切換到寬版
  • 3763閱讀
  • 66回復

[其他類別]我自己作哂咁多個人物既招- - [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommychow321

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-09
— 本帖被 汝吾之 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2008-06-09) —
大佬...比面睇下喇...作得好辛苦架...有埋異信既新招tim 3x2*K_A5:Q  
如果大家覺得好可以sd信比u1 睇下u1出唔出 =jZ}@L/+  
唔好就唔好踩我啦 Y(QLlJ*)/  
好了唔講咁多廢話 Ia-`x/r*m  
開始列招!!! E'qGKT  
有小小係抄的:) >g8H  
有d好搞野: CC,_I>t  
:^".cs?g  
請慢用-____- luD.3&0n  
W.b?MPy]  
b,U"N-6  
./nq*4=  
迪雲:真龍之咆哮(迪雲儲齊元力後,一拳打向敵人,係佢隻手度出現左一條好細既龍。) x#z}A&  
新生迪雲:金龍護身(迪雲雙手舉起,有條金龍從地下爆上天空,跟住加攻加防。金龍爆上去個陣,可以彈開人,但0攻。) %7WQb]y  
星奇:奧義旋風破 }nNZp  
新生星奇:終極廝殺(同絕地廝殺差唔多 不過多個真十字) Kp[ F@A#  
米兒:天使的寬恕(有魔導士之榮光和神之寬恕的能力@@) Ul#||B .c{  
新生米兒:幻天破(係空中踢幾腳....) 6}bUX_!&s  
小丹:豹王殺(召喚一隻豹,同小丹一齊攻擊,好似卡比合擊咁囉- -) QT X5F5w  
新生小丹:極速奔馳(類似快速逃跑的招式,一樣可連出) Eshc"U  
悟地:絕‧虎‧殺(一爆- -有隻老虎,再衝向敵人,可連出) t.'|[pOV  
新生悟地:狂虎嘯擊(名是很型- -但想唔到點出- -) |E:q!4?0  
璇瓏:龍鳳腳 CjR I!}S  
新生璇瓏:疾風拳(類似小丹的百烈腳..不過變左拳-0-) []R`h*#  
馬龍:龍神之腿 Yg_;Eu0'?  
機甲馬龍:人肉坦克車(馬龍撞人-_-有火效果。太過火?!) tNf?pV77  
歷奇:轟山殺 f S-(Kmh  
歷奇z:轟山流星拳 >D20f<w(H  
域多:幻影刀 .{U@Hva_K  
域多z:激發潛能 ?CSc5b`eo  
佛覺:如來陣 gaeMcL_^a  
佛恆:大力金剛腿(^___^) 8!87p?Mz  
茱迪:功夫之道 R_iQLBrd  
菲沙:冰河滅絕 Uz(Sv:G  
強化菲沙:寒冷天氣警告 6^ UQ{P1;  
菲雲:火雨天降 6;rJIk@Fx=  
強化菲雲:酷熱天氣警告 z 3RD*3b  
溫蒂:破空疾風 U1zcJ l^  
強化溫蒂:風神降臨 VNKtJmt  
霍雷:蒼雷轟天 @64PdM!L  
強化霍雷:雷暴警告 20glz(  
約翰:魔法變變變 t# cm |  
新生約翰:時間精靈 .ET@J`"M  
達爾:狂刀 7P!<c/ E  
新生達爾:乘風破浪 *7MTq_K(An  
亨利:箭‧影 M1(+_W`  
新生亨利:神箭二段擊 -P"9KnsO  
陸道:忍法‧千人陣 Bn>"lDf,  
新生陸道:百忍成千金 nff X  
黃金親衛兵:黃金右腳 Kgev*xg  
黃金戰士:金銀珠寶 g *}M;"  
亞真:昂首呼毒 Imi;EHW  
幻音神巫:魔法七星陣 |#hj O3  
紅魔鬼:火山爆發 y U"pU>fV@  
比堤:脫胎換骨 AC*> f&  
新生比堤:魔獸爪 |8,|>EyqK  
邪鬼:邪氣散發 K/)*P4C-  
新生邪鬼:巨大戰魂 ' fXBWi6  
天魔:敵我不分(不論是隊友定係敵人,總之全部攻擊!!!好殘酷呢- -) C(o]3):?  
