切換到寬版
  • 2006閱讀
  • 21回復

注意!!!!近日lfo奇怪既事件發生=.= [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線卡撒爾

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-07
第一:
e埋係lfo入面咪多左好多人玩既~
如果你係lfo發現有勁多人~
當你一登出~再登入~有一半既人就會唔見晒~
因為個d人一早已經off晒~
所以之前見到個d~只係遺流既資料~
所以有d時候~你同佢講野~佢都唔會應你~就係咁既原因~

第二:
當你on左lfo之後~
係某一格仔到~
你個lfo個fd無啦啦同你講野~但你又搵唔到佢~
如果佢同你交易,你按"是"都唔會彈個交易表出黎
如果係右下角個個密語到~無啦啦閃閃下~
你按左個個密語~又冇人搵你~
因為你個個fd on左~而你又見唔到佢有on~

其實會有以上既原因~係因為lfo開始有問題~

總結:lfo既問題就係睇唔到人地有冇on或off
解決方法:只要重新登出登入就得=3=
解決密語個到閃閃下既方法:off晒成個lfo~再重開= =

本人覺得~會發生ed問題~
完全係d人玩彈game所致成~
請大家唔好再彈人game!!!
因為會搞亂左個登出登入既系統!!!
1條評分
離線evangeline
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-07
係囉...

怪唔之得哩排同d fd講野冇人應啦...

簽名好細
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-07
我有啲fd換人跟住又好似冇換咁=.=
跟住我重入先見到正常嘅......
好想殺左彈人機嘅人
又冇得罪佢!
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-07
寫轉載la
轉載cz的
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-07
我仲有一個問題!!!!例如:我見到一個人佢話想同我交易,之後佢講野個個名係唔同,佢交易我個個名都唔同左
例如:有一天,我同金武士講野,之後金武士答我啦,之後金武士講野個名變左爆彈之金.......之後我off左lfo再入lfo,金武士變番做爆彈之金.......(好難講,唔明就算)
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-07
引用第5樓魚旦一號2006-08-07 09:23發表的“”:
我仲有一個問題!!!!例如:我見到一個人佢話想同我交易,之後佢講野個個名係唔同,佢交易我個個名都唔同左
例如:有一天,我同金武士講野,之後金武士答我啦,之後金武士講野個名變左爆彈之金.......之後我off左lfo再入lfo,金武士變番做爆彈之金.......(好難講,唔明就算)

e d唔係bug,而係我轉人轉得太快.....hahaha

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線卡撒爾
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-07
引用第5樓魚旦一號2006-08-07 09:23發表的“”:

因為佢轉左第二個人黎玩--
而第一個人既資料又唔走==
所以咪有你既情況~~
離線重生-熙

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-07
係呀,成日都係咁

RovErIce
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-07
引用第3樓冰火人2006-08-07 09:13發表的“”:
寫轉載la
轉載cz的

CZ&夢星o個d post刀係佢開ga....
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-07
咩係bug????

離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-07
引用第9樓小小獵人2006-08-07 19:00發表的“”:
咩係bug????

程式的錯誤或漏洞...............
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線真-流星
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-08
我覺得你講得好岩呀 good
我都認同
仲有
我覺得個fd度係咁閃,好煩=.=
有日,KERORO做緊家務時,忽然,有技箭插落佢個屎忽度,死左=.=
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-08
引用第1樓2006-08-07 07:45發表的“”:
係囉...
怪唔之得哩排同d fd講野冇人應啦...

我十分同意!!!
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-08
咩係彈game???

離線可樂
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-08
今日撞到金金....佢話PEAK和平=_=冇人彈GAME.....但係我見到大街有人講
(我睇唔到佢咩名):對唔住呀!!我真係好想彈你地機!我要彈啦!!
當場O咀...想走...走唔甩...咁就比人彈走左=_=
順帶一提=_=今日同金金交易成功...
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-08
引用第8樓ktw3579012006-08-07 14:00發表的“”:
CZ&夢星o個d post刀係佢開ga....

but果個人(cz)叫99912312 wo~~
http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=34390&extra=page%3D1
cc樓主昰who?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-08
引用第15樓冰火人2006-08-08 18:59發表的“”:
http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=34390&extra=page%3D1
cc樓主昰who?

99912312(卡撒爾╳卡仔╳)
離線卡撒爾
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-08
引用第15樓冰火人2006-08-08 18:59發表的“”:
cc樓主昰who?

99912312 (卡撒爾╳卡仔╳)
睇唔睇到??
如果你都係唔信~
就請你PM 99912312佢啦^.^
我非常樂意解答你既問題^.^
離線tin2468
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-08
引用第4樓魚旦一號2006-08-07 09:23發表的“”:

yes,我都係
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-08
哦....
好對不起.....
c不到.....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個