切換到寬版
  • 12841閱讀
  • 682回復

只收爆裂真龍波,真龍百烈拳,地龍斬,超虎翔霸,唯我等 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙充

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-02
只收爆裂真龍波,真龍百烈拳,地龍斬,超虎翔霸,唯我和woody oe .

人物:
約翰
witch
Windy
Fox
Nina
招式:
音速射球
立地成佛
亂拋拉圾
地雷投擲
暗黑石破天驚
邪狼凍牙拳
勢凶夾狼
究極爆裂破
雷鳥電殛震
原子能量

異轉信物:
后羿的眼睛
魔法王密碼
虎山派掌門令
星仔信物
邪鬼信物
FOX信物
WINDY信物
仲有,LAW的勁eq,BOC的始皇帝服,土著矛, 始皇帝帽 ,BANK的邪神之甲,普通eq(如:遊戲大街店的買得到 的野),hk or yahoo $240.
有意就send去 [email protected] .
注:由於太多EQ,所以我冇可能寫了所有EQ,想問就問我.
如:
玩家1問:有冇大地之劍?
7730答:有.
交易紀錄1:我用大天使之降臨,唯我獨尊同davisex2005 ch 龍光炮.
交易紀錄2:我用yahoo $60 同hihiwilliam9912004 ch 卓男.
交易紀錄3:我用魔道使劍要jahn1 幫我升lv.
交易紀錄4:我比albert昆咗個廢eq.
交易紀錄5:我用陀虎訣同[終極劍神] ch 追魂十字斬 and 狂虎斬.
交易紀錄6:我用$50同同學 ch 迪氏全家幅.
交易紀錄7:我用悟地同X"悟地"X ch 絕龍劍.
交易紀錄8:米兒風紀-敏無條件送皇連x2比我.
交易紀錄9:我無條件送垃圾筒比poo.
交易紀錄10:我用瘋狂襲擊同暴走疾風 ch 真昇龍霸 and 散彈波.
交易紀錄11:我用禿鷹腳刀同暴走疾風 ch 降龍掌.
交易紀錄12:我用烈火狂奔同94131312 ch 真龍波.
交易紀錄13:我用$50同唔知who ch 狂龍斬.
交易紀錄14:暴走疾風無條件送茱迪比我.
交易紀錄15:我無條件送菲雲oe比我細佬.
交易紀錄16:我無條件送毒霧攻擊比我細佬.
交易紀錄17:我用魔獸召喚同jahn1 ch 倚天劍.
交易紀錄18: newblackman無條件送旋風炮拳比我.
交易紀錄19:唔知who無條件送琪琪比我.
交易紀錄20:golderman無條件送超昇龍霸比我.
交易紀錄21:杜杜無條件送必殺一斬比我.
交易紀錄22:我用亨利,judi同omegah7730 ch EX.
交易紀錄23:暴走疾風無條件送霸王轟山拳比我.
交易紀錄24:我用雷鳥同我細佬 ch $50.
交易紀錄25:我用石破天驚同ckn418 ch 地龍波.
交易紀錄26:我用dennis oe同999008 ch 大轟炸.
交易紀錄27:我無條件送大轟炸比我細佬.
交易紀錄28:我用$50同classmate ch 一堆未入的卡和入左的卡.
交易紀錄29:我無條件送烈火焚身比我細佬.
交易紀錄30:我無條件送200 gash比我細佬.
交易紀錄31:我用$60加車費同jason2431 ch 狂龍亂舞.
交易紀錄32:我用$20同暴走疾風 ch 火鳳凰和星仔信物.
交易紀錄33:我用火鳳凰同我細佬 ch $10.
交易紀錄34:我用星仔信物同classmate ch $10.
交易紀錄35:我用芒命光束,烈焰狂奔同tonysun06 ch 烈寒刀.
交易紀錄36:我用$80加車費同nicky81515 ch 終極超昇龍霸.
交易紀錄37:我用我行我道同ABCD1234 ch 天刀秘笈.
交易紀錄38:我用轟地雷同《悟地隊長》 ch 超虎斬.
交易紀錄39:我用三隻雷手同woodyxxxxj ch 真狂虎斬.(不過唔知為什麼唔得,佢比左把劍我.算!)
交易紀錄40:我用$50同出面d人 ch 求敗刀法.
交易紀錄41:我用$15同出面d人 ch firen異轉信物.
交易紀錄42:我用$35同出面d人 ch 真狂虎斬.
交易紀錄43:我用$20同出面d人 ch 絕地音速刀.
交易紀錄44:我用$20同出面d人 ch 昇空鬼車腿
交易紀錄45:我用$20同出面d人 ch 轟裂異度空間.
交易紀錄46:我用$40同出面d人 ch 奧龍.
交易紀錄47:我用$40同出面d人 ch 蓮娜.
[ 此帖被牙充在2008-08-11 13:13重新編輯 ]
1條評分
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-02
i have 絕龍劍
60ya,ok?
sleep
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-02
引用第1樓swordgx2006-09-02 20:41發表的“”:
i have 絕龍劍
60ya,ok?

