切換到寬版
  • 5344閱讀
  • 51回復

[遊戲影片]雙龍降臨(回貼是美德)(今次魚旦客串!仲唔快d入黎睇睇)(新+了第4話,在4樓) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth125

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-12
杰 , 劍.心 , 7707演出 KqN;a i,F  
TDS故事式廣告 xfF;u9$;  
第一話 +v2)'?BS  
神秘人出現 o;9 G{Xj3@  
看完要回!!唔係你的媽媽沒收你部電腦 o)bKs>` U  
  SK5_^4  
想1起玩add我msn 1> v(&;K  
我的msn:[email protected]
<{+U- ^rzR  
  w%?Zb[!&  
5tI#UBha  
  zv7)JH7EV&  
\0W0o5c$  
御龍〝殺是黃金親衛兵差不多最差勁的一兩個,每日都被其他的金甲人取笑...... v <Ywfb  
  Jc7}z:UB  
=F2`X#x_j  
  { 2%'=v  
4Q!|fn0Sv  
  "38L ,PW0Z  
86p A+c+U  
有一日,他決定要淆底..... ~<.{z]*O  
  /-knqv  
1COSbi]  
但走出羅剎堡 , 龐士住的室是必經之路... soRY M  
  DfU]+;AE  
x5Ue"RMl+  
當御龍〝殺走過時,原本沒甚麼事,.... :GN++\ 1pw  
  !}5f{,.RO  
MQQQ aD:v  
出到羅剎堡門口的時候, NEUr w/  
  e^<'H  
gyQPQ;"H$2  
龐士無故出現, !4a#);`G  
  m-6&-G#  
~ulcLvm:i  
御龍〝殺大驚 , 快速走佬 Q:j~ kutS|  
  i&1rf|  
C B`7KK  
追到一間廢棄的道場後.... Bq;GO  
  27+~!R~Yw  
F( 4Ue6R  
御龍〝殺:可惡!居然是死胡同!唯有跟龐士決一死戰! ]h#QA;   
  T, +=ka$  
 &1f3e  
v}J0j  
  fP[S.7F+No  
2FW"uYA;6  
龐士身為血骷髏的首領 , 又點會比佢打傷呢? 2z.~K&+x  
  )QW hzY  
a)4%sX*I  
龐士沒有傷,御龍卻受了重傷, YV _ 7 .+A  
  &"?99E>  
=it@U/  
御龍〝殺心想自己必死無疑,感到非常絕望.... jXVvVv  
  L|Xg4Z  
hH9~.4+*`g  
此時,居然殺出一個程咬金! eZ$M#I=o  
  Zb&pH~ 7  
c|d,:u#  
73 4t  
  J0 dY%pH#  
Vo6+|ztk|  
龐士被打到暈了,臨倒地的時候細聲說出: ?! )+"5($~  
  d&+0JI<  
UdVf/ PGx  
神秘人:... @( \R@`#  
  ::+;PRy_E  
DSRmFxkk  
L }3eZ-  
  }a/z.&x]V  
IRdR3X56  
神秘人正想回頭問御龍〝殺有冇事的時候...佢睇見御龍〝殺被自己的絕招所傷, 6O/c%1VHA3  
  IBvn q8\  
e/_QS}OA  
3A{)C_1a  
  -Bl^TT  
BsA'r+ho?H  
佢心諗:我救左佢一條命wor.....比起打傷佢我好好多啦.....但驚要坐牢... BG 8/  
  :<s`)  
ok [_ Z;  
於是佢就..... |V4<eF-0S  
  $.t>* Bq  
mBJr*_p  
R8:5N3Fx  
  jV9oTH-  
%.D!J",\/K  
當神秘人走了後, /D1Lh_,2  
  $_,-ES I  
O_ZYm{T[7  
御龍〝殺在半暈半醒的狀態下起了身, u}%6=V  
  !Vg=l[  
tHo|8c~ [  
K,JK9)T  
  \EU^`o+  
Ssuz%*  
御龍〝殺:???點解龐士訓左係度ge?!....我想起了!一定是岩岩的人救了我!我要向跟佢學習元力! /M::x+/T  
  w[\rS` J  
w3"L5;oH  
待續...... `Oi#`lC\  
  AC'_#nPL#  
^a`3)WBv8  
  1og+(m`BL  
wPm  
今集的ng: |`Noj+T47I  
(hdu+^Qj=  
  t$~'$kM)<  
/:Gy .  
  rjiHP;-t1  
yci}#,nb  
+}M3O]?4  
7707攪破壞= = `'^o45  
  ;x 2o|#`b  
Z\Ur F0  
 T&MhSJf#  
歡迎STD的朋友加入TDS與龍翔〝殺一齊踢走龐士呢d屈招狗!!
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 23:13重新編輯 ]
2條評分
goldcat0807 威望 +12 原創 2011-12-16
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-12
第二話 j}",+H v  
S.異轉會              客串演出:屎上會長 d?J&mLQ6  
~gff{Nzk  
御龍〝殺為了學元力,所以佢去找神秘人, fV5$[CL1  
|u^S}"@3sU  
在一星期後, :o{,F7(P  
N'9T*&o+  
御龍〝殺來到了一個名為狂龍市的地方, z8awND  
aK - x{  
御龍:呼....經過了這麼多個鎮都找不到他..... M @-:iP  
9QLG:(~;  
d[p2? ]  
市民a(對住市民):喂喂喂!果邊有個人招收幫會幫員呢!好像叫作S.異轉會哩!會長好像很強! W"_<SYVJ  
SU4i'o  
]#^v754X^T  
市民們:哇....會長很強?!那麼我又去參加了! +llb{~ZN  
`62v5d*>a  
御龍〝殺跟隨佢地到一個地方.. l#1#3F  
nL/]Q'(5  
神秘人:S.異轉會招收會員!有意加入的請過黎啦喂~~~ 1J/'R37lP  
QwWd"Of  
御龍〝殺大叫:我哇我哇!我要向恩師學習哇~ `3i>e<m~  
<MkvlLu((o  
神秘人:哦...原來是當時被我救了的人.....見你勇敢不向那魔頭低頭,就讓你加入吧.... ~Ay)kv;  
@}g3\xLiK  
神秘人帶御龍到S.異轉會基地內 }URdoTOvb  
:R=6Ku>  
御龍:哇!好大呀! S\N1qux{  
4xm JQ>/  
神秘人:而家你就係我地S.異轉會既一分子,見你元力幾好,我就搵我既手下教教你的元力吧! "%Y=+  
c_*w<vJ-'  
御龍:好哇哇叫但是..... i $<['DY  
5X)M)"rq;V  
神秘人:咩? J'|=J   
q0VAkVHw4  
御龍:我想問你叫咩名= = s$hO/INr  
G/Sp/I<d  
神秘人:我叫龍翔〝殺 n]' r3  
 XyE$0i~t  
御龍:真係個好名呀 k Alx m{  
}rfikm  
龍翔:事不疑遲,我先搵我既弟弟黎教你元力 (vZ-0Ep}  
m =b7 r  
龍翔:喂,陸道【7707】 Uc {m##!  
8R3{YJ6@T  
7707:咩事呀大哥? sV  a0eGc  
;un@ E:  
龍翔:佢係我岩岩收番黎既徒弟,你同我好好教教佢元力 z80P5^9  
e !jy6 t  
7707:ok~ * &:_Vgu  
}-Mg&~e`  
待續....
[ 此帖被mankit94104在2008-02-12 19:53重新編� ]
1條評分