龍翼:龍虎怒吼 Z x&gr|)}  
龍翼EX:妖邪拳 0K/?8[#  
龐士:魔獸基因 alu3CE  
琪琪:淑女至上 Q4;eN w  
柏高:瞄準射擊(不管敵人在哪裡,一定會擊中(要在同一格先會擊中)) \Km gFyF  
姬絲:複製人(複製一個姬絲出來@@其血量為一千) tuZA q;X  
卓男:全能量發射(卓男舉起哂自己機械身既槍,一次過發射-_-(想像下你就會明)) }O=QXIF5  
申武玄:怒虎棒 u#T Rm?s  
地藏十兵衛:忍‧忍‧忍(忍身‧忍身‧再忍身- -) v/dyu  
托比:奪命臭腳(好臭好臭-_-) d4'*K1m   
安雅:亡命一擊 Gwl]sMJ  
玄武:玄武拳 /F#_~9JXG  
樂雲:人間天堂 h>jLhj<07W  
蓋亞:破地界限(蓋行用刀(?)向地下砍一下,使地下形成一條裂痕,敵人入左呢條裂痕度會即死@_@即係要跳過去- -(類似跳街)呢條裂痕會一段時間先消失,好正呢@@) wNzALfS  
宇歷斯:時空封閉(宇歷斯做出一個結界,使敵人和隊友都進入其結界中,直到一段時間才消失,在這段期間,裡面會不停散發出天之鏡的氣功波來攻擊人(不會攻擊隊友)同埋也會降人用招既mp50%(只對隊友有效)係咪好正呢@@多謝俠俠作呢個名,令我靈感湧現- -) \^=Wp'5R  
泰加:元力吸收(將對方的元力轉化成血量吸收@@,這是唯一一招吸元力加血的招- -) or2BG&W  
蓮娜:神速襲擊(加敏加打人-.-) X~ca8!Dq  
奧龍:火爆一擊(奧龍噴火加打人-_-) 6|# +  
迪倫:終極皇者(迪倫周圍有黃色的光保護住自己(元力多- -?)跟住行,類似萬毒之身,一樣可以連出) j,@N0~D5  
終極迪倫:黃金之蒼龍(戰士回歸裡的..好誇張) []opPQ 1  
撒卡:餓狼吸血(將對方的能量轉化成血量吸收) Vaj4p""\F  
終極魔人:終極一擊(無言= =...) s{I Xth6  
黑羅剎:黑龍再現(黑羅剎自己變成一條黑龍遊動,可連出。) 6g\SJ O-;N  
黃帝:帝皇神風拳(類似百裂拳,但攻擊力強好多- -) tG1,AkyZ  
蚩尤:鬥神破裂腿(類似無影腳的招式,但有火效果。) r?^[o  
巫神:鬼死結界(做出一個結界,到一段時間後才消失,別人走不出這個結界,裡面分別可以召喚不同的怪物,召喚什麼怪物為隨機。) N!O.=>8<  
夜剎:漆黑地獄(類似無極地獄的招式,有浮空效果和電擊) H"~]|@g-p  
白帝:古龍召喚(召喚一條係龍上既古龍來攻擊人。@@) EbTjBq  
血狂:嗜殺絕血(回血技) :Bk!Y K  
cY&SKV#  
比d意見丫- - /{|<3CEe  
有d招諗唔到個動作係點,遲d諗到再加- -但有d真係諗唔到 你地諗到既話可以講比我聽- -我加落去 cM9z b6m  
唔該哂!!
[ 此帖被tommychow321在2008-06-15 22:08重新編� ]
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-09
錯區係唔係- - >FrF"u:kM  
有埋講點解好D gu'Yk  
仲有....咩忍‧忍‧忍- -
每天上ibbs看鬼故~v~
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-09
要作名有幾難-, @fDWp/  
要作埋招野係點先得架
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-09
引用樓主tommychow321於2008-06-09 21:10發表的 我自己作哂咁多個人物既招- - : Gp0B^^H$  
大佬...比面睇下喇...作得好辛苦架...有埋異信既新招tim 8M{-RlR  
如果大家覺得好可以sd信比u1 睇下u1出唔出 f-w-K)y$ht  
唔好就唔好踩我啦 XkG:1H;Q%  
好了唔講咁多廢話 =qQH,{]c6  
開始列招!!! ?CaMn b8  
.......
 ,\HZIl[8  
新生邪鬼招oe係鬼哭?咁同一轉一樣?
金句:
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-09
引用第3樓希仔於2008-06-09 21:12發表的  :
新生邪鬼招oe係鬼哭?咁同一轉一樣?
q9cN2|:  
你唔見係恐龍島個度 S;!l"1[;  
邪鬼同泰加玩 佢有出鬼哭:) SN${cs%  
引用第1樓r仔r仔於2008-06-09 21:10發表的  : C}i1)   
錯區係唔係- - 0QWc1L  
有埋講點解好D ~1_v;LhH5+  
仲有....咩忍‧忍‧忍- -
29W~<E8K-  
即係個地十忍完再忍 Dz<"eyB\  
好無聊- -大佬啊作得好辛苦 唔好踩la!! /-in:gX8  
引用第2樓廁所為上於2008-06-09 21:11發表的  : 7P& O{tl(  
要作名有幾難-, ({"jL*S,q  
要作埋招野係點先得架
%OI4}!z@l  
好!!既然你地咁想我咁做 hkifd4#  
我就再次念爆頭作d動作形容比你地睇!!不過我諗要好耐 ,'7 X|z/_>  
大佬我作呢d全部人物作得我好辛苦....依加仲要我整埋佢點出 -y@# ^SrJ  
你試下- -
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-09
約翰:魔法變變變 囧 dX720/R  
太囧了
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-09
黃帝同蚩尤...... 4s <|8   
寒冷天氣警告... KtR*/<7IC  
四尊好囧= = <i!:{'%  
咁你不如話 MBjo9P(  
冰神降臨  T@{ }!   
