切換到寬版
  • 3043閱讀
  • 25回復

[自創小說]睇到阿杰個漫畫就心血來潮!《LFO的故事第六集之魔狼之死》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-31
我寫到今集先發現要集集都有迪丹旋雅琪係好難寫,所以…… kXv -B-wOj  
q'{E $V)E  
今日係一個落住雨既一日 Y~bp:FkS  
p4|:u[:&  
小李:今日天空真係好既姐 P4ot, Q4  
Uu8Z2M  
迪丹旋雅琪:...... a&4>xZU #  
JFl@{6c  
小李:我出街行下先! =DvnfT<  
"5ah{,  
小李行到一半,見到迪卵同真天魔係到打緊 Vh4z+J OC  
980[]&(  
真天魔:迪卵果然係迪卵,境然要中我3招先死! ka*VQXk*  
(F~eknJ  
小李:中3招先死O0O!你D招甘廢,我回擊你3招都得啦 2' _Oi-&  
)vhHlZ *+  
真天魔:試下啦! a!xKS8-S==  
Pgs4/  
??人:停手 19&!#z  
}JAg<qy}  
真天魔:邊個甘夠膽左我 V=\&eS4^"  
ATH0n>)  
??人:魔狼"尿"陰腿 ~@MIG  
x w]Zo<F  
真天魔中左個招令佢無左兩樣野…一係性無能,二係佢尿布後的秘密 _8DY9GaE  
+ ECV|mkk  
小李:好強啊!境然可以用一招打敗真天魔!加上呢招,唔通你係就係…… N{ ; {<C9Z  
3-~_F*%ST  
魔狼聖帝:無錯!我就係淫狼性帝!我泥係為左打敗比我令仔既人嫁 Y Q3%vH5#y  
9akCvY#Q  
小李:你講真天?? NNb17=q_v  
${0Xq k  
淫狼性帝:唔係!個果人,就係你! B5P++aQ  
ayHI(4!$j  
小李(心):唔係瓜!我做乜都樣衰過人嫁wo J1yy6Wq3[  
^FF{71;  
淫狼性帝:準備等睇死神來了啦 .V 9E@_(  
QWxCNt:^?  
小李:小李最強超終極級強勁必殺絕頂無敵祕技《兩指神插》- -+ zxTm`Dh;[  
Su-LZ'C\  
淫狼性帝:無用嫁! wW]|ElYR=  
Cf2rRH  
小李:真不愧為性帝!連那個位都強過人 ?r2Im5N  
U FC.!t-Z  
淫狼性帝:呢層係一定嫁啦!我每日都會食條《最強超級終極突大勁粗既虎邊》 SL>>]A,E<`  
_Ev"/ %  
小李:性帝呢個名真係名負其實=0= "?}QwtUW  
M'R^?Jjb  
淫狼性帝:廢話少講!奪命狙雲me 3eFD[c%mN  
_OHz6ag  
小李:好彩!差少少中招!果係真係淫狼啊 1h"0B  
_QkU ,[E  
淫狼性帝:睇泥要出呢招啦!"尿"音腿 x !]ZVl]  
f+1)Ju~  
小李: 6EP5n  
?)5}v4b  
淫狼性帝:正中中間- -+ 4,wdIdSm4  
t.485L %  
打中之候,膠膠世界既奇積出現左!就係張性帝打中之後既動作,從復左10次甘做 >x (^g~i  
5 -5qm[.;  
小李:無啦!好痛!小丸子要爆啦!爆左d人無得睇嫁 ,r:. 3.  
