
交易成功
16.LFOfreeze用悟地ac換我卓男ac
交易成功
17.LFO邪卍偉用天魔ac換我達爾ac
交易成功
18.LFO『小丹』用狂虎砲換我真豹影拳
交易成功
跑online交易(3次)
1.跑online freezer 用左300點換我帳號六(未有圖)
交易成功
2.跑online 地獄之龍用左2張魔豆2星卡{閃閃發光的傑克的魔豆}換我LFO PRO
交易成功
3.跑online 魔龍爆用左10張魔豆2星卡{閃閃發光的傑克的魔豆}換我LFO PRO
交易成功
租借AC方面(5次)
1.用左達爾AC(AC2)借左比同學
(你要買既話可以立即終止租借服務)
2.用左樂雲AC(AC1)借左比同學
3.用邪鬼AC借左比同學(已還)
4.用達爾AC(AC2)借左比同學(已還,但再借比第2位)
5.用EXAC借左比同學(已還)
[ 此貼被狂影悟地在2007-01-10 16:04重新編� ]
離線cssammsth
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-10-28
我要, 但我無其他acc, 用5.0 豪華包序號換得唔得??
離線ianwwh
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-10-28
我我要換ac
離線ω法魯ω
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-10-28
我有虎威腿~~~想要$
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-10-28
引用第5樓ω法魯ω2006-10-28 15:33發表的:
我有虎威腿~~~想要$

我收左啦,我e家要餓虎
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-10-28
更新一個月內交易紀錄
交易紀錄:
1.同學用80蚊賣迪雲ac
交易成功
2.狂影先生用悟地ac換左我星仔ac
交易成功
3.同學唔知乜水用75蚊買左我慧閃
交易成功
4.同學用100蚊買我絕地
交易成功
5.同學用200蚊買我邪鬼
交易成功
6.同學用吸血換我既皇裝
交易成功
7.LFO唔知乜水用冰河換我4000M
交易成功
8.LFO火山頭用4億買我既怒火包
交易成功
9.LFO<<機械人>>用比堤加邪鬼換我米兒人物
交易成功
10.LFOhihihihihihihihi"用星仔ac換我10$
交易成功
11.LFO邪偉仔用80蚊買我50火
交易成功
12.LFO 菲沙 FREEZE用100蚊買我怒火包
交易成功
13.暴走疾風用80$賣出霸王轟山拳
交易成功
14.暴走疾風用80$賣出鬥志邀昂
交易成功
15.暴走疾風用80$賣出邪神降臨
交易成功
16.金甲武士用虎腿換我火佬ac
交易成功
17.姬絲ac換左EXac
交易成功
18.『邪鬼』用火佬ac換左我卓男ac
交易成功
19.雷震子用古龍杖換我雷護
交易成功
20.200$向*dennis*收左亨利齊招ac
交易成功
離線chanbb1992
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-10-29
ON MSN
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-10-29
換唔換ac呀..??
放ac:陸道:齊招
       小丹:豹影拳,真豹影拳
       歷奇:霸王轟山拳
       霍雷:雷神之鎚
          入左3.0豪華包
.
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-10-29
引用第9樓alan20057412006-10-29 19:03發表的:
換唔換ac呀..??
放ac:陸道:齊招
         小丹:豹影拳,真豹影拳
         歷奇:霸王轟山拳
         霍雷:雷神之鎚
.......

之前人地玄武ac齊招加天魔齊招我都唔要= =
咪白
離線ice.........
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-10-29
i have 餓虎
my msn [email protected]
i ch 玄武
ok?????
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-10-29
引用第11樓ice.........2006-10-29 19:53發表的:
i have 餓虎
my msn [email protected]
i ch 玄武
ok?????

OK~add左你~
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-10-29
引用第12樓狂影悟地2006-10-29 21:00發表的:
OK~add左你~

on msn啦
離線光明戰士
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-10-29
你個人尊有冇新招,如有,我用邪鬼齊招同你換
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-10-30
引用第14樓光明戰士2006-10-29 22:20發表的:
你個人尊有冇新招,如有,我用邪鬼齊招同你換

ok~add我MSN
你比先= =
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-10-30
餓虎換你ac--
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線26262626
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-10-31
引用第16樓地獄の龍2006-10-30 19:26發表的:
餓虎換你ac--

好,你加野換
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-10-31
加比堤墨鏡(入左- -)
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-10-31
引用第18樓地獄の龍2006-10-31 18:07發表的:
加比堤墨鏡(入左- -)

嗯....我想要ac
快速回復
限100 字節

上一個 下一個