切換到寬版
  • 4631閱讀
  • 62回復

[其他]悟地分析(15%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鋼鍊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-17
%VzYqj_P"  
悟地 -Woody KzV.+f  
耀昇書院的搏擊社的隊長,為人心思細密,觀察力強,處情冷靜,加上俊俏的臉孔,深受女同學熱烈歡迎。 +Dv7:x7  
角色取得方法: !0`lu_ZN  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! vx'l> @]k  
    OK      OK          OK        OK #`/bQ~s  
  角色起初能力: sNL+F  
能力 能力值 每加1點的效果 4 GUA&qs  
HP      515        5.5 V {p*z  
MP      560          7 x@h tx?   
SP    515          5.5 J;S-+  
STR  14          1.4 (FuEd11R  
DEF    11          1.1 W+KF2(lB  
AGI    12            1.2 +|6`E3j%  
我覺得先用哂普通裝 O{~KR/  
王衣,王連,迷手,炎盾,王頭,豬鞋啊 Fav?,Q,n  
接著用龍心,中連,元手,中手 {Jrf/p 9w  
注:用羅手都可以,用龍心因為佢的+mp點高 ^Sw2xT$p{j  
+上悟地mp1點+7 \H^;'agA  
sp要1100-1200左右 veV_be{i  
因為要用中連 o WI!u 5  
所以係好易用到,因此建議玩家用 (}G!np  
我的用了裝圖 Ddb-@YD&+0  
?fV?|ZGZI  
我的本身能力值 {o( * f  
G(3;;F7"  
招式 )`^ /(YG  
byafb+x  
鬼車腿  真虎  奧義 YV-j/U{&  
超虎      音都    真狂虎 1DUb [W8  
虎翔      狂虎    昇空鬼車 q]K'p,'  
站立樣子 "rsSW 3_  
n!ZMTcK8  
vHS2q >  
WVOoHH  
跳攻 P7Xg{L&@.  
>Co)2d]  
跳防 sZKEUSFD #  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:41重新編輯 ]
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-17
鬼車腿  招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! k3>YBf`fC  
(影片要等待,等jackpeople教我用 6]n/+[ ks  
o/^1Wm=  
學習途徑 消耗能力 學習點數 :^#vxdIC?  
開創角色時 180MP      40 )c+k_;t'+  
出招方法 ;|HL+je;Z  
抽拳拳 Z7z]2v3}c  
鬼車腿起手 8I.VJ3Q  
鬼車腿出招的第一部分 JYJU&u  
鬼車腿出招的第2part wXbsS)#/  
鬼車腿收手 ugLlI2 nJ  
招式介紹:先頭向下,接著倒立5個身位左右,再收尾  Gq1)1  
招式優點:可以連招,魔用量低,可斜上下出 )M:)y  
招式缺點:低攻,低防,格招普通),後面冇防 ;&S;%W>|  
打關實用度:◎◎◎  q=4Bny0  
vs實用度:◎◎◎ \k; n20\u  
音速刀 i%F<AY\O)  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! Z!_n_F k  
VD [pZ2;4  
學習途徑 消耗能力 學習點數 "VTF}#Uo  
打嬴冰火皇后島 200MP 50  z)w-N  
出招方法 : G =FiC  
擋左/右拳 y' [LNp V  
cU8xUpq  
招式介紹:先伸出手,再發射2的刀形元力 <cj{Qk  
招式優點:魔用量低,可斜上下出,唯一一招悟地的遠攻 ~=cmM  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防 S&wzB)#'  
打關實用度:◎◎ S-c ^eLzQ  
vs實用度:◎◎◎★ } `_(<H  
虎翔霸 j_GBH8 `  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! >;9NtoE  
#]Y*0Wzpfn  
(影片) T$P-<s  
學習途徑 消耗能力 學習點數 5JSrrpGr  
進入體育館 300MP 100 y vI<4F  
出招方法 "@yyXS r  
抽左/右跳 "HK/u(z)  
招式優點:可以逃走,魔都算低 E ]f)Os$  
招式缺點: 低攻,格招力超低 D(\$i.,b2  
打關實用度:◎◎ [>Fm [5x  
vs實用度:◎◎ _ck[&Q  
狂虎斬 #|f~s  
招式圖示 JN(-.8<  
復刻版 X-CARD Yahoo  uMd. j$$  
                OK            OK >2lwWXA  
消耗能力 學習點數 pj8azFZ  
150MP        40 ;gB`YNL  
出招方法 qZ+H5AG2  
擋下攻 q-_' W,  
Z a(|(M H  
招式介紹:行前1-2身位,再用手打落地 :_HF j.JW  
招式優點:魔用量低,學點低 7lA:)a_!]  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防,係悟地最低攻的1招 `hUHel;6  
打關實用度:◎ @ D[`Oj)  
vs實用度:◎ /X#z*GX  
\TbVS8e^  
)(TAT<  
Apfnx7Fv  
;Gd~YGW^#  
[po "To  
^+/kr/  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:40重新編輯 ]
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-17
備用post2
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-17
備用post3
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-17
2個備用post夠啦 bGmx7qt#  
C9~~O~7x  
ps:可唔可以cut細啲圖呢? A :e;k{J  
好難睇,又load得耐