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-12
7707:你叫御龍〝殺嗎?我就叫你作阿殺吧! .u7} p#  
bLai@mL&a  
殺:嗯. e`qrafa  
W`G bo uxd  
7707:小傢伙,先試試你既實力吧! ?^%[*OCCC!  
,]2?S5R  
殺:好!來吧! x'`{#bKD  
uxU-N  
(打鬥圖) 6AAvsu:  
CwX?%$S   
n;Oe-+oSC  
7707心諗:這傢伙的金龍元力是從邪鬼那魔頭學回來的,看來我要清除佢體既黑暗元力佢先可以引發潛能.... 5Z!$?J4Rl  
TI7$J #  
7707:喂,阿殺你過黎 X#&5?oq`  
5eori8gr7  
殺:?! 4@-tT;$  
rc8HZ  
(打鬥圖) ZxnPSA@%  
'lZlfS:Z8  
殺:啊!你做咩打我丫? -iDs:J4Iq  
p2gdA J  
7707心諗:好了....佢既黑暗元力已經被我清除了.... N# }w1]  
8IlUbj  
7707:冇咩野,只係想試下你既應變能力... $?P I>9g!  
|KYl'"5\  
殺:哦..... ,IPt4EH $  
;\0|1Eem`  
7707:好啦!等我教你我自創的一式----追魂十字斬! vTK%8qoZ  
k2D*`\ D  
殺:哇....名好像帥的說! S!8<|WO^t  
uBbQJvL  
7707:你跟住我做呢d動作啦! PuP"( M  
`nyz,  
(打鬥圖) .4CDQ&B0K  
F+H]{ss >  
qIZ+%ZOu  
在一個月之後...... pWRdI_  
!.j{vvQ/  
7707:殺,你既追魂十字斬功力已經超越了我,現在你跟我過一招吧! Qf=^C Q=lV  
$vXY"-k  
W/2y; @  
7707:殺,這是甚麼招來的,好像我的追魂十字斬.... %"H:z  
FFw(`[A_  
殺:哈哈...這是我將在邪鬼那學返黎的金龍元力再加入落你的追魂十字斬裡的 1yE',9?  
7T)y"PZ  
7707:好極好極!你真有潛質! ]eGa_Ld  
n{4iW_/D  
殺:師父過獎了.... zq</(5H  
#g6_)B=S  
7707:你現在可以出山了,去找龍翔大哥吧! H2jypVs$2  
*1dZs~_  
殺:好!! W8g13oAu"  
}'P|A  
待續... SSF:PTeG>  
今集的ng: t08U9`w  
杰走得太入.... MM32\}Y6  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-12 21:38重新編輯 ]
1條評分
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-12
引用第1樓mankit94104於2008-02-12 16:24發表的  : -"xAeI1+  
做得好- - *x8~}/[T(F  
比一個優點你 ZiR}S  
p.s:你狂整ng攪到我地整左好耐囧 _(f@b1O~  
(備用post)
c(hC'Cp  
唔係7707既話我地好快整完-0-

