切換到寬版
  • 2328閱讀
  • 31回復

[其他類別]哈 整左咁耐個蓮娜 整到咁樣衰- - [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線廁所為上

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-04-20
~?lmkfy  
U zkX;UA  
↓修改  !h* F58  
0t00X/  
暫時得一張- - 8{-bG8L> 5  
大家認為我做閃好定唔閃好-.- &<5oDdC  
另請給我shop cs3下載點- -
[ 此帖被廁所為上在2008-04-27 16:24重新編� ]
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-20
其實........ 8>V)SAI'  
你做咩開個新post -,- K(p6P3Z  
俾意見你: yahoo 圖 +yahoo 圖 +yahoo 圖  =  無新意............
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-20
引用第1樓sze4562003於2008-04-20 22:41發表的  : ]:r6  
其實........ Y('?Z]  
你做咩開個新post -,- |Y&&g=7  
俾意見你: yahoo 圖 +yahoo 圖 +yahoo 圖  =  無新意............
8rY[Q(]  
那個貼廢了:d n!$zO{P  
那不整雅虎圖:d
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-20
引用第2樓廁所為上於2008-04-20 22:48發表的  :
那個貼廢了:d ^n~bx *f  
那不整雅虎圖:d
s&7TARd  
是因為個post不能加分所以開個個新的嗎 :D :erfs}I  
改完重係yahoo圖 = =
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-20
引用第3樓sze4562003於2008-04-20 22:50發表的  :
是因為個post不能加分所以開個個新的嗎 :D
GBY{O2!3u  
不==  那寫明 不 要 加分
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-20
Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第4樓廁所為上於2008-04-20 22:51發表的  :
不==  那寫明 不 要 加分
-]t>'Q?  
那你只好E個post都寫唔好加分了..... nk;^sq4M:  
yahoo圖好多人都做過 PS8^=  
加上只是張圖合埋........ ICiGZ'k  
正常人都識........... [?]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第5樓sze4562003於2008-04-20 22:52發表的 Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
那你只好E個post都寫唔好加分了..... V%z?wDC  
yahoo圖好多人都做過 3=^)=yOd  
加上只是張圖合埋........ dPbn[* :  
正常人都識........... [?]
~y?Nn8+&f  
那你跟我個個人都找來吧:d cGR)$:  
nonono- - ca3SE^  
你認為真的只是合埋嗎- - 1up p E|  
不過算 3%Eu$|B  
你比cs3我- - *8uS,s6g  
到時就唔同-.-
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第6樓廁所為上於2008-04-20 22:53發表的 Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
那你跟我個個人都找來吧:d c*.  
nonono- - > Xh=P%  
你認為真的只是合埋嗎- - {9-9!jN{"  
不過算 r5ldK?=k+*  
.......
8a`3eM~?[  
不只是合埋嗎? ej@4jpHQN  
用不用我做一次 :D ygj%VG  
cs3 是我的功力來源 xw_klHL-o  
俾左你我咪死 XD 0kj5r*qA  
msn 講吧
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第7樓sze4562003於2008-04-20 22:56發表的 Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
不只是合埋嗎? F"k`PF*b  
用不用我做一次 :D ^*`#+*C  
cs3 是我的功力來源 y3 b"'-%  
俾左你我咪死 XD p*42 @1,  
.......
B-w`mcqp$  
那你合埋就知有什麼不同
離線怨天仇人
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-04-20
Re:簽名- -太沒新意了,加分我便會殺了你,那到時你害我坐監了←殺人不是 ..
一護... 幫我正過地尊o既 --
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-04-20
Re:簽名- -太沒新意了,加分我便會殺了你,那到時你害我坐監了←殺人不是 ..
簽名真的是無新意- - (nmsw6 X  
!2HF|x$  
.................................. H.XyNtJ  
1 +-Go}I  
加點效果吧- -
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:簽名-
