切換到寬版
  • 1938閱讀
  • 22回復

[其他類別][惡搞]PS2都有LFO!? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~8855~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-30
9xK4!~5V  
發售日期:    07/10/2007 pY)j0tdd  
遊戲類型:    ACT(動作類遊戲) tB , .  
製作:    U1 Game. | or 8d>,  
遊玩人數:    2-4人 ti{H(;;@  
建議售價:    HKD350 ?)?IZ Qj  
    V#zhG AMy.  
kJur UDo  
小朋友齊小朋友齊打交 (Little Fighter,簡稱 LF),為香港人所開發,早在 1997 年時已有第一代於網上供玩家試玩,由於遊戲玩法簡單容易,深受機迷的歡迎,在本地遊戲界中頗具知名度。到現時為止,LF 已於Yahoo! Hong Kong 的十大熱門搜尋榜中維持了一年的時間,有百多萬人曾下載試玩。而LF 的官方網站更被翻譯成九種不同的語言,有二千多萬的瀏覽人次。到了 2003 年,原作者加盟「越一科技有限公司」。我們眼見香港的線上遊戲工業漸趨成熟,另得到國際間的認同,所以決定將 LF 演變成大型的線上格鬥遊戲,開始了 《Little Fighter Online》 (簡稱LFO) 的開發計劃。 h/1nm U]  
●遊戲模式多樣化 hsHVX[<5`  
●壯麗的故事內容 D%jD 8p  
●招式豐富 us\%BxxI9  
每個角色皆擁有最少有2、3招基本絕技。隨著玩家進行遊戲去提升自己等級的同時,將會得到技能點數,用作學習更強招式。未來更會推出更多新招式供玩家學習, 從而令遊戲的耐玩性大大增加。希望會帶來全新的感覺,勢必為原來的 LF Fans 帶來新一番的景象! }_a +X  
© U1 Game CO.,LTD. 2007 ALL RIGHTS RESERVED.
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-30
甘有冇得online一齊玩--?

離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-30
引用第1樓hinpotato951於2007-05-30 21:51發表的  : O" % Hprx  
甘有冇得online一齊玩--?
5TXg;v#Z  
sorry!只限單機同com對打
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-30
下=.=甘就一定冇人玩la....

離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-30
每個角色皆擁有最少有2、3招基本絕技。隨著玩家進行遊戲去提升自己等級的同時,將會得到技能點數,用作學習更強招式。未來更會推出更多新招式供玩家學習, 從而令遊戲的耐玩性大大增加。希望會帶來全新的感覺,勢必為原來的 LF Fans 帶來新一番的景象! O3shAfJ5`T  0(wf{5  
© U1 Game CO.,LTD. 2007 ALL RIGHTS RESERVED?? pU M&"V  
要抽卡?
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-30
引用第4樓jj俠於2007-05-30 22:00發表的  : ]x2Jpk99a  
每個角色皆擁有最少有2、3招基本絕技。隨著玩家進行遊戲去提升自己等級的同時,將會得到技能點數,用作學習更強招式。未來更會推出更多新招式供玩家學習, 從而令遊戲的耐玩性大大增加。希望會帶來全新的感覺,勢必為原來的 LF Fans 帶來新一番的景象! O3shAfJ5`T  Ru:n~77{  
© U1 Game CO.,LTD. 2007 ALL RIGHTS RESERVED?? KZ]r8  
要抽卡?
h9)RJSF4  
U1不嬲都呃慣錢,PS2版也不例外吧XD m)r]F#@/  
PS3及PSP版快將推出
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-30
PSP出先好 3g;T?E  
有得連線打
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-30
引用第6樓牙奇於2007-05-30 22:18發表的  : } %+qP +O\  
PSP出先好 b"t")U==  
有得連線打
\BUqDd!  
55 PSP出‘好d R>*g\}9Zh3  
如果psp出左我一定buy & N;pH  
連線仲好天
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-31
nds都有仲有xdxd 最多8人玩

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-31
有埋NDS就更加好了
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-31
線上格鬥遊戲= =線上= =
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-31
引用第10樓魚旦二號於2007-05-31 16:39發表的  : /C$ xH@bb  
線上格鬥遊戲= =線上= =
`(DJs-xD  
係wo 線上玩 PSP咁未要上網先玩到
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-31
唔怕--我有Wi-Fi line可以係NDS玩msn同同人玩LFO-- ,J(lJ,c  
不過lfo出唔出都成1個問題
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-31
引用第12樓不二周助於2007-05-31 17:03發表的  : J :S'uxM  
唔怕--我有Wi-Fi line可以係NDS玩msn同同人玩LFO-- Np2ci~"<.  
不過lfo出唔出都成1個問題
N:x0w+Ca  
我估U1出到 因為佢的呃錢技術真係出神入化
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-31
冇乜可能掛... `,Orf ZMb  
.Yx_:h=u  
唔係online game始終少d人玩既
離線自己

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-31
psp的優點:無咁lag,而且唔洗怕人地勁過你 iiNSDc  
缺點:唔得同人地一齊玩...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-05-31
改圖的 #jS[  
我都識
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-05-31