切換到寬版
  • 1469閱讀
  • 30回復

少量懷疑... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-01
少量懷疑自己(5984)昆我網用錢$60蚊,事件係今個星期4既,我見到5984個post有升lv服務,就pm佢,佢話60網用升150lv ,我今日比在佢,比完佢就係咁講野,冇幫過我升

如果自己(5984)本人見到e個post,請在新年前(年初一前)升龍e149lv(要得番3m幾)唔係會當昆我論

火仔
[ 此帖被火仔在2008-02-02 10:31重新編輯 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線skdavid
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-02
姐係佢一LV都冇升過??多謝提醒,我都準備同佢交易,好彩有你的提醒^^
呢個on豆好搞笑^^
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-02
隻係點,連入都唔入,搵個板主幫手,條友唔幫
離線lfo升lv王
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-02
ac都未比,升鬼..
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-02
係,佢昆左我ar
離線skdavid
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-02
原來係咁架,但佢好多星,樓主
呢個on豆好搞笑^^
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-02
引用第2樓火仔於2008-02-02 16:47發表的  :
隻係點,連入都唔入,搵個板主幫手,條友唔幫

唔好條條聲咁難聽好wo,咁你有冇證據先??

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-02
引用第6樓暴走疾風於2008-02-02 22:53發表的  :
唔好條條聲咁難聽好wo,咁你有冇證據先??

疾風,佢拿在我個60網用仲要唔幫升,就好大張證據,仲有佢冇玩lfo,仲要玩百變
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-03
60網用.. 便宜莫貪.. 一分錢一分貨..

可惜的是.. 你報警都冇用了..

我某朋友上網買野用3000元買一隻鞋..

話明2日到.. 7日都未到.. 之後報哂警.. 有哂入數單..有埋電腦..有埋人地家電..

問埋律師.. 去過2間警局.. 最後.. 都冇得追到.. 因為冇地址wo..

算啦.. 我朋友一個月3000元 零用 + 1000元入 8達通..

60網用.. 買個教訓吧.. 有感而發..不要當廢話= =
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-03
引用第8樓小影乂於2008-02-03 00:03發表的  :
60網用.. 便宜莫貪.. 一分錢一分貨..
可惜的是.. 你報警都冇用了..
我某朋友上網買野用3000元買一隻鞋..
.......

咁都得- -
3000 WO
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-03
引用第9樓狂虎ex於2008-02-03 00:04發表的  :
咁都得- -
3000 WO

唔係咁簡單架件事..

佢重要同佢幾個朋友一齊入.. 入左過1m元..

可惜有證據都係冇用.. 呢個世界冇天理..

我唔係呃post..真係真人真事.. 發生左唔夠3個星期= =
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-03
引用第10樓小影乂於2008-02-03 00:06發表的  :
唔係咁簡單架件事..
佢重要同佢幾個朋友一齊入.. 入左過1m元..
.......

買XBOX360+PS3+WII都夠- -
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-03
引用第11樓狂虎ex於2008-02-03 00:08發表的  :
買XBOX360+PS3+WII都夠- -

算啦= = 我呢d 【昇豆屎文】邊同人地比得上..

佢阿爸月入30m 係Hku做緊教授..

阿媽本身都係教授.. 個信箱d信爆哂.. 都唔去番工廢事做= =''
小店連結在下:

離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-03
引用第7樓火仔於2008-02-02 23:41發表的  :
疾風,佢拿在我個60網用仲要唔幫升,就好大張證據,仲有佢冇玩lfo,仲要玩百變

我點知你係咪亂作先??你點講都得嫁啦,有冇野證明到佢呃人先。

仲有,我好肯定佢有玩lfo,玩百變唔一定冇玩lfo嫁wo,你認為一個人淨係識玩一隻game嗎??

離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-03
引用第12樓小影乂於2008-02-03 00:10發表的  :
算啦= = 我呢d 【昇豆屎文】邊同人地比得上..
佢阿爸月入30m 係Hku做緊教授..
.......

X#$@%
我又昆下佢先XD
有1M>O<
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-03
訓了=] 明天傾.. 火仔 同疾風不要火吧..
小店連結在下:

離線francis
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-03
5984鍾意拖的!

放迪倫acc
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-03
引用第13樓暴走疾風於2008-02-03 00:11發表的  :
我點知你係咪亂作先??你點講都得嫁啦,有冇野證明到佢呃人先。
仲有,我好肯定佢有玩lfo,玩百變唔一定冇玩lfo嫁wo,你認為一個人淨係識玩一隻game嗎??

我亂作既話就唔會咁講,拿在我張60網用,仲要幾日都唔上msn
離線francis
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-03
引用第17樓火仔於2008-02-03 14:18發表的  :
我亂作既話就唔會咁講,拿在我張60網用,仲要幾日都唔上msn
你有冇佢電話?

放迪倫acc
離線handsome97
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-03
thanks樓主
奧龍116了
天魔113了