切換到寬版
  • 3679閱讀
  • 136回復

全虛小店,急收 宇冰 冰川(這貼已沒用) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線12311

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-01-24

放裝:只限在bank,幾乎咩裝都有

放招/人物
星奇:粉身碎骨 魔界地獄(異轉絕招)
迪雲:散彈波 超昇龍霸 人物 真龍怒嚎 異信 真昇龍霸
悟地:  狂虎斬
比提:異信 血蝠之災(異轉絕招)黑旋(異轉絕招)x2
達爾:異信 絕龍劍
安雅:新招
小丹:真豹影拳 沖天腿x2 豹皇疾風腿(異轉絕招+新招) 人物
璇瓏:人物 野蠻之女
域多:破空閃 鎖定追擊(異轉絕招)
馬龍:超毒龍鑽
米兒:人物
龐士:異信
龍翼:人物 新招 火鳳凰
約翰:異信 時律 魔法光斬刀(異轉絕招)
歷奇:霸王流星擊 霸王轟山拳
霍雷:雷神護體 異信 雷鳥電極震 爆旋陀螺(異轉絕招) 人物
菲雲:異信 烈火焚身x1 烽火連天(異轉絕招)x1 人物
菲沙:異信x3
溫蒂:風之精靈 天降甘露
天魔:炎冰重炮
天尊:異信 人物
卓男:異信 人物 鋼鐵護甲
奧龍:異信,狂獸怒吼炮(異轉絕招) 人物
蓮娜:魔骨鐮刀 四翼魔蝶
邪鬼:異信 戰神昇龍霸(異轉絕招)  人物
亨利: 緩速箭 地龍追命箭(異轉絕招)
龍翼ex:狂虎炮  鬼神震怒濤(異轉絕招)
黃金親衛兵:金龍斬 金光劍影
幻音神巫:詛咒迷霧 魔獸召喚
佛恆:人物 金鍾罩 我佛慈悲
紅魔鬼:人物 怒火中燒
姬絲:人物
陸道:異信x2 甲賀三分斬x2(異轉絕招) 人物
亞真:猛毒掌 毒霧攻擊
托比:究極爆裂破 臭氣沖天
安雅:新招
佛覺:人物
柏高:人物

通常我會用廁所為上黎回覆,12311 太難聽- - 廁所好d

收冰川 宇冰 ,唔用錢收野,同埋回左貼先好add我

黑名單:ericlo325(叫左人幫升,之後又走左佬,叫極佢都唔應)
名字 這人太可恨 叫我係到等等 點知佢就用我要個招同人換左
又唔同我講 黑人憎
要的可以pm我/加我msn [email protected]
[ 此帖被12311在2008-04-11 17:50重新編輯 ]
牙翼最強守護!
奪去少女們的貞操 就不怕有其他壞人會奪走她們的貞操
為了保護少女們的身體!! 只好將身體交纏在一起!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-01-26
交易紀錄
ibbs的
1.用終極皇道換大小人(ibbs名)的無極地獄 我比家電,佢先(成功)
2.用鏡花換s102014(ibbs名)的怒雷狂擊 佢先(成功)
3.用邪怒換abctommy1995(ibbs名)的巫神,我比家電,佢先(成功)
4.用邪鬼人物換大俠陳(IBBS名)的幻音神巫人物加吸精大法再加1級升到50級,我先,一定成功啦XDD
5.用真豹 黑旋 爆極 戰昇 黑羅換大俠陳(IBBS名)的神之 大天 榮光,我先,一定成功啦XDD
6.用4個大鼻同2個羅手換狂虎EX(ibbs名,版主)既愛心光波(異轉絕招),我先,成功
7.用大轟炸換失敗者(ibbs名)的60網用錢,佢先,成功(那是他破例用錢收招)
8.用亨利異信換boc.4(ibbs名)的邪神降臨,佢先,成功
9.用大量裝備換sze4562003(ibbs名)的餓虎殺,我先,成功
10.用奧龍人物,托比人物.究極爆裂破換失敗者(ibbs名)的滅絕人性,佢先,成功
11.用昇空鬼車腳換b懶惰豬b(ibbs名)的鑽石風暴 冰尊人物,佢先,成功

cz的
1.用2隻摩摩星人+摩摩星表情換BOC(LFO名)姐係chimeihe(CZ名,版主)的驚天掌,佢先(成功)