火神降臨 y)Y0SY1\j  
風神降臨 q'% cVM  
雷神降臨 8<2 [ F  
天神降臨 B %L dH  
大地降臨 Ub"6OT1tl  
人間降臨 }$5e!t_K  
要我諗我好快搞點 ZLN79r{T  
你講其個人物我作俾你
離線bruce_ice
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-09
好搞野 AR !~地藏十兵衛:忍‧忍‧忍
http://ibbs.hk/?u=16692
↑↑↑↑送迪倫1set  
╭╮
│└╮
└─╯
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-09
點解d招會咁硬膠- -
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-09
都話我作得好辛苦= =有d諗唔到就是但作架= = Scfk] DT  
你地係唔會我作到點辛苦法
[ 此帖被tommychow321在2008-06-09 21:41重新編� ]
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-09
我e家作七尊俾你睇 to%n2^^K  
火:火雨天降 *^WY+DV  
冰:冰河滅絕 017(I:V?(:  
風:風破空 7Ns1b(kU  
雷:轟雷擊 _1sjsGp>  
天:時空封閉 /#]4lFk:h  
地:破地界限 x*}*0).  
人:人間天堂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-09
引用第10樓@@俠俠@@於2008-06-09 21:43發表的  : x+V@f~2F  
我e家作七尊俾你睇 0Ia8x?80V  
火:火雨天降 X$4MpXx  
冰:冰河滅絕 PRyZ; @  
風:風破空 &!=[.1H<  
雷:轟雷擊 ='"hB~[  
.......
}wkZ\q[  
好- -你有作野既天份- - @$bEY#*C  
請問可以用你作既招嗎- -? ,^#{k!uaC{  
即係換左我個d膠既招 74u_YA<"  
 t R(Nko  
可以嘛?我無作野既天份...現在就要靠咁多位人兄了- -囧...
[ 此帖被tommychow321在2008-06-09 21:54重新編� ]
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-09
有d招既名好gag
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-09
引用第11樓tommychow321於2008-06-09 21:47發表的  :
好- -你有作野既天份- - 5,,b>Z<  
請問可以用你作既招嗎- -? fZH";_"1  
即係換左我個d膠既招 km(Mv  
F z 6&.f  
.......
!B#Lea  
你講真嫁? "B~ow{3  
是但啦
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-09
引用第13樓@@俠俠@@於2008-06-09 22:10發表的  :
你講真嫁? <1L?Xhoc6  
是但啦
aUBGp: (  
唔該哂@@我真係諗住換過- - ;Az9p h  
好膠啊- -囧 j 1yW{  
引用第12樓甘道於2008-06-09 22:03發表的  : &QoV(%:]  
有d招既名好gag
~G;lEp  
thx-.-
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-09
菲雲:火炎地獄 &f:"p*=a\  
菲沙:冰風雪地 C_RxJWka  
機甲馬龍:腳部機關炮(射中人會扣哂全部sp) **%/Ke[  
歷奇z:霸王旋風踼(跟小丹學旋風腳學番來) k6p Xc<]8  
域多z:雙刀一擊 vw lPFr Ll  
龍翼ex:報復的力量 dC F!.  
極惡龍翼:猛鬼閃 x P3v65Q1  
新生悟地:絕地猛虎第四式-猛虎再現(跳起有隻老虎沖出來,悟地做出狂虎斬動作)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-09
唔該哂火仔既參考- - Q}A*{9#|  
如我覺得好好既話我會擺上去的@@
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-10
我D招式好上鏡啊~~ h7}D//~p  
天尊個招真係好詳細 ^ RS?y8  
加油^^ g.& n X/  
我再作D %LH~Im=  
Spnshv8  
終極魔人: r&u&$ "c  
撒卡:狂凶極兇 x}8 U\  
黑羅剎:黑人牙膏XD...講笑姐,叫"闍黑爆彈" sNet[y:O3  
黃帝:你個個名好怪....帝皇神風拳  'T8(md299  
蚩尤:鬥神破裂腿 8: x{  
巫神: 百鍊結界 l f<?k  
夜剎:漆黑地獄 wNHvYu lI  
白帝:武鬥神氣
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-10
引用第4樓tommychow321於2008-06-09 21:16發表的  :
好!!既然你地咁想我咁做 &2~c,] 9C  
我就再次念爆頭作d動作形容比你地睇!!不過我諗要好耐 6`ZHF em  
大佬我作呢d全部人物作得我好辛苦....依加仲要我整埋佢點出 XZ8#8Di8  
你試下- -
@Kx@ 2#~b  
新生邪鬼果招叫巨大戰魂…(好似)
金句:
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-10
引用第11樓tommychow321於2008-06-09 21:47發表的  :
好- -你有作野既天份- - p41TSALq  
請問可以用你作既招嗎- -? ;tBc&LJ?  
即係換左我個d膠既招 U{8]TEv  
%ut^ O  
.......
NZP>aV-  
咁你右作 ~ AU!Gm.  
咪扮大頭鬼啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個