切換到寬版
  • 5938閱讀
  • 185回復

♂撤⊕卡⊙ex♀小↑店∮本人幫人去OGS買LFO野,要既可PM我,收逆狼牙襲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線撤卡ex

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-11
新開張~♂撤⊕卡⊙ex♀小↑店∮,請大家多多支持

我絕對唔會昆人,但係昆我者死,邊個昆我,我會立刻打999

我的交易msn:[email protected]
有咩野要請+我msn

放ac:一個ac有蚩尢,7.5包

白名單可以我先:
abcd~~第1次交易,好好人
大俠陳~有信用,好人好到冇曬朋友

不得偷裝
必須有保証(例如幫三星上既人升過)
不得在大街上說話
不得玩我其他人物
不得使用bug,外掛
不得加點,學招
不得昆人
不得同我fd講野

招人幫我up lv:(全部up到150lv)可換我既招,唔可以用bug
歷奇97lv(齊招,差轟山)
天魔85lv(齊招,冇極地,同異信,招)

我天龍(北橋峰)有300金,可換野
放2個黑日包,60ya$

放:
【迪雲】散彈波 真龍波  真龍怒嚎 地龍波
【星奇】爆裂狂轟 真十字旋風拳 終極魔靈魂 狂獸狙擊 旋風炮拳 粉身碎骨 魔界地獄(異轉絕招)
【米兒】愛心轟炸 龍飛鳳舞 愛心光波 女媧下凡 魔導使之榮光  聖天使降臨(異轉招式)
【小丹】人物 豹影拳 沖天腿 昇天腿 真豹影拳 璇瓏的手帕 幻影星塵 豹皇疾風腿 音速射球(異轉絕招)
【悟地】人物 狂虎斬 絕地音速刀 超虎翔霸 超虎斬(異轉絕招)
【璇瓏】璇瓏流星拳 爆破拳 野蠻之女  疾風連打
【馬龍】英雄勳章
【域多】快速逃跑 破空閃 彈地小刀 鎖定追擊
【歷奇】人物 鬥志激昂 霸王截擊  青狗授權書
【佛覺】人物、達摩禪震、佛我同在、立地成佛
【佛恆】
【茱迪】乘風腿 禿鷹腳刀 伏虎勢 迴旋二段擊
【菲沙】原始冰塊 冰寒穿心戟 絕對零度(異轉招式)
【菲雲】烈火焚身 閻王追殺令 大轟炸 祝融匕首
【溫蒂】鏡心婆婆的項鏈
【霍雷】人物  雷鳥電殛震  黑洞原子粒
【約翰】
【達爾】滑翔刀 天刀秘笈 必殺一斬 求敗刀法  烈寒刀
【亨利】人物 漫天飛矢 矢雨驟臨 地龍追命箭
【陸道】人物 忍法‧控影術 阿修羅的慈愛 甲賀三分斬 追魂十字斬
【黃金親衛兵】金龍斬 金光劍影 旋風神拳 超獨龍鑽
【亞真】人物 毒翼轉生
【幻音神巫】魔獸召喚、吸精大法、詛咒迷霧 魔鬼的伸冤
【紅魔鬼】人物、怒火中燒、未日火焰、熔岩彈
【比堤】亡命光束  血蝠之災 終極魔心臟
【邪鬼】轟裂異度空間   戰之道 戰神昇龍霸 比堤墨鏡
【天魔】炎冰重炮 冰火五重天
【龍翼】人物   我行我道
【龍翼EX】鬼神震怒 超.猛虎拳ex 虎威腿
【龐士】人物 無極地獄  霸雷彈 萬毒之身  暗黑石破天驚 龐士心臟
【琪琪】亂拋垃圾 臀臀旋風炮 淑女旋風腿 亞空間時光機 粉衝
【柏高】人物 瘋狂襲擊 轟天密林 神探快槍手 MAX手指火箭炮
【姬絲】人物 出擊機械邪鬼 藥水投擲 原子能量 爆發!萬能地雷
【卓男】鋼鐵護甲
【申武玄】猛虎棍勁 泰山壓頂勢
【地藏十兵衛】殘影術  殘影術 忍法大風車
【托比】人物 究極爆裂破 臭氣沖天
【安雅】人物 獄之探戈 妖藤纏身
【玄武】人物  醉八虎 怒虎棍法-武虎
【樂雲】荊棘纏身 淩霄舞空 樹靈鞭
【泰加】連環旋風閃 烈焰狂奔 旋風炮拳 唯我獨尊 真虎翔霸
【奧龍】人物  衝爆牛獄  凶獸血漿 狂獸怒吼炮
【蓮娜】四翼魔蝶  魔骨鐮刀
【撒卡】人物  勢凶夾狼
【宇歷斯】真天鏡
【蓋亞】
【迪倫】真武之道
【終極魔人】
【黑羅剎】人物 黑幕再現
【黃帝】
【蚩尢】
【巫神】深淵爆發
【夜剎】人物 水鬼纏身
【血狂】人物