引用第9樓怨天仇人於2008-04-20 22:59發表的 Re:簽名- -太沒新意了,加分我便會殺了你,那到時你害我坐監了←殺人不是 .. : )f^^hEIS  
一護... 幫我正過地尊o既 --
;<T,W[3J  
我諗緊唔用雅虎用咩好 }.8yKj^p  
如果有cs3就好... *fj]L?,  
死滴露 又唔比我 K rG,T5  
↑滴露別看:d Vh=U/{Rp1  
引用第10樓邦邦_lam於2008-04-20 23:01發表的 Re:簽名- -太沒新意了,加分我便會殺了你,那到時你害我坐監了←殺人不是 .. : nIL67&  
簽名真的是無新意- - !fe_w5S^  
=E!Y f#p+q  
.................................. | X#!5u  
@x!+_z  
加點效果吧- -
FVL{KNW~i  
柔化嗎  tKh  
好似暗悟地咁嗎 gxUa -R  
還是叫我畫-,-
離線chris960629
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第6樓廁所為上於2008-04-20 22:53發表的 Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
那你跟我個個人都找來吧:d x6!Q''f7  
nonono- - &?1^/]'"r  
你認為真的只是合埋嗎- - A! HJ  
不過算 emrA!<w!W  
.......
TKGaGMx6@  
其實我一直改圖也是用小.............. OUGkam0UK  
小的photoimpant8- - >!']w{G  
不過你d圖多白 {~Jk(c~I  
加上無咩新意 [ @"6:tTU  
所以c同h同r同i同s同9同6同0同6同2同9都一齊覺無聊xd RU6c 8>"  
上面的是玩野xd
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第12樓chris960629於2008-04-20 23:03發表的 Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
其實我一直改圖也是用小.............. )qbkKCq/FB  
小的photoimpant8- - (y.N-I,  
不過你d圖多白 $S?gQN.e  
加上無咩新意 HSRO gBNI:  
.......
vVa|E# [  
我全部程式都舊版本黎 zN[& iKf  
之前去找程式 *. |%uf.  
e家中左毒 呀媽= =
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第13樓廁所為上於2008-04-20 23:04發表的 Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
我全部程式都舊版本黎 .UL 2(0  
之前去找程式 8ex;g^e  
e家中左毒 呀媽= =
zQY ,}a  
其實只要有實力小畫家也能改出ph cs3的效果! =+j3E<w  
不過中左毒就另計...
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第14樓chris960629於2008-04-20 23:06發表的 Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
其實只要有實力小畫家也能改出ph cs3的效果! ~q566k!Ll!  
不過中左毒就另計...
@9 S ::  
我沒實力 行了嗎:d Hl8-q!  
我中毒了 -- Vp]7n!g4l  
是否應該入中毒會-,-  ZNw|5u^N  
不說這些 給 我 c s 3:d
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第14樓chris960629於2008-04-20 23:06發表的 Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
其實只要有實力小畫家也能改出ph cs3的效果! ~|=D.}#$  
不過中左毒就另計...
0a :oC(Ak  
你試下用小畫家改色吧 [G8EX3  
改到俾個goood你 Fvk=6$d2  
我向你挑機 :D
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第16樓sze4562003於2008-04-20 23:07發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
你試下用小畫家改色吧 jC[_uG  
改到俾個goood你 (rhlK} C  
我向你挑機 :D
roc DO8f  
挑機- -?  ^cw9Yjh6  
那麼我就改給你看 EGgw#JAi#t  
等我用小畫家cs3改俾你睇(指!! `w#VYs|k  
睇住黎!(逃走呀!!....
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-04-20
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃--
引用第17樓chris960629於2008-04-20 23:13發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:小弟再次整番簽名-.-今次唔閃-- :
挑機- -? ][l5S*CC_  
那麼我就改給你看 K_Y{50#  
等我用小畫家cs3改俾你睇(指!! &TRKd) wd  
睇住黎!(逃走呀!!....
3HXeBW  
別再離題了-.- P=EZ6<c3&  
給我shop cs3下載點+破解仲要教埋我用才是不離題xdd
離線3838
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-04-21
Re:
我忘了教你 "K>!+<  
加底色好d
快速回復
限100 字節

上一個 下一個