切換到寬版
  • 1739閱讀
  • 32回復

新仔店**有宇歷斯,奧龍,卓男,邪狼,真虎,等野 收地尊,冤魂不散,審判之火 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線亨利仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-19
交易方法 : 面交(因為成日我都俾人昆)
冇打價就你地出,收hkd(收埋少量網用...)等待天尊者
有意就留msn或者pm我啦......

1.招人幫我升lv,升冰尊,現時76lv,要升到150lv,齊哂招,齊哂eq,玩peak,報酬可以在下面選,絕不會用現錢
2.招人幫我升火尊,現時105lv,要升到150lv,,齊哂招,齊哂eq,玩peak,報酬可以在下面選,絕不會用現錢3.招人幫我升邪鬼,現時116lv,要升到150lv,,齊哂招,齊哂eq,玩peak,報酬可以在下面選,絕不會用現錢(e個唔急)

放 :
宇歷斯 x1 價錢自出(可以換地尊ac)
奧龍x2 $200 up(想換天尊or地尊)現錢都ok
安雅:爆極破hot!!!!!!!!! new@
摸卡:邪狼凍牙拳hot!!!!!
達爾:人物x1(已賣),狂龍斬x1 狂龍亂舞x1
亨利:人物x1,矢雨x1,漫天x1
玄武:人物x1,絕虎勢x1
星仔:破空拳x2,旋風炮拳x1
悟地:人物x1,真虎翔霸x1 new!!@,終極皇道x1,異轉信物x1,超虎斬x1
陸道:人物x1,追十x1,忍流化雨x1(已換)
風尊:十級暴風, 風之精靈x1,連環旋風閃x1
霍雷:人物x1,雷神之槌x1,雷神護體
馬龍:人物x1,超獨龍鑽
人尊:驚天掌x1 new!!@
約翰:人物x2,破邪結界x1,防護碧x1
卓男: 人物x1 絕地 x1
龍翼:人物x1
申武玄 :人物x1
佛恆:人物x1,金鐘罩x1,如果神掌x1
米兒 : 人物x1,大天使之降臨x1 異轉信物x2
龐士 : 異轉信物x1
paco : 轟天密林x1
璇瓏 : 野蠻之女x2
小力 : 究極爆裂破x1
天魔 : 冰火五重天x1,炎冰重砲x3
小丹 : 異轉信物x1,豹影拳x2
冰尊 : 人物x1,鑽風x1
迪雲 : 人物x1,散彈波x2,龍光砲x1
紅魔鬼 : 溶岩彈x1
龍翼ex : 人物x1 hot!!!!!!!!!(已賣),異轉信物x1
比提 : 慘絕人寰,吸血,蝙蝠練成,亡命光速
歷奇 :人物x1, 霸王流星拳x4

=============================

收 :
亨利齊招異轉左的ac
米兒齊招異轉左的ac
悟地齊招異轉左的ac(已收)
迪雲齊招已異轉的ac(超爆急收)一定要有終極超升龍
蓮娜((已收)
異獸角(已收)
魔法王的咒詛(已收)
冰尊異轉招(唔急,有排都未異轉)(已收)
怒雷之陣(唔急)
冰火飛馳(急收)
地尊(爆急收)

仲有裝備

你可以問我有冇....(廢事打)

好友連結:
電車男http://www.dreamofnight.com/viewthread.php?tid=13535&fpage=1

利口樂http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=47769&extra=page%3D1
交易簡介 :

最好就係港島線mtr站,時間pm傾。

交易記錄:
我用轟天密林換夢星的電車男的怒爆一擊和悟地o2(交易成功)

我用悟地o2換夢星的him15951的奧龍(交易成功)

我用醉八虎加狂虎彈換了夢星的~愛的呼喚~的蓮娜人物(交易成功)

我用3 set eq換CZ的tanyinming的60網用錢加冰火五重天(交易成功)

我用蓮娜人物換了夢星的aXeL的天尊者人物(交易成功)

我用連閃換CZ的利口樂的冰尊異轉招(交易成功)

我用卓男齊招ac換CZ的chunghonhei星仔異轉ac(交易成功)唔知佢拿唔拿得番=.=,好驚

我用忍流化雨換夢星的終極魔人的煉獄之門(交易成功)