/M\S^ !g@  
淫狼性帝:問你屎未!令仔過我既人全部都要死! ,`S"nq  
`61VP-r  
小李:實在係太可護啦!唔可以願涼!絕對唔可願涼 !>  
/ QSK$ZDC  
小李:睇住啦!《琪琪裸女變化》!等陣啊!換件3先,你唔好睇啊 J:5%ff~r\  
>=r094<  
淫狼性帝:…彩你啊!奪命狙雲…… }eULcgRG  
@;JT }R H-  
小李:淫狼哥哥我令唔令姐!不如泥過kiss啦=3= \E]s]ft;+  
Bn-%).-ED  
淫狼性帝因為嘔到無得再嘔,所以嘔左身體入面所有野出泥 PHT;%;m=  
* .ZV.(  
小李:死都死得難睇過人! {SCwi;m  
xH; 4lw  
回頭一望…… xa5I{<<U  
s:i$s")  
琪琪(心):小李唔通係基既 8{epy  
! FhN(L[=j  
小李:琪琪?!其實我頭先…… e9o(hL  
)xT_RBR  
                《待續》 .' 3;Z'%"g  
《下集係…解開琪琪既誤會》 \ Lrg:  
L+9a4/q  
《次次作完之後都驚有兩個乜水泥踏場=_=》
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-31
淫狼性帝 $l7 <j_C  
好名 Y{f;qbEQH'  
一係性無能,二係佢尿布後的秘密 AdKv!Ta5b  
性無能 $:{uF#  
↑睇到呢到笑左成分鐘-_-
離線4503
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-31
係迪卵?迪咩?尿音腿 - -+死未正中中間仲要踢咪小丸子= =
想要其他問我
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-31
超正,笑到我咩咁!!! ~Yb5F YE  
等你繼續寫!!!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-31
呢集晒左我一分鏡去念=_= nxS|]  
都係多得阿杰寫個阿月,之後我上官網睇!睇到撒卡既異轉,所以就…… wzwEYZN(q  
多謝杰杰
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-31
你可唔可以唔好咁作 (y *7 g f  
整衰哂天魔!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-31
引用第5樓7頭於2008-08-31 16:47發表的  : M15Ce)oB1(  
你可唔可以唔好咁作 nWb*u  
整衰哂天魔!!
<+Eu.K&  
唔可以!鬼叫u1整到佢著尿布啊
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-31
引用第6樓小李於2008-08-31 16:49發表的  :
唔可以!鬼叫u1整到佢著尿布啊
|"}oGL6-  
係鬼尿布!咁你係唔係女仔?
離線小李
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-31
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 r&%TKm^/  
2:我係米女仔關你咩事!
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-31
引用第8樓小李於2008-08-31 17:07發表的  : CCHG d&\Z  
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 aD^jlt  
Qli#=0{`  
問下姐 jn +*G<NJ  
唔洗咁惡= = l Vv'_9yg  
講啦
離線4503
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-31
果個唔係尿片 係一d正常人唔用既用品 唔知叫咩 總之唔係尿片
想要其他問我
離線飛龍之牙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-31
引用第10樓4503於2008-08-31 17:16發表的  : ]VR79l  
果個唔係尿片 係一d正常人唔用既用品 唔知叫咩 總之唔係尿片
-_xTs(;|8  
膠神尿片 ;VzdlCZ@  
不過唔係你用,係比重膠過你的人用,你的膠只可以話係高手 Q\W)}  
人地膠得像神人的說
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-31
引用第8樓小李於2008-08-31 17:07發表的  : D^xg2D  
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 }~Do0XUH  
1h|qxYO  
H2xDC_Fs  
咁惡架你=.= /eT9W[a  
L{ GlDoFk  
小李個名咁粗口化架
離線小李
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-31
引用第12樓昇龍之必於2008-08-31 17:43發表的  :
咁惡架你=.=
小李個名咁粗口化架
-GCU6U|  
甘係唔關佢事啊馬 V6+:g=@U-l  
《我點知我講左會對我做d咩啊!都係提防d好》
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-31
引用第13樓小李於2008-08-31 18:51發表的  :
甘係唔關佢事啊馬 k nzo6  
《我點知我講左會對我做d咩啊!都係提防d好》
>) Bv>HM  
都係惡左D-_-"請問你IS男定女
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-31
一篇令人既文.
蘿莉有三好,身嬌,腰柔,易推倒!H
離線小李
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-31
引用第14樓昇龍之必於2008-08-31 21:26發表的  :
都係惡左D-_-"請問你IS男定女
8%a ^j\L  
- -你仲問既=_= ?iamo.0zN  
我係人妖啊- -
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-31
引用第16樓小李於2008-08-31 21:52發表的  :
- -你仲問既=_= fhC|=0XB  
我係人妖啊- -
k 6i&NG6  
!-&;t7R  
下~~~~~同個人妖講野................我死la~~~~有冇人救我
離線wuyiuchun
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-01
好好笑 Lu5X~6j"$  
我笑左二分鐘
離線冰之呂忍
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-01
好似有d18+
狼牙傳說!!!