切換到寬版
  • 6694閱讀
  • 176回復

放8.5包黑日殺機.引力.猛虎.滅地.聖光放地雷攻擊包放AC.收獵牙.收魄力枝C [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線skiy000

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-23
人物8個:星奇.黃帝.約翰.天魔.邪狼.泰加.幻音女巫.菲沙.地藏十兵衛.安雅.龐士 .黑羅殺
安雅.黃帝.約翰.佛覺.齊招
BANK  
約翰203LV齊招齊異信齊異招.新招都有好多招都10LV
安雅154LV全齊.包含異信異招OE技能有好多招都好高LV
天魔150LV有冰火五重天.極地大火山.炎冰重炮.X冰展翅  
PEAK :
安雅151LV全齊.包含異信異招OE血爪10LV
佛覺154LV全齊..
黃帝150LV全齊包含OE
BANK個個人物齊裝
PEAK包一ser裝
只售600HKD   包E-mail

放8.5序號一個.有人物星奇.悟地.菲雲.菲沙.比提.白帝

黑日殺機
引力棍
猛虎無影
X天滅地
聖光鴿子
森羅咒

血肉模糊
戰神面具
終極魔心臟
極光刺擊(異轉招式)
怒虎棍法-武虎
MAX手指火箭炮
毒翼轉生
暗黑石破天驚
歷奇
魔法光斬刀(異轉招式)
地龍追命箭

放摩摩星人.
波波爆炸包15.30天
摩摩星人表情-火姐眼.
摩摩星人陸軍迷彩膚色
放地雷攻擊包30D
蓮娜COSPLAY衫

爆急收:現錢
急收:網用錢.無尚轉生.
急急地
有就收:天魔招.天魔異信
注:可用幫升換

另放裝:
有大量武器.裝備.頂裝.想要咩裝可以PM我話比我知THX

幫人up lv,收網錢.入數

1-150=60ya'/入數50$1-2天完成

最低限度要有魔王再臨.齊裝

升LV期間唔好入

保證不爆AC.唔掂你D也.唔幫加點

有意PM我.請先PM我后+我MSN
MSN:[email protected]

已成功幫低能的我升龐士1-150
                                             已成功幫低能的我升菲沙1-100
已幫ricky2008 升迪雲100lv-150lv
                                             已幫sunny11638升達爾1-150lv
已幫sunny11638升雷專1-150lv
                                             已幫9988776565升亨利100-150lv
已幫ricky2008升迪雲1-150lv
                                             已幫ricky2008升比提1-150lv
已幫ricky2008升龍翼EX1-150lv

開放幫升技能

唔升OE.扣血扣魔太離譜招

1招1lv-10lv 1日時間(24小時內) 收費20$或者換我想要嘎也..(其實好多也都想要..P比我睇下)

一次過幫升夠3招送多1招5lv
升夠6招送1招10LV+1招5LV

心動不如手動快快交給我幫你速速升技拉

放AC
AC1:有34個人物  300蚊
包含有:星奇.米兒.迪雲.小丹.悟地.比提.亨利.約翰.6道.菲沙.菲雲.龍翼EX.幻音女巫.歷奇.域多.朱迪.馬龍.紅魔鬼.亞真.旋朧.佛覺.
申武玄.姬絲.樂雲.琪琪.神探.泰加.安雅.黑羅撒.撒卡.白帝.巫神.血狂.6道老豆
BANK:
            小丹177LV差真旋風.OE.昇天腳(唔系沖天- -唔好睇錯)其他異信異招齊.有銀河旋風

米兒160LV差龍飛鳳舞.無上轉生之外咩都齊..(附送米兒可愛傘傘一把)

比提有吸血.亡命光速.異信.黑旋.血蝠
陸道有忍流
迪雲有異信
星奇有旋風炮拳
菲雲有大轟炸
菲沙有冰川寒流
EX有狂虎炮.鬼神震怒
馬龍有OE.轟地雷
歷奇有異信齊異招
申武玄有猛虎勁棍
"雞"絲有藥水投擲
白帝有千擊暫時算系齊招
撒卡有勢兇
血狂有浴血
琪琪有亂拋垃圾

另外入左邪鬼招邪神降臨不過無人物- -真系傻更更..

