切換到寬版
  • 13935閱讀
  • 524回復

LFO小店,放好少野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神風~輝

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-11
歡迎黎到輝仔小店

請大家守以下本店條例:
1.所有人你先,白名單另計
2.嚴禁在本店講粗口,作出人身功擊
3.嚴禁在交易時講粗口,作出人身功擊

本店最討厭以下幾種人:
1.昆完人重要話人昆
2.講粗口
3.常對人作出人身功擊
4.用籍口迫人一定要換
5.話換之後無回應,係到話咩現家未入得住,跟住就無曬回應戈d

如有有人在本店或交易中有以上行為,我會立該終止交易,并列入本店黑名單

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#1.放人物,招式區
#2.ac區
#3.物品區
#4.搵人升lv區
#5.收野區
#6.本人聯絡區
#7.交易記錄區
#8.本店白/黑名單區
#9.本店聯盟區
#10.另外區

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

本店的卡只換不賣,敬請原諒

#1放人物,招式區
佛覺:佛我同在

茱迪:禿鷹腳刀

血狂:浴血狂號

巫神:屠鬼遁

馬龍:英雄勳章

旋龍:馬龍的日記,紫焰爆彈

陸道:信物,甲賀三分斬

悟地:真狂

龐士:萬世魔王,信物

卓男:,信物

約翰:法老王聖印

風尊:暴風之母

火尊:信物x2,風火連天

歷奇:信物

金甲人:信物

龍翼:虎牙炮轟

魔魔星迪倫戰鬥服(30天)

魔魔星人

-----------------------------------------------------------------------------------------
#2.ac區
詳細就pm我
已sell完
-----------------------------------------------------------------------------------------
#2物品區:
bank:
皇帝的新衣

-------------------------------------------------------------------------------------------
#3搵人升lv區:
請注意:
1.不可刪除ac內任何人物
2.未經不可我同意加點
3.未經不可我同意學招
4.不可修改密碼
5.未經我同意不可在lfo內交易
6.不可bug lv
7.不可用任何外掛
---------------------------------------------------------------------------------------------
#4收野區:

收:咩野都收,睇下我有無

急收:,邪鬼招,星仔招,安雅招,

超急收:儲存格.

爆急收:OE昇龍霸,地龍斬,爆烈真龍波.

另收:freestyle點數,ac

-------------------------------------------------------------------------------------------
#5如有需要請email搵我
pm我都得
我email: [email protected]
MSN:[email protected]

抽到好卡會更新
---------------------------------------------------------------------------------------------
#6交易記錄(成功:24 深藍色   失敗:5 綠色)
本有41個,不過永久停權令我無左,記得幾多打幾多
格式:我迪雲       換           abc                (bbs)             悟地                  (msn)        (佢比先)   
             ↑           ↑             ↑                    ↑                  ↑                        ↑                ↑       
    (我出ge野)(就係換)(交易人名)(發現交易人地方)(交易人出ge野)(交易地方)(邊個比先)

1.我超虎斬換chming leung(YAHOO)大天(email)(佢比先)
2.我雷護換kwan ting lai(YAHOO) 愛心轟炸和龍飛(email)(佢比一個先,我比佢,佢再比我)
3.我悟地異轉換晉業 羅(YAHOO) 天魔,鑽風和魔光(email)(佢比兩個先)

4.被昆亨異轉(YAHOO)(email)(我比先,比完無回應)
5.我亨利和超昇換 星仔OE(YAHOO)(email)(我比一個先)
6.被昆金龍(YAHOO)(msn)(我比左佢,佢封鎖我)
7.我迪雲異轉換 Lewis Choy(YAHOO)龍光(email)(佢比先)
8.我小丹換popo law(YAHOO)迪oe(email)(佢比先)
9.我真豹換LETTSFUNG(BBS)陸異(msn)(我比先)
10.我超虎換齊天(LAW)狂龍(lfo)(佢比先)
11.我真昇換ming leung(YAHOO)唯我(邪鬼)(email)(佢比先)
12.我亡命光束 換地龍波(YAHOO)(email)(佢比先)
13.我四蝶換齊天三分斬(LAW)(lfo)(佢比先)
14.我亨利換邪降(YAHOO)(email)(佢比先)

