切換到寬版
  • 2278閱讀
  • 30回復

【討論】我對e家人物同招的小小見解, 大家可以一齊傾下 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小。肥羊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-28
我覺得e家u1出的某一d人物同招式都好靚好似好勁禁, 不過比以前的招卻式欠了真正的效果,得個樣。
我知靚係好, 不過冇左真正的威力感覺。好似邪狼丸禁, 佢出普攻個時係有d刀影,好似好快禁好大範圍, 但係事實上好易比人破。
rudolf個呀爸又係, 佢出手刀理應該仲快過佢個仔, 但係佢出左個時令我好無奈, 竟然佢出普攻仲慢過佢個仔, 出招好似好形好有威力一樣, 不過又是一個樣!!
                                                     忍者出普攻唔係應該好快的嗎?地十就似樣了
其實我覺得唔使係個角色個到搞禁多花樣, 我寧願要個角色更加的實用, 好似davis禁, 佢的普係好普通, 不過就好好用, 又係可連招。我想u1可以係li d的地方改下。不過有d招同人物的創意好左^^
[ 此帖被小。肥羊在2008-11-28 19:31重新編� ]
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-28
冇錯
以家d招唔同以前
u1變左
以前有3d動畫
以家冇
迪倫勁變左廢
本來玩迪倫好威
變左好樣衰
好想喊咁
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-28
迪倫令計
依家新人物u1係走平均路線 亂既新人物開始到依家大部分都係差唔多實力
你地成日話唔平衡 依家平衡又唔鐘意 乜你地咁多意見嫁=.=
ps:我係唔鐘意平衡的一方
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-28
引用第2樓lfoqazwsx於2008-11-28 16:34發表的 :
迪倫令計
依家新人物u1係走平均路線 亂既新人物開始到依家大部分都係差唔多實力

跟本亂d人物都未出哂
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-28
引用第2樓lfoqazwsx於2008-11-28 16:34發表的 :
迪倫令計

不是平唔平行的問題...我是說招式的質素, 不是攻, 而且佢真正的用途, 佢地e家的招只係質感(sight)的滿足, 而基本的普攻都係得個「靚」。
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-28
引用第4樓小。肥羊於2008-11-28 16:45發表的  :
不是平唔平行的問題...我是說招式的質素, 不是攻, 而且佢真正的用途, 佢地e家的招只係質感(sight)的滿足, 而基本的普攻都係得個「靚」。

唔靚又點呃我地錢呢x)?
U1唔會理玩家既感受,佢地正係識得錢,,,,
不過如果樓主發起罷玩的話就唔一樣了:x
u1正係驚冇錢呃x)
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-28
又唔禁話u1, 我覺得佢地可能係想d招有個新trying......其實佢地把d人物的普攻做快d 同招的實用度起高一點點....我想會好好多
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-28
引用第6樓小。肥羊於2008-11-28 17:00發表的  :
又唔禁話u1, 我覺得佢地可能係想d招有個新trying......其實佢地把d人物的普攻做快d 同招的實用度起高一點點....我想會好好多

個人認為u1唔會理你,,,,,
但係個個都咁實用咪好難vs x)?
有難度先好哦=]
離線johnlau101
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-28
係咁嫁la!佢唔整靚d點呃錢!!
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-11-28
引用第8樓johnlau101於2008-11-28 17:13發表的  :
係咁嫁la!佢唔整靚d點呃錢!!

你好似講同我一樣既野-.-
唔好是但抄d落去哦=]
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-11-28
引用樓主小。肥羊於2008-11-28 16:15發表的 【討論】我對e家人物同招的小小見解, 大家可以一齊傾下 :
我覺得e家u1出個d人物同招式都好靚好似好勁禁, 不過比以前的招卻式欠了真正的效果,得個樣。
我知靚係好, 不過冇左真正的威力感覺。好似邪狼丸禁, 佢出普攻個時係有d刀影,好似好快禁好大範圍, 但係事實上好易比人破。
rudolf個呀爸又係, 佢出手刀應該仲快過佢個仔, 但係佢出左個時令我好無奈, 竟然佢出普攻仲慢過佢個仔, 出招好似好形好有威力一樣, 不過又是一個樣!!
                                                     忍者出普攻唔係應該好快的嗎?
其實我覺得唔使係個角色個到搞禁多花樣, 我寧願要個角色更加的實用, 好似davis禁, 佢的普係好普通, 不過就好好用, 又係可連招。我想u1可以係li d的地方改下。
.......

我覺得樓主有少少以偏蓋全= =
新人物唔係全部都廢
只係近來比較遜色左少少
好似撒卡果d  完全唔覺係廢
迪雲玩技術的確好好玩
只不過未必如你所講好好用  vs的確唔錯
但打關絕對比大部分新人物差(2轉都只係中等水平)
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-11-28
同意樓主ga講法
1條評分
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-11-28
如果係玩 ge, 只有5個主角係最好玩, 全冇屈機可言..........

所以1.0 係最好的..................

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-11-28
講開亂
又話蓮娜同奧龍係亂算廢
但我唔覺得其他重勁=)
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線h414960
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-11-28
冇錯 die u1
1條評分

離線孤星淚
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-28
為左用尼呃一d無知小朋友~冇計
離線623
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-28
引用第12樓fung9於2008-11-28 17:44發表的  :
如果係玩 ge, 只有5個主角係最好玩, 全冇屈機可言..........
所以1.0 係最好的..................

米兒呢 ?

神之 大天 女媧    
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-11-28
引用第16樓623於2008-11-28 18:13發表的  :
米兒呢 ?
神之 大天 女媧    [表情]

女媧係後期先+上去 姐...........

神之 補血招武好普通, 補血招係 vs 不嬲都禁架啦

大天 單出 唔勁, 係+左女媧 就 100% 中 , 中左 ko ed = =

離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-11-28
引用第14樓h414960於2008-11-28 18:07發表的  :
冇錯 die u1

咩意思,,,,,叫人死冇用的=口=
都係叫u1反省下好了
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-11-28
引用第10樓hk3286於2008-11-28 17:17發表的  :
我覺得樓主有少少以偏蓋全= =
新人物唔係全部都廢
只係近來比較遜色左少少
好似撒卡果d  完全唔覺係廢
.......

我並冇這個e意義.....你的第2句就是我想說的中心論點....我改一改d先
新人物...我指的是9.5的人物同某d更新左的招
快速回復
限100 字節

上一個 下一個