切換到寬版
  • 5075閱讀
  • 23回復

[原創]邪鬼分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~瘋人~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-07
圖: S s@\'K3e  
ES;7_ .q  
雖然是龐士的手下,但實力絕不在龐士之下,為了最愛弟弟才甘願幫助龐士征服世界。 "e6 9aAA,  
q+19EJ(  
能力 能力值 每加1點的效果 Zi|MWaA.f  
HP 980 5 =xSFKu *  
MP 700 4 V);{o>%.K  
SP 650 6 [0lCb"  
STR 16 1.6 Z WL/AC  
DEF 12 1.2 6ALf`:  
AGI 12 1.2 Kg VLXI6  
(Vf&,b@U_  
招式:邪殺骷髏波 ZC_b`q<  
c;xL.  
<dV|N$WV  
簡介:邪鬼係件衫到射幾個波出黎 d0Py[37V  
優點:出招快,攻算係咁(唔錯la~),mp少,有電擊 7Z0 )k9*  
缺點:會比人反彈,擋都擋得實! qy`@\)S/5  
攻擊力:1000(1hit) QjWv?tm  
7Wmk"gp  
招式:邪殺昇龍霸 A@Z&ZBDg  
?#-"YO7  
f` 2W}|(jA  
簡介:邪鬼同條光柱一齊打上去。 U)=StpTT  
優點:攻高!!mp少,有電擊,可狂連。 jJQ6]ucwa  
缺點:上去時比迪雲個招慢好多。 \tye:!a?;@  
攻擊力:4500 2IFri|;-eb  
_UT>,c;h  
招式:鬼哭神號 }W#Gf.$6C  
05g U~6AF  
pD9*WKEf*  
簡介:邪鬼放一個好大的波。 KqP! ={>"  
優點:攻係遠攻類算不錯,有電擊,可以炸到人好遠,乘機入coke。 fZ`b~ZBwIj  
缺點:好慢,跑仲快個佢!擋都擋到(ps.擋到第四次會爆擋!!) xlp^XT6#  
攻擊力: 4500 ]!d #2(  
S:v]3G  
招式:唯我獨尊 _ "&b%!  
azr|Fz/  
-N<s =  
簡介:邪鬼整條大光柱。 N$aLCX  
優點:攻算係咁la~起手有得防禦,有電擊。 2o] V q  
缺點:起手唔夠sp就見閻羅王,收手又慢。 ~ k/'_1)c  
攻擊力:6000 94=Wy -  
MH.,dB&  
招式:邪神降臨 R 3TdQ6j  
:@y!5[88!  
Y#{ L}  
簡介:有個漢子係邪鬼背部出黎 M n`gd#  
優點:+400攻及防,好多!! MRxzOs  
缺點:出招慢!!比人打到就爽死= ="(ps.好似加左=冇加= =") I5mnV<QA^  
攻擊力:0 Dkay k  
VE+Q Y9(  
招式:邪神怒吼 X ~*1  
U; JZN  
- jfZLO4  
簡介:邪鬼周圍爆炸 &?" (al?  
優點:攻不錯、mp少、格招好勁!!!連出就玩哂!!出招快!前衝招全瓜!(如:狂龍) Zgkk%3'^'  
缺點:hit哂較為難。 "EQ`Q=8  
攻擊力:2000 1hit -8-  
#(j'?|2o%  
小弟有122lv邪鬼,資料可靠!(齊招) SQDllG84E  
3V?JX5X\  
建議學招次序:邪吼-->邪昇-->唯我-->鬼哭-->骷髏波-->邪降 )'?3%$EM  
小弟學招次序:唯我-->鬼哭-->邪昇-->骷髏波-->邪降-->邪吼(學左D有先= =") G#t!{Q}8  
Rb Jl;  
鳴謝:七聖尊
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-25 15:44重新編輯 ]
1條評分
@@俠俠@@ 威望 +1 多謝分享 2011-10-22
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-07
幾好...唔錯 9_)*b  
加一加分先 cK%Sty'8+  
d骷髏波唔係隻手揮出尼而係件衫射出尼? xa5^h]o   
值得考究=_=
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-07
係咩?li D野要邪鬼本人先知
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-07
好似係隻手用元力呀
離線daniel
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-08
我估系呀 ik:fq&=  
因為好像有隻手
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-08
喂,唔好再討論係邊出,唔該!!!!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-08
可唔可以用自製圖…用官網d圖唔係幾好…
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-08
我li派上唔到LAW,而且唔比我玩li派= ="我都想用自己圖(好想!!!)
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-08
好,等到入到LAW就去LA=.=
離線asdf0912004
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-09
好好唔錯
大家好我叫焌仔
我玩ser係bank,law
叫做:地之魔王╒焌,幻影☆焌
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-09
好好,旦係+上攻擊好d
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-09
引用第9樓asdf09120042006-05-09 14:26發表的“”: -5NP@  
好好唔錯
O=1 uF  
無意義文章 c;w~-7Q*|  
口頭警告一次
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-09
引用第10樓king20002006-05-09 14:28發表的“”: JF*JF Ob  
好好,旦係+上攻擊好d
+w/Ax[ K  
懶得整= ="
離線daniel
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-10
這麼懶呀! /[[zAq{OA  
不過唔錯! |.:O$/ Tt[  
加油!
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-11
你有122LV邪鬼齊招唔用自己D圖=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-11
如果入到law就整埋d圖la
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-13
更新左D圖la~~(有D覺得唔更新好過更新= =") b daZ{5^{  
&O0+\A9tP  
鳴謝:迪諾夫博士,借左個機地比我影相
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-13 16:42重新編輯 ]
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-13
引用第16樓hhhkkkhihi2006-05-13 14:25發表的“”: i;)g0}x`  
更新左D圖la~~(有D覺得唔更新好過更新= =")
~iwEhF   
咁勁=_= AF3t#)q  
用飛行要塞圖.... _hh |/4(  
靚左好多 3sp*.dk  
諗緊加唔加多你一分.... 34;c00  
Ac7`nvI=  
題外話: >D:S)"  
想同我做同事=_= (sqS(xIY  
你d活動好似係超越左版主既職權.... ljt1:@SN(  
同埋呢.... d}l^yln  
如果一個區兩個版主 )&R;!#;5  
唔同規則... GV[%P  
會好煩架..... =r-Wy.a@  
同我講定數先-0-
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-13
都唔知佢行唔行,行sin算,唔行就做番個普通人lor~~~
離線王老吉
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-13
邪恕我未有:(

http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-2990-fpage-3.html
快速回復
限100 字節

上一個 下一個