切換到寬版
  • 4218閱讀
  • 88回復

請你地唔好再話迪倫差了........................................... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小。肥羊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-07
第一個問題.....如果迪倫一開始就出丁到好似e定禁差....你地仲會唔會用呢?定係會找更好的方式去使用這個人物?e家佢只不過係改但左d攻擊力啫!
第二個問題.....迪倫e定真係差到無論?佢有冇佛恆, 托比個d人禁差呢?e家u1係唔係改到有佛恆托比等人物禁差?
第三個問題.....你地知唔知迪倫的真正玩法嗎 , 可能你地知!但係你所知的玩法係咩, 是狂出勁招呀打人呀? 還是利用他本有的特點呢?(雖然我冇玩過)
波羅油都說過好似這個意義的話: 「就是冇勁eq同勁招, 只要明白去控制個個人, 冇eq, 冇勁招的都可以做勁人!」
你睇睇, 亞真人物. kiki, 幻音,姬絲 ,玄武 。e家我地都可以see到有人可以玩到好勁.....你地點解唔得呢?就是差一顆恆心......比著我...無論個人物改到點都好...只要我要用這個人物...我就一定唔會抱怨佢咩野....你地又點呢?
[ 此帖被小。肥羊在2008-11-07 21:21重新編� ]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-07
做咩發post講e件事 迪倫不嬲屈機架la 同佢打既人簡直有大無畏精神

不過到左e加 佢係殘廢左咁
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-07
我覺得你呢個post個主題唔錯..
但係相信無乜用
第一d人對迪倫既睇法係人人唔同
當然而家gm咁既改法唔多唔少對玩家們都會引起評論"
同埋gm改野為免太過火了吧""
記住ogs真係岩岩先1個禮拜
同埋..好似龍皇呢d咁既攻擊"""
大部份人物都會係防右/左攻
好少係擋拳拳- -
出招個方法...攪到比較慢了"

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-07
好多錯字= =
仲有...點可以攞迪倫同佛恆托比等人物比?
試問...你會用300蚊去買恆托 托比嗎?
。S!u 逆儿〞
離線龍皇噬
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-07
但佢唔話明幾時會變廢個迪倫,仲要ogs前唔講出黎,好似有d昆左我地玩家,為左自己利益,好自私,ed係我個人睇法,有錯不要話我
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-07
迪倫唔改就玩晒lo 迪倫變左廢d 技術就要高先玩到 咁咪幾好

u1不嬲咁狗= =
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-07
引用第3樓愛﹞叛逆於2008-11-07 21:18發表的  :
好多錯字= =
仲有...點可以攞迪倫同佛恆托比等人物比?
試問...你會用300蚊去買恆托 托比嗎?

都是一個人物.....仲有.我係指.....e家u1係唔係改到有佛恆托比等人物禁差!
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-07
樓主要明白
點解咁多人玩迪倫?
就係因為佢屈...又易破關"
或者我咁講
有d迪倫的確係屈龍皇""我認""
但係有d真係唔係
就好似firen~王咁"
佢都無出龍皇vs果陣
證明唔係個個都屈"
而且迪倫最好就係因為破關勁"
好多關都要搵迪倫幫手"
而家咁....真係有d不滿""
佛恆同拖比...呢d人物我諗唔會咁多人玩""
要明既就係....迪倫係大家心目中一向係勁同屈角來!

離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-07
引用第6樓小。肥羊於2008-11-07 21:21發表的  :
都是一個人物.....仲有.我係指.....e家u1係唔係改到有佛恆托比等人物禁差!

認同
1條評分
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-11-07
引用第7樓愛你哈哈於2008-11-07 21:21發表的  :
樓主要明白
點解咁多人玩迪倫?
就係因為佢屈...又易破關"
或者我咁講
有d迪倫的確係屈龍皇""我認""
.......

係呀.就係因為佢d招禁勁....就比玩家覺得.....佢冇勁招就一定會死,佢地好多人都冇見到佢自己本身的優勢,,,
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-11-07
唔係wo 比小小技術就勁架la
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-11-07
1.唔會,太貴,加上我用龍王黎幫打關,廢到咁,我寧願要亨利
2.托比,佛覺個d我從楚唔覺得d招廢,我只係覺得d點廢,如果唔係,我玩硬佢地,因為個人冇耐性,點差配裝好煩
3.真正玩法只出飛龍同真昇我覺得已經夠,可惜我技術未咁高超,唯有再練下,但就係唔屈龍王,一場vs出1-2次已經夠,狂出個d唔該死左佢(唔好意思,得罪喇)
個個金句好好,最好玩係拳野腳踢,衝攻一流
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-11-07
佛恆其實都唔差,睇奇哥個分析就知
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-11-07
但係你而家要明有迪倫果d玩家點諗先得ga
成日話自己果d睇法無用囉""
的確vs玩技術既話迪倫的確唔係一個好角色
但係係爆關呢d場合..就真係好受歡迎
同埋你要明
唔只係龍皇廢左
佢迪倫改左好多
第一招用既氣多左
第二龍皇難出左<<比起之前果個出招方式
第三就係真昇龍拳多左一個沖擊"!
攪到連唔到飛龍""
呢d都係問題
是問如果米兒人物招愛心轟炸改到無得暈人同一時間大天無得上下"
同一時間女媧又無得浮人...咁玩米兒果d玩家又會點諗"

離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-11-07
引用第11樓阿里路亞於2008-11-07 21:24發表的  :
1.唔會,太貴,加上我用龍王黎幫打關,廢到咁,我寧願要亨利
2.托比,佛覺個d我從楚唔覺得d招廢,我只係覺得d點廢,如果唔係,我玩硬佢地,因為個人冇耐性,點差配裝好煩
3.真正玩法只出飛龍同真昇我覺得已經夠,可惜我技術未咁高超,唯有再練下,但就係唔屈龍王,一場vs出1-2次已經夠,狂出個d唔該死左佢(唔好意思,得罪喇)
個個金句好好,最好玩係拳野腳踢,衝攻一流
?????一定要在用招嗎?
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-07
意料中事
估到迪倫會改
估到有人嘈
估到有人叫人唔好嘈
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-07
引用第14樓小。肥羊於2008-11-07 21:26發表的  :
?????一定要在用招嗎?

打關係要屈先至打得關,如果唔係只會比怪屈返轉頭
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-11-07
引用第13樓愛你哈哈於2008-11-07 21:26發表的  :
但係你而家要明有迪倫果d玩家點諗先得ga
成日話自己果d睇法無用囉""
的確vs玩技術既話迪倫的確唔係一個好角色
但係係爆關呢d場合..就真係好受歡迎
同埋你要明
.......
佢就係唔想d玩家勁用這招....你要知道這招屈的程度係點......同佢打過幾.....真係好屈
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-11-07
引用第17樓小。肥羊於2008-11-07 21:30發表的  :
佢就係唔想d玩家勁用這招....你要知道這招屈的程度係點......同佢打過幾.....真係好屈

招野重屈過雷升 我打迪迪屈狗版 一定唔夠打 佢招野打唔爆架 我收手就比佢打中架la 仲要扣到我一半 點玩
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-11-07
回樓主大佬"
我地一路都講到vs唔係個個都屈招
龍皇對玩家來講真係爆關係爆關囉!!!!!!!""
關vs咩事呀"!
同埋..無人叫你狂同d屈龍皇既迪倫打"!

回樓上"
無技術同無技術人物打"
咩人物都係一樣
就好似雷昇vs地崩咁""
斗高lv斗d裝無意義

快速回復
限100 字節

上一個 下一個