no la.$40,ok?
plx la~
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-02
40$太平=.=
冇乜人賣40架
sleep
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-02
引用第3樓swordgx2006-09-02 20:42發表的“”:
40$太平=.=
冇乜人賣40架 [表情]

$50,ok?
離線tomchungyin
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-02
我有真狂虎斬60$買俾你吧 唔得就唔換吧
peak:deep tom(123v)

找我VS

離線牙充
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-02
引用第5樓tomchungyin2006-09-02 20:45發表的“”:
我有真狂虎斬60$買俾你吧 唔得就唔換吧

$50,ok?
plx la.
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-02
真虎翔霸 我有 你要嗎?
賣lfo勁多野 因為唔想玩
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-02
引用第4樓~7730~2006-09-02 20:44發表的“”:
$50,ok?

你想面交?
面交就屯門
得嗎=.=?
sleep
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-02
我有狂龍斬......60yahoo$ ok ba...
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-02
引用第7樓jahn12006-09-02 20:56發表的“”:
真虎翔霸 我有 你要嗎?

$60,ok?
plx la.
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-02
引用第8樓swordgx2006-09-02 21:16發表的“”:
你想面交?
面交就屯門
得嗎=.=?

面交in ma on shan,ok?
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-02
引用第11樓~7730~2006-09-02 21:18發表的“”:
面交in ma on shan,ok?

我車錢都蝕晒=.=
加唔識去
sleep
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-02
引用第9樓夜.神月2006-09-02 21:17發表的“”:
我有狂龍斬......60yahoo$ ok ba...

no la.$50,ok?
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-02
引用第12樓swordgx2006-09-02 21:21發表的“”:
我車錢都蝕晒=.=
加唔識去

我係bank加雷伯劍同甲
加多10$姐
又唔係好多=.="
sleep
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-02
引用第10樓~7730~2006-09-02 21:17發表的“”:
$60,ok?
plx la.

60$好平下wo
賣lfo勁多野 因為唔想玩
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-03
引用第15樓jahn12006-09-02 21:48發表的“”:
60$好平下wo

plx la.我冇乜錢ar.
離線tomchungyin
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-03
好啦 (50$)   現在有埋超虎翔霸啦 +埋 110 ok?
peak:deep tom(123v)

找我VS

離線lfoking
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-03
我有真虎翔霸
120 yahoo$$
ok???
離線cc15648
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-09-04
引用第0樓~7730~2006-09-02 20:37發表的“入來睇下la.”:
最急收狂龍斬,絕龍劍,迪雲異轉信物,達爾異轉信物,終極超昇龍霸,烈寒刀,夢想成真.
勁急收邪鬼,龍翼 EX,真昇龍霸,真虎翔霸,超虎翔霸,真狂虎斬,真龍波,散彈波.
放幻音神巫(留),虎威腳EX (留),LAW的勁eq,BOC的始皇帝服,土著矛, 始皇帝帽 ,BANK的邪神之甲,普通eq(如:遊戲大街店的買得到 的野),hk or yahoo $240.
有意就send去 [email protected] .
注:由於太多EQ,所以我冇可能寫了所有EQ,想問就問我? 釩余Q LA.
.......

i have絕龍劍 $44yahoo   e-mail:[email protected]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個