lfo的
1.用奧龍換a1(lfo名)的勢凶夾狼,佢先,成功
2.用閃影斬換a1(lfo名)的幻魔神劍.佢先.成功 (那時我不知是被人改的)
3.用邪鬼的唯我獨尊換軒(lfo名)的牢動破,佢先,成功
4.用怒爆一擊和剋-絕擊換人王rova(lfo名)的達爾一套,我先,被昆(這人真可惡)
6.用卡比合擊叫大食懶幫我達爾從98升到115,佢先,成功(事後佢不停說他不抵)
7.用ex120級差滅絕和腳ex齊招/蓮娜108差毒爪齊招/迪雲有真昇68級換才(ibbs名)的冰尊異轉,米兒異轉ac.佢先,被昆(事後他換比我的ac被人封了,我去話他,他還說我冇問佢有冇用bug)
8.用絕地龍捲和宇冰換了冰尊者(音符)(lfo名)的邪鬼98級冇邪降和邪怒的ac,佢先,成功
9.用真狂虎斬換乂新生悟地乂(lfo名)的達信和狂龍亂舞,佢比左達信我,我比真狂虎斬佢,但之後佢比左毒翼轉生我,不知是否算被昆了
10.用泰加唯我獨尊換1001的絕龍劍,佢先,成功
11.用烽火連天換1221(lfo名)的60網用錢,佢先(成功)
12.用泰山壓頂勢和猛虎棍勁換真龍.加(LFO名)的泰加烈焰狂奔,佢先(成功)

被昆的
1.用核子爆彈換邪鬼(lfo名)的180網用,我先,被昆
2.用地尊換極惡龍翼正ex(lfo名)換剋-絕擊,我先,被昆

人地送的
1.好人的紅葉(lfo名)名送我狂龍亂舞
2.好人的迪雲(lfo名)送我必一和滑翔刀
3.好人的牙迪(ibbs名,版主)送我女媧遺書
[ 此帖被12311在2008-04-11 11:44重新編輯 ]
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-01-27
BANK抽獎
抽獎黎啦 只限給BANK的人 XDD  只要同我成功交換一次 就可以跟序號最後2個字加埋 睇下抽到咩 7同8就變做5  2同1就係3
1.皇帝的新衣
2.終甲一件
3.終手一隻
4.終項一條
5.終盾一個
6.終頭一個
7.終鞋一個
8.LFO錢 1萬=.="
9.LFO錢 10萬=.="
10.LFO錢 100萬=.="
[ 此帖被12311在2008-02-22 00:22重新編輯 ]
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-01-27
優惠
只要和我交易2次/以上
就可以在BANK問我拎一件裝 裝的選擇如抽獎的一樣
[ 此帖被12311在2008-02-22 00:24重新編輯 ]
牙翼最強守護!
離線stinky56
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-01-27

離線12311
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-01-27
引用第4樓stinky56於2008-01-27 13:03發表的  :
雷神護體點sell?
my post>http://ibbs.hk/read.php?tid=44973http://ibbs.hk/read.php?tid=44973

pw左你啦
牙翼最強守護!
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-01-27
虐殺毒爪我可用咩換!
離線幻影.謙
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-01-27
樓主收咩野
離線12311
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-01-27
引用第6樓5555886於2008-01-27 13:13發表的  :
虐殺毒爪我可用咩換!

sor 昨夜換左比人,忘了更新的說

我收咩野?????最主要雅虎錢
牙翼最強守護!
離線lfoharrytam
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-01-27
我要霸雷,c下我post:http://ibbs.hk/read.php?tid=32701&fpage=2pm回我
離線12311
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-01-27
引用第9樓lfoharrytam於2008-01-27 13:39發表的  :
我要霸雷,c下我post:http://ibbs.hk/read.php?tid=32701&fpage=2pm回我

幾乎是全白- -,找不到想要
牙翼最強守護!
離線ericlo325
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-01-27
can i use 60ya ch you help my nina 110-150lv
來http://ibbs.hk/read.php?tid=39881&keyword=
離線12311
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-01-27
引用第11樓ericlo325於2008-01-27 14:05發表的  :
can i use 60ya ch you help my nina 110-150lv

pm左你
[ 此帖被12311在2008-01-27 18:27重新編輯 ]
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-01-28
推一推
牙翼最強守護!
離線大小人
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-01-28
交易完成
離線12311
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-01-28
引用第14樓大小人於2008-01-28 17:49發表的  :
交易完成

係 謝謝^^,多謝你喎 咁信我過我@@
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-01-29
一日一推
牙翼最強守護!
離線francis
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-01-29
怒雷換你黑旋得唔得?係就pm我。

放迪倫acc
離線12311
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-01-29
大俠陳都想用怒雷換黑旋=.=" 
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-01-30
一日一推
牙翼最強守護!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個