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-18
你悟地配點太差-_-
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-18
woody好似血太少bo Ud(`V:d  
回:咁就10% CA s>AXbs  
唔好玩啦 ; H0{CkH  
呢到頂多2-3%
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-18
點解咁低防......
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-18
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : 5z$,6T  
點解咁低防...... [表情]
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 P\2M[Gu(Q  
竹 大 =  奧 廿戈 = 義
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-18
引用第8樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:55發表的  : 7L5P%zLtB  
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 wucV_p.E  
竹 大 =   奧 廿戈 = 義
*Nb#W!  
你咁會比人扣分的.... $^/0<i$   
一下post2個post <i\A_qqc/  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-18
引用第5樓※牙傑§於2008-06-18 11:23發表的  : AEirj /  
你悟地配點太差-_-
SUCU P<G  
點解咁講?  9Ru;`  
引用第6樓kaisanglo於2008-06-18 11:25發表的  : /lhz],w  
woody好似血太少bo }Nj97 R  
回:咁就10% F t&+vS  
唔好玩啦 >c8GW >\N  
呢到頂多2-3%
unl1*4e+  
我到150lv會轉埋中手中連 ;E;To\NCYF  
V)M1YZV{  
得  b]Kk2S/  
Ue:z1p;g  
改番做5%好味? -!M,75nU  
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : 9;t]Hp_+K  
點解咁低防...... [表情]
M6|I6M <  
因為味爆攻防 Fe&qwq"  
引用第9樓飛龍天牙於2008-06-18 12:20發表的  :  }alj[)  
  cc=gCE  
你咁會比人扣分的.... l U]un&[N  
一下post2個post `|O yRU"EK  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
3k$[r$+"  
+點係自由的 0*%&>  
t !`Jse>  
+上我153lv就爆哂攻防 8ip7^  
.Ce8L&cU  
150lv就過1800攻防 Lm*VN~2  
CJknJn3m&  
4500mp唔過份 8;P2A\ X  
i%Z2wP.o  
我打迪下用真虎(因為快過超虎)都岩岩夠用 2RtHg_d_l  
k8nLo.O  
反正用超虎都差唔多 4Cb9%Q0  
!cW[G/W8  
但超虎我招野低lv [] W;t\h  
l3o#@sz:  
mp多d係咁 W`rNBfG>  
oP?YA-#nc  
仲有mp多少係睇你出得密唔密 OKOu`Hz@  
mABe'"8  
有人悟地得超虎但有8000幾mp b;mSQ4+  
mg:!4O$K  
+上我的裝係得咁多
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-18
多謝分析!
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線龍龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-18
+點唔係咁好
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-18
引用第12樓龍龍於2008-06-18 18:21發表的  : qf)$$qi  
+點唔係咁好
^}yg%+  
要我講幾多次啊 g|<Sfp+;+  
r a '  
+點係自由 o`,Qku k  
n}-3o]ku  
比個例子你渣
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-18
開多左
離線狂龍戰士
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-18
多謝~做得幾好
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-18
比起之前某個悟地分析你算係做得好好架啦 o@>? *=  
加油,快d做好佢^^

樓主留言:

多謝啊 qUF'{K   
)4Q?aMm  
本身等做龍易果個教我影片 o;F" {RZ  
a5'#j35  
但佢exam,唔on |Yi)"-  
Jhkvd<L8`m  
現在搵緊啊劍心沖好涼

離線laptak
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-18
引用第10樓鋼鍊於2008-06-18 13:42發表的  :
+點係自由的
+上我153lv就爆哂攻防
.......
lEL78l.  
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-18
引用第17樓laptak於2008-06-18 20:43發表的  :
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
z|R,&~:  
我想講我悟地147lv M s9E @E  
oj.A,Fh  
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
離線laptak
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-18
引用第18樓鋼鍊於2008-06-18 20:45發表的  :
我想講我悟地147lv
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
;|%dY{L-  
我咪話有特lo vEM(bT=H  
你仲話4500mp
快速回復
限100 字節

上一個 下一個