15.被kam kam(YAHOO)昆了龐士心臟(email)(我比先,比完無回應)
16.我雷神之鎚,亨利+防護被john Chiu(YAHOO)昆左,(email)(我比先,我比左雷神之鎚,亨利佢,佢話入唔到,跟住我入係此卡已被使用,但卡剛剛開)
16.我幫打絕地猛虎換 >小小丹<..(LAW)連環旋風閃(風尊)(lfo) (佢比先,再同佢打)
17.我審判之火+裝1換≧影≦(BBS) 連環旋風閃(泰加)+十風(msn)(佢比兩張先,我再比審判之火佢,再比裝佢)
18.我陸道+追靈十字斬換鎚仔(學校)奧龍(面交)(一齊比)

19.我升lv由82升到150星仔換a200324024a終極超昇龍
20.我鬥志換牙歷(msn)邪凍(msn)(我比先)

21.我四翼魔蝶 + 雷神護體換棒棒糖(bbs)虐殺毒爪(msn)(我比先)
21.我元力多換棒棒糖(bbs)五百萬引擎(msn)(我比先)
22. 我升級由97-150換棒棒糖(bbs)絕地音速刀 + 快速逃跑 + 爆破拳(msn)(我升先)
23.我審判之火加LAW一套裝換≧影≦(bbs)十級暴風加連環旋風閃(msn)(佢比先)
24.我LAW一套裝換≧影≦(bbs)出擊!機械邪鬼(msn)(我比先)
25我law2套裝換≧影≦(bbs)絕虎勢(msn)(我比先)
26.我潛龍爪,獄之探戈換≧影≦(bbs)唯我獨尊(泰加)(msn)(我比先)
27.我BANK裝既十卡x2+雷伯特+七星巨刀+兩個迅雷拳換死神哥哥(bbs)PEAK 300萬,STD裝(皇頭,皇項x2,龍鞋),BANK裝(皇頭,皇項X2,迷手X2)

28.我邪鬼比5274(夢星)昆了(我比先)
29.我超虎斬換波仔xd(bbs)連閃(泰加)(佢比先)
30.我殘影換4561230(bbs)勢凶(msn)(佢比先)