收:
真錢,網用錢
凶獸基因、魔狼疾風腿   霸王轟山拳
,天魔招,奧龍招,所有新招
如果有咩勁野,都可以pm我,我都會同你交易
邪鬼招
泰加人物
天尊信物
BOC收一把大劍+裝
卓男招(唔要綱甲)
任何人物
逆狼牙襲

交易記錄:
MSN 我用$38go點換K9999既霸王+璇亂(ibbs)交易成功
MSN (http://hk.myblog.yahoo.com/nicky_ku2006)我用邪狼凍牙拳換佢餓虎殺(ibbs)交易成功
PM 我用唯我獨尊換qqpatpat既青狗授權書(ibbs)交易成功
MSN我用真十換乂小影乂既馬龍的日記(ibbs)交易成功
面交 我用黃帝人物+帝王降臨彈換clbps5c31既220蚊(ibbs)交易成功
PM我用霸雷彈換惡仔既灰飛煙滅+魔法皇的咒詛(ibbs)交易成功
MSN我用爆裂狂轟+真十字旋風拳+終極魔靈魂+破空拳換真乂龍剎既邪鬼人物(ibbs)交易成功
PM我用EX異信+超猛虎拳EX換魚旦二號既孤狼高嗚(ibbs)交易成功
PM我用達爾換火雲邪神既天魔(ibbs)交易成功
MSN我用怒虎震空換davis仔peak既120網用錢(ibbs)交易成功
MSN我用矢雨驟臨換大俠陳既異角之門(ibbs)交易成功
MSN我用地龍波換星仔死左呀= =既達爾(ibbs)交易成功
MSN我用達爾換hohin1016既波波爆炸+大劍(ibbs)交易成功
MSN我用時侓守護者換tonyhk0108 既60網用錢(ibbs)交易成功
MSN我用撒卡人物+勢凶夾狼換marco既唯我獨尊(ibbs)交易成功
MSN我用虐殺毒爪換marco199311既絕地一撃(ibbs)交易成功
PM我用粉身碎骨換bon1既卓男人物(ibbs)交易成功
MSN我用小丹人物同安雅人物換ckl1995既邪神降臨(ibbs)交易成功
LFO我用闇黑鬥神全攻略升級序號換fox霍雷既天羅地裝交易成功
PM我用凶獸血漿換145987既LAW換一套(ibbs)交易成功
MSN我用無極地獄換guillaume8既邪狼凍牙拳(ibbs)交易成功
MSN我用霸王截擊換牙彥既奧龍(ibbs)交易成功
[ 此帖被撤卡ex在2008-10-25 12:38重新編� ]
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-11
推~~~~~~~~
離線乂戰乂
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-11
黃帝,蚩尢幾$?
[img]http://img65.imageshack.us/img65/6983/33770610si8.png[flash]
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-11
你出~~~~
離線x~~影月~~x
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-11
狂虎炮ch冰火五重天
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-11
好呀
離線時雨
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-12
收狂虎炮?
已add msn
離線abcd
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-12
極惡邪靈 馬龍的日記 霸王轟山拳 霸王截擊 孤狼高嗚換你120網用ok?
打左10幾個鍾既後果
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-12
怒虎震空彈60yahoo ok?
敗者無一死 將來富如山
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-12
蚩尢物、狂怒紅蓮斬120yahoo ok?
敗者無一死 將來富如山
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-12
馬龍的日記 換你真十/ 旋風炮拳+異信
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-12
我有極惡邪靈
你係咪收 ?
換你時律守護者得嗎 =]
如你換的話 請PM我
唔換的話都回一回我 =[
[ 此帖被牙良在2008-08-12 15:54重新編輯 ]
.
離線hohin1016
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-12
馬龍的日記換蚩尢人物+狂怒紅蓮斬,ok?
http://ibbs.hk/read.php?tid=55833
入我的post看看
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-12
我唔用錢收野
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-12
引用第9樓saizen於2008-08-12 13:57發表的  :
蚩尢物、狂怒紅蓮斬120yahoo ok?

梗係唔得
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-12
引用第10樓乂小影乂於2008-08-12 13:58發表的  :
馬龍的日記 換你真十/ 旋風炮拳+異信

不過你要+野
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-12
怒虎震空彈60yahoo ok?
敗者無一死 將來富如山
離線撤卡ex
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-12
唔得
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-12
引用第11樓牙良於2008-08-12 13:59發表的  :
我有極惡邪靈
你係咪收 ?
換你時律守護者得嗎 =]
如你換的話 請PM我
唔換的話都回一回我 =[
.
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-12
引用第15樓撤卡ex於2008-08-12 15:32發表的  :
不過你要+野

馬龍的日記換你真十  睇睇仲要咩野  http://ibbs.hk/read.php?tid=62509
快速回復
限100 字節

上一個 下一個