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-12
第四話        客串演出:魚旦二號 ;,Vdj[W$>  
`ci  P  
殺完成了訓練後,受到7707的指示回去搵龍翔師父。 Onqapm0  
n\I s}Czl  
殺:啦啦啦啦啦~~~啦啦啦 mu0L_u(P  
k7:ISj J  
L~+aD2 E {  
正當殺一路行,一路唱出難以忍受的”嘈音”時, >}.~Y#Ge  
G{.=27  
:D}?H@(69  
殺:呀= =邊個打我呀囧 <2j$P Y9  
b^i$2$9_  
???:哼....走入我的領土我唔殺你...你都偷笑! n S$4[!0  
TS=%iMa  
殺:這魔頭好強.....我的金龍斬也不會是他的對手... zk70D_}L  
f(}&8~&  
殺:死定了....(閉眼) \W_ Dz*N  
si%V63^lN  
突然,一道光芒破空而出!  `&a8Wv  
aU +uPP  
\zVp8MMf  
???:呀!是驅魔獵人! =WCE "X  
z1RHdu0;z  
xxx:在下正是。 )e[q% %ks  
Wsd_RT}ww  
???: 淆呀! X%!?\3S  
?>=vKU5  
???化作一道煙,飄走了 lKQjG+YF  
+:#g6(P]  
第四集上完 BB,-HhYT0  
#\F8(lZ  
今集的ng: Mf"(P.GIS  
=S^ vIo)  
5-a^Frmg#"  
t re`iCH~  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 22:47重新編輯 ]
離線szehento
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-12
做得好好。
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-12
不錯啊 MmfshnT N  
qqYQ/4Ajw  
可惜,你唔能夠一次過放曬,要分開
媽子危機3─絕種消費者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)
新+了第2話,在1樓
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-12
個迪雲好串....冇啦啦ko左龐士(又冇得罪佢)! !打錯人仲走佬   好過分....
。S!u 逆儿〞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
新+了第3話,在2樓
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-12
Re:Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
引用第9樓kenneth125於2008-02-12 21:39發表的 Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓) : s av  
新+了第3話,在2樓
8:(e~? f6  
- -''' 2JRX ;s~  
冇黎添- - l ilF _ y  
最衰要食野- - GGwHz]1L  
第4話一定要叫我- -''''
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-12
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-12
引用第11樓jeffreyxchen於2008-02-12 21:53發表的  : }PDNW  
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
^d2bl,1  
入TDS吧
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-12
D ng 好搞野 "xV9$m>  
加油吧!
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-12
有d字好搞笑
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-13
我都想參加><你們作得太吸引我了>< AdtAc$@xK  
我都要玩>< hfGA7P"  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< <,Zk9 t&  
我一次都味試過....

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第15樓zzzson於2008-02-13 00:34發表的  : Je Jc(e  
我都想參加><你們作得太吸引我了>< mb*L'y2r  
我都要玩>< 3`&2 -  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< :G|Jcl=r  
我一次都味試過....
@Zs}8YhC  
你可以問人借ac

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
想1起玩add我msn UKx91a}g  
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
引用第17樓kenneth125於2008-02-13 11:48發表的  : U]fE(mpI9  
想1起玩add我msn g!<@6\RB  
v\t$. _at  
或add choikongwai@hotmail都得- - LI?rz<H!D  
搵劍‧心 jjkiic+tDN  
盡湧躍- -
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-13
好好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個