31.我風尊異信換ac換97897888(bbs)烈寒刀(msn)(我比先)
32.我升由73到150換97897888(bbs)風尊異信(msn)(佢比先)
33.我轟地雷換92886599(bbs)鬥志激昂(msn)(我比先)
34.我ac換yaya123(bbs)ac(pm)(佢比先)
35.我狂虎炮+閃影斬換牙凌(bbs)怒爆一擊+真天鏡(pm)(我比先)
36.我米兒換青春少年(bbs)升由20-50(msn)(我比先)
37.我240網用換大俠陳(bbs)天尊,人尊(pm)(我比先)
38.我180入數換大俠陳(BBS)驚天(PM)(我比先)
39.我泰山壓頂勢換(BBS)裝(PM)(佢比先)
41.我轟天密林換殘影之歌(BBS)姬絲+X武玄(MSN)(我比先)
42.我申武玄換Chun Ho Ho(YAHOO)蓮娜(MSN)(我比先)
43.我猛虎棍勁換Chun Ho Ho血蝙之災(yahoo)血(msn)(我比先)
44.我后羿的眼睛換??(msn)豹影拳(msn)(佢比先)
45.我魔法皇的咒詛換殘影之歌(BBS)未日火焰(我比先)
46我ac1換(bbs)迪雲,旋風炮,終極魔靈魂+狂虎斬+絕地音速刀(msn)(佢比先)
47.我ac2換牙柑(bbs)愛心光波,狂龍斬,絕龍劍,x王轟山拳,超昇,散彈(msn)(佢比先)
48.我雷鳥換sumsum1234 (bbs)霸王流星擊,璇瓏流星拳,爆破拳(msn)(佢比先)
49.我入數150換大俠陳(bbs)求敗刀法(msn)(我比先)
50.我升級由55到100換jeffreyxchen(BBS)轟烈異(MSN)(我升先)
51我升級由101到125換jeffreyxchen(ibbs)迪雲oe(msn)(我升先)
52.我米兒換623(bbs)皇帝的新衣(msn)(我比先,但唔知入唔入到)
53.我升lv55lv到100換jeffreyxchen(ibbs)旋風炮拳(msn)(星奇)(我升先)
54.我升lv116升到150換梁雞(msn)悟地,愛心轟炸,狂龍亂舞(msn)(佢比先)
55.我終極魔心臟換性在有愛(ibbs)天風烈,達爾信(pm)(佢比先)
56.我升LV39到80換jeffreyxchen(IBBS)真旋(MSN)(我升先)
57.我佛恆+金鐘罩換pkmanhaha(IBBS)魔法光斬刀(PM)(我比先)
58.我絕龍劍換jeffreyxchen(ibbs)極惡邪靈+龍翼(msn)(佢比先)
59我升lv9到50換jeffreyxchen(ibbs)鎖定追擊(msn)(我升先)
60.我升lv30到100換jeffreyxchen(ibbs)戰昇(msn)(我升先)
61.我爆旋陀螺換狂龍者魚(IBBS)風尊人物,石破天驚(PM)(佢比先)
62.我沖天腿,皇帝的新衣換牙良(ibbs)龍飛,幻音,金甲人,(pm)(我比先)
63.我粉身換happy(ibbs)十字旋風拳+米信(msn)(佢比先)
64.我升lv140到142換jeffreyxchen大轟炸(msn)(我比先)
65.我入數170換大俠陳(ibbs)人偶,鏡花同大天(msn)(我比先)
66.我law裝換oscar1992(ibbs)魔光(msn)(我比一d先)
67.我law裝換oscar1992(ibbs)地龍波(msn)(我比一d先)
68.我BANK皇帝新衣+豬肉換oscar1992(ibbs)雷鳥(msn)(我比一d先)
69.我law裝換camera2001(ibbs)甲三(msn)(我比先)
70.我170icash換性在有愛(ibbs)陸道(pm)(我比先)
71.我350icash換忸性在有愛(ibbs)必一(pm)(我比先)
72我入數買大俠陳(ibbs)8.0豪華,魔魔星人,魔魔星人裝,佛恆,泰加,亞真(msn)(我比先)
73.我皇帝新衣換francis(ibbs)龍鞋+十卡(lfo)(佢比先)
74.我150入數換大俠陳真昇,超昇,邪鬼,聖女(msn(我比先)
75.我真龍波換johnkenny(ibbs)形意拳(msn)(我比先)
76.我真天鏡換冰尊者(msn)地尊(我比先)
77.我青馬大哥皮帶換傻虎(ibbs)仲天(pm)(我比先)
78.我入數買大俠陳(ibbs)烈寒刀(msn)(我比先)
79.我鬼神換goldcat0807(IBBS)牢動破(PM)(佢比先)
80.我萬毒換鍾落海洋(MSN)彈地小刀(MSN)(我比先)
81.我入數換大俠陳(ibbs)聖天,女下(msn)(我先)
82.我極地換夜月(IBBS)滑翔刀,魔魔星人(PM)(我先)
82.我入數換大俠陳(IBBS)終昇(MSN)(我先)
83.我黑洞原子粒換時雨(IBBS)魔魔星人(PM)(佢先)
84.我9.0豪華包換長號小孩(msn)升lv(msn)(佢先)
85.我入數換大俠陳(ibbs)真龍百裂拳(msn)(我先)
86.我魔魔星人換時雨(ibbs)升lv(pm)(我先)
87.我青狗合擊換()law裝(msn)(佢先)
88.我狂怒換時雨(ibbs)tst裝,boc裝(pm)(佢比先)
89.我入數換大俠陳(ibbs)魔魔星人,爆炸包(msn)(我先)
90.我魔魔星人,爆炸包換時雨(ibbs)升lv95到120(pm)(我先)
91.我安德魯人物換j(ibbs)升1-150lv(msn)(我先)
92.我蓮娜OE換skiy000(IBBS)祝融匕首,巫神,烏邪,卡比合擊(MSN)(佢先)
93.我黑洞電光換sky247(ibbs)唯我,狂獸(msn)(佢先)
94.我最終忍道換kim哥(IBBS)肉之,風尊信(MSN)(我先)

