切換到寬版
  • 1416閱讀
  • 39回復

牙賢小店:收亨利人物(希望送比我),有好多招,凌霄舞空等,(2樓有勁ac放) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙賢

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-21
由於本人的對戰卡仲未集齊好,所以我放住ac先

牙賢小店:     

WELCOME

招式及人物區----------1樓
ac區----------------------2樓
升lv區--------------------3樓(可能)
交易紀錄----------------4樓

招式及人物區:

人物區:
撒卡x2
米兒x1
陸道x1
龍翼x1
安雅x1
歷奇x3
柏高x1
約翰x1
璇瓏x1
琪琪x1
亞真x1
姬絲x1

招式區:
地藏十兵衛:忍法大風車x1
幻音:詛咒迷霧x2

霍雷:雷鳥電殛震x6

星奇:  真十字旋風拳x1  爆裂狂轟X1

龐士:  異信x1    怒雷之陣x1

比提:亡命光束x2  血偏之災x1

龍翼ex:虎威腿ex x1

米兒:  龍飛鳳腿x1 愛心光波x2

迪雲:  散彈波x1 

邪鬼:轟烈x1

卓男:異信x1

玄武:醉八虎x2

龍翼:

安雅:

托比:究極爆x1

人尊:  荊棘纏身x1  淩霄舞空x1

陸道:  忍法.控影術x1    五連鏢x1

奧龍: 衝爆牛獄X1  灰飛煙滅x1

璇瓏:璇瓏流星拳x1  野蠻之女x1  爆破拳x1

天尊:天之怒x1  真天鏡x1

紅魔鬼:怒火中燒x2  熔岩彈x1

亨利:地龍追命箭x1  后羿的眼睛x1

歷奇:鬥志激昂x3  霸王流星擊x1

機絲:出擊!機關邪鬼x1 原子力量x1  藥水投擲x2

佛覺:立地成佛x1  佛我同在x2

域多:快速逃跑x3  人物x1    域多異轉信物x1

玄武: 醉八虎x1

龍翼EX: 

朱迪:禿鷹腳刀x2    乘風腿X1

菲沙:卡比合擊x1

天魔:  極地大火山x1    炎冰重炮x2  冰火五重天x1

菲雲:  異信x1  奧義x1

琪琪:淑女旋風腿x1  亂拋垃圾X4

小丹:  豹影拳x1  音速射球x1  真旋風腿x1

邪鬼:  唯我獨尊x1

泰加:  烈焰狂奔x1  連環旋風閃X1

達爾:滑翔刀x1  狂龍斬x1 必殺一斬x3

馬龍:  超毒龍鑽x1  旋風神拳x1  英雄勳章x1  轟地雷x1  毒龍鑽x1

撒卡:  邪狼凍牙拳x2  勢凶夾狼x1

想聯絡我!!!下面啦=.=

msn:[email protected]

pm

多謝光顧!!!!
[ 此帖被牙賢在2008-03-27 12:44重新編輯 ]
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-22
AC區::

迪倫齊招      boc    異轉:當然有    異招:可惜冇=.=
    邪鬼齊招      boc    異轉:當然有    異招有哂^^
    天尊冇天籟同天風烈  異轉:有            異招:冇
  人物差幾個(唔詳細)

備註:當然仲有d人有招la,but唔詳細啦,如要,pm吧

2.悟地齊招  boc    異轉:有      異招:有哂
  比提齊招  tst    異轉:有      異招:冇黑旋=.=
    龐士齊招  tst    異轉:有    異招:有哂
    deep齊招  tst  異轉:有    異招:差烈寒刀
    域多齊招  non  異轉:有  異招:冇

備註:同上,都係仲有d人有招,唔詳細

3.deep齊招    boc  異轉:有  異招:冇烈寒刀(收緊呀)
  天魔(唔知齊唔齊招) 異轉:(唔知出左未)  異招:唔駛講
  米兒齊招                  異轉:冇      異招:冇
備註:仲有幾個人齊招,不過唔記得,只列出記得=.=詳情pm我

4.冰尊齊招  boc  異轉:有  異招:冇個招新招(得冰寒穿心戟)
  迪雲齊招  boc  異轉:有  異招:冇終昇
    龍翼ex齊招 boc  異轉:有  異招:唔知有冇出新招)冇就齊哂^^
    比提齊招    bank  異轉:有  異招:差黑旋同異角之門

備註:都係個樣,詳情找我
!

[ 此帖被牙賢在2008-03-25 11:47重新編輯 ]
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-22
Re:牙賢小店:放住ac先,聽日先放卡
升lv區:

備用
離線真乂龍剎
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-22
我想要ac
msn:[email protected]
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-22
可否用住pm先=.=
或加我msn
離線houhimyongex
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-22
我想要忍法.控影術
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-22
引用第5樓houhimyongex於2008-03-22 19:29發表的  :
我想要忍法.控影術
[表情]

可以,咁你有咩??我暫時不會有收野區住,因唔夠時間

你可否比你post我???=.=

不便之處!敬請原諒!!!!
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-22
我想要邪凍"點放 ?我post:http://ibbs.hk/read.php?tid=48191&keyword=
HI
離線wonglover123
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-22
我要狂龍斬 我posthttp://ibbs.hk/read.php?tid=46357
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-23
引用第8樓wonglover123於2008-03-22 19:58發表的  :
我要狂龍斬 我posthttp://ibbs.hk/read.php?tid=46357

你可否加我msn先??

因為我收你好多野=.=
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-23
引用第7樓牙彥於2008-03-22 19:39發表的  :
我想要邪凍"點放 ?我post:http://ibbs.hk/read.php?tid=48191&keyword=

牙彥呀,你可否先加我msn,因我想收你2樣野=.=
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-23
push!!!
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-23
備用:交易紀錄
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-24
push!!!
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-24
push!!!
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-25
Re:牙賢小店:收boc,peak頂裝,有好多招,凌霄舞空等,(有勁ac放) 快來睇睇 ..
push!1
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-25
PUSH!!
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-25
journtin,你係唔係幫升嫁??
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-25
要咩peak頂裝
離線牙賢
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-25
引用第18樓tik8822於2008-03-25 17:19發表的  :
要咩peak頂裝

你有咩裝??
快速回復
限100 字節

上一個 下一個