無e-mail..可惜- -(因賬號系LFO一出個陣玩..幾年前- -鬼記得咩)

AC2  自出價
人物8個:星奇.約翰.天魔.邪狼.泰加.幻音女巫.菲沙.地藏十兵衛.安雅.龐士
BANK
約翰203LV齊招齊異信齊異招.新招都有好多招都10LV
安雅154LV全齊.包含異信異招OE技能有好多招都好高LV
天魔150LV有冰火五重天.極地大火山.炎冰重炮.X冰展翅
PEAK
安雅151LV全齊.包含異信異招OE血爪10LV
佛覺154LV全齊..

菲沙有鉆石風暴
每個人物都有一套裝
有E-mail
[ skiy000在2009-02-28 17:33重新編輯此帖 ]
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-12-24
交易紀錄:
1我用忘我之道+永恒信心換 暴走疾風 的 邪鬼人物.比堤墨鏡.魔法王的咒詛.魔法光斬刀.防護壁.聖天使降臨.妖藤纏身..愛轟、魔光、女遺、愛光...埋烈火焚身.祝融匕首、審判之火
成功
2我用防御壁+邪鬼人物換↗滅絕↖的銀河旋風成功
3我用忍殺土流換失敗者聖女的祈禱成功
4我用電極黑洞換MSN:無聊雞少 80蚊入數 成功
5我用神龍百裂拳換唔記得邊鬼個- - 神寬 女媧成功
6我用巨大戰魂換暴走疾風的天魔三寶(天魔人物.極地加炎冰叫三寶- -XD)成功
7我用形意拳換腦人嘎約翰人物.防御壁 我先 成功
8我祝融匕首、審判之火,魔法皇的咒詛換ken輝真豹影我先 成功
9MSN炸魚皮120YAHOO換我天魔人物+聖天使降臨+鳳凰大劍佢先成功
10davis仔peak用60YAHOO+十級暴風換我逆狼牙襲 佢先成功
11tomlaw1031用狂龍斬+神風換我黃龍寶劍..佢先成功
12hiyinhi用天罰.滅地換我神風.天魔人物佢先成功
13幫神天魔買終極魔人200蚊入數我先..成功
[ skiy000在2009-02-18 20:56重新編輯此帖 ]
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-12-24
hi,,,今日pm左15次,,唔可以再pm,,加我msn:[email protected]

收既pm我傾,只限peak/bank
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-12-24
KK宜家上....
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-12-25
推推推
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-12-26
每日一推
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-12-26
約翰異信收唔收?
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線anson1319
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-12-26
防護壁換忍殺.土流ok?
pm me
離線逆剎思
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-12-26
http://ibbs.hk/read.php?tid=67752&page=1&toread=1
我post有無野換到佛覺信物
歡迎大家去526卡店參觀一下~
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-12-26
引用第7樓anson1319於2008-12-26 17:38發表的  :
防護壁換忍殺.土流ok?
pm me

no拉
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-12-26
我有愛轟、魔光、女遺、愛光
可以換到D咩?
add我msn:[email protected]

離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-12-26
引用第10樓暴走疾風於2008-12-26 23:00發表的  :
我有愛轟、魔光、女遺、愛光
可以換到D咩?
add我msn:[email protected]

你無上線
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-12-26
我上左了= =

離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-12-27
每日一推
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-12-28
每日一推
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-12-28
銀河旋風換你邪鬼+防護壁
離線dicky66336
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-12-28
電擊黑洞$$ok?
離線skiy000
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-12-28
引用第16樓dicky66336於2008-12-28 15:42發表的  :
電擊黑洞$$ok?

幾錢收
離線失敗者
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-12-28
聖女的祈禱換忍殺土流行嗎...
悶死= =
離線你我他
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-12-28
電極黑洞點換?
加我msn:[email protected]
放PSP BLEACH5 UMD1隻
200即賣,詳情到我POST睇,有意留言
另放亨利ac,200放,詳情睇我post,pm我
快速回復
限100 字節