我用邪神降臨,金鐘罩, 如來神掌,換cz…毛仔…的米加勒粒子炮(交易成功)

我用龍翼ex換風風仔的240網用加陸道(交易成功)

我用達爾ac換靚仔悟地的悟地ac(交易成功)好驚比佢昆=.=

我用米兒信物換bigben1230的火尊信物(交易成功)

本店黑名單:
豹魂,e條友勁9,一早講好話換,話等聽日,之後又冇online,on番又話唔換,要賣比人,又話我d人物低lv,咪我咪諗住算lo,我今日再問佢,我話達爾齊招ac 100lv,換好唔好??換佢悟地咩野都齊招150lv ac,佢又話好,本來我以為換得,之後佢又話,你要幫埋我收達爾信物和異轉招先換,又係到玩野,好!!!同佢講完一番話之後決定幫佢收埋,我同佢講話換左先再幫你收得唔得?佢又話要收在先,我話得,ok,最好笑就係,你竟然話係要用埋我的野收,你話佢係唔係白痴的,計都知啦,佢果d野係入哂的,佢總要我幫佢收現成野,價錢都差一半啦,加上達爾人物同悟地人物差咁遠,計起上來咪差唔多=.=,記住:本人唔係話佢係昆人,係佢的交易方式有問題,而且勁小白
[ 此貼被亨利仔在2007-03-29 20:40重新編輯 ]
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-19
推呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-19
代love_milo講:
我買,,出價300蚊
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-19
可唔可以再高d呀個價,我排左好耐隊了
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-19
唔可以~~~
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-20
推呀!!!!!!!!!!
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-20
引用第5樓亨利仔2006-08-20 15:18發表的“”:
推呀!!!!!!!!!!

樓主你未答我啵=﹏=
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-21
推呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-23
300,ok?
我求下你
但係唔一定有$$
(要setemper仙可能有)
msn: [email protected]
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-24
太小了,有人出$450,sor~
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-29
Re:新仔店**有宇歷斯,奧龍,卓男,邪狼,真虎,爆極等勁野 收地尊,火尊異轉 ..
推呀!!!!!!!!
離線julian12
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-29
卓男人物+絕地how much?
msn:[email protected]
急收卓男人物and絕地!
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-30
Re:卓男人物+絕地how much?
引用第11樓julian12於2007-03-29 22:28發表的 卓男人物+絕地how much? :
msn:[email protected]

你出價啦
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-30
:新仔店**有宇歷斯,奧龍,卓男,邪狼,真虎,等野 收地尊,冤魂不散,審判之 ..
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=14973&fpage=2
我想要邪狼凍牙拳
睇下有冇野岩
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-30
Re:
收唔收超虎斬..
vs vs
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-30
我要真虎,邪狼
我要真虎,邪狼
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-30
Re:
邪狼凍牙拳
幫你火尊升到135得唔得-.-
ps:你係咪peak概神射手-亨利仔
離線亨利仔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-31
Re:Re:
引用第13樓~~福仔~~於2007-03-30 21:46發表的 :新仔店**有宇歷斯,奧龍,卓男,邪狼,真虎,等野 收地尊,冤魂不散,審判之 .. :
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=14973&fpage=2
我想要邪狼凍牙拳
睇下有冇野岩

冇呀,網錢ok??

引用第14樓牙星於2007-03-30 21:48發表的 Re: :
收唔收超虎斬..

唔收

引用第15樓davis555於2007-03-30 21:51發表的 我要真虎,邪狼 :
我要真虎,邪狼

你出價啦,現錢,網錢都收

引用第16樓chiutszchun於2007-03-30 21:59發表的 Re: :
邪狼凍牙拳
幫你火尊升到135得唔得-.-
ps:你係咪peak概神射手-亨利仔

150啦=.=,唔係
離線julian12
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-02
卓男人物+絕地
卓男人物+絕地can 120?
急收卓男人物and絕地!
離線魔女安雅
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-02
Re:新仔店**有宇歷斯,奧龍,卓男,邪狼,真虎,等野 收地尊,冤魂不散,審火
我有審判之火呀,可唔可以2樣野換的呀........
快速回復
限100 字節

上一個 下一個