95.我黃帝OE被jeffreyxchen(IBBS)昆了
96.我魔魔星比[email protected](MSN)昆了

--------------------------------------------------------------------------------------------
#7.本店白/黑名單區:
(加入本店白名單要本人信得過或成功和本人交易2-3次)
白名單:
1.風神野郎
交易指數:★★★★★
(為人正直,本身係白名單,絕不昆)

2.波仔xd
(為人正直,大方,絕不昆)

3..yaya123
(為人大方,又唔昆,比到人信心)

4.大俠陳
(為人大方,本身係白名單)

5.loklok5978
(為人大方,誠實,唔昆人)

6核子乂
(對人十分好)

黑名單:(0星最差)
我系人人:
(相信大家都知道佢係昆人王,昆完人重要話人昆)

(超級昆人王,昆完人重要話人昆,常用粗口作出攻擊,又用語言迫人一定要換)

aaronlam
(同我交易時係到講粗口,又唔知係唔係換)

Danny
(交易時講粗口,比張入唔到ge就話我昆,雖然比左張係入到ge,但係由於講粗口所以比左都係照終止交易。佢話我昆都係咁話)

jeffreyxchen
(原先同佢都交易過好多次,不過近期佢開始昆人,昆左我兩次)

[email protected]
(爆粗...又昆人...一個低思想GE人....)

Horace([email protected]):
(係咁催人....好似回遲佢一秒都唔得,又係咁逼人一定要換,話唔換係到講唔好咁啦,咩咩咁,超煩,最後死死氣同佢換左,我超唔抵,下次我會封鎖佢)

[email protected]
(話同人升lv,由69lv升到109之後就話去旅行,途中又開我個ac將我無學d招學左佢,又無得到我同意,野我就比左佢)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#8本店聯盟區:
(本本店聯盟是一齊幫人收野,不得騙對方,收到對方要的野就比佢)
和本店聯盟的人是:
1.風神野郎
2.97897888
3.死神哥哥
4.牙峰

歡迎和本店聯盟,但係一定要讓本人了解你係咩人
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#9另外區:
1.登入框,證件
歡迎大家叫我整證件,登入框
但係做得唔好不要見怪
我的傑作 這裡這裡

2.網上得意打字
入去看看

3.平安符
█◤☆◥◤☆◥█ 平安符
█☆☆☆☆☆☆█ SD俾10名網友
█◣☆☆☆☆◢█ 媽媽會長命百歲
██◣☆☆◢██ 唔好理真定假__
███◣◢███  為媽媽也值 :   
孝順平安符
記住珍惜身每一人,如果SD俾10個人 或 以上 ,
MSN花朵會變彩虹色,千其唔好當垃圾,把這發送給三十人, 在線也可以, SD後 MSN會自動將升上陽光 使名會變成銀色`十日內 愛你 的人會 愛你 一生一世 "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

希望大家睇得開心
多謝大家支持
[ 神風~輝在2010-08-06 20:23重新編輯此帖 ]
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-12
推....
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-12
我要閃影斬呀輝

今晚叫傑打比你,幫我留ok?
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-12
你係msn add我啦
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-12
我有rova 用錢收嗎?
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-12
回:4樓kingkong018
引用第4樓kingkong018於2007-08-12 17:04發表的  :
我有rova 用錢收嗎?

用野換啦,我真係好需要
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-12
我要殘影術
我間店
http://ibbs.hk/read.php?tid=2852
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-12
我想要超虎斬同埋殘影術,去我post睇睇ok!?@w@
我post:http://ibbs.hk/read.php?tid=22622
最好合番價錢....
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-12
引用第6樓神‧嵐於2007-08-12 17:33發表的  :
我要殘影術
我間店
http://ibbs.hk/read.php?tid=2852

我無咩想要....
sor
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-12
引用第7樓波仔xd於2007-08-12 17:34發表的  :
我想要超虎斬同埋殘影術,去我post睇睇ok!?@w@
我post:http://ibbs.hk/read.php?tid=22622
最好合番價錢....

我pm左你...
離線4561230
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-12
你換唔換
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-12
你msn加我
離線4561230
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-12
換啦 狂獸 加 勢凶
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-12
msn講吧
你加左我
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-13
推.....
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-14
推/..............
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-15
推.........
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-15
係唔係收 超虎斬??可以換 曙光點/曙光野!!

離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-15
我無.....
其他啦
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-16
推...
快速回復