切換到寬版
  • 19453閱讀
  • 773回復

龍劍小店 大清!!! 賣本人之主Ac 末有圖 有意PM [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀樂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-10
— 本帖被 ~瘋人~ 執行取消加亮操作(2007-08-03) —

都話左有人同左我用msn

我個msn係:herny520-1314@

佢個個係:herny520-13l4@

我個係1314 (一) 佢個係L細板黎 (l)

本店宗旨:如買只換不買 如賣只賣不換

RED= 比人訂在  C = 卡 Y = YAHOO

第一個POST係招式/人物/我收GE野

第2個POST係AC

第3個POST係物品

第4個POST係幫人UP LV/打S

第5個POST係交易紀錄

租AC到UP DATA左 去睇睇啦

迪雲/達爾手手辦模型各一個<----HOT!!!
呢2個模型你出價 絕板野 唔買就冇  係完整!!!!!!!!!!!!!!!!!

收跑onile點數 可用跑點換野

新野區:

絕地/異獸角/天魔/比提/EX信物

*達爾2轉招比昆了

------------------------------------------------------------------------------------------------

信物區:

女媧遺書(巨型遊戲對戰閃卡)

龐士心藏(巨型遊戲對戰閃卡)

超.猛虎拳EX(巨型遊戲對戰閃卡)

迪雲異轉人物閃卡(異轉英雄包板)

小丹異轉人物閃卡(異轉英雄包板)

極惡邪靈(Y)

極惡邪靈(X)
-----------------------------------------------------------------------------

(100$上GE卡價錢可議)

你出

昆人者:死

賣:

人物:

馬龍x2(C)  龍翼(C)  悟地(C) 域多(C)  神巫(C) 火佬(C) 卓男(C) 天魔(C)

比提{C}

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2轉招式:

超.猛虎拳EX

狂龍亂舞

招式:

絕地
異獸角
愛心轟炸(CY)
雷神護體(Y)
雷鳥(Y)
石破天驚(C) X2
透身咒(Y) (C)
伏虎勢(C) X 2
乘風腿(C) X2
吸血(C)
佛我同在x2(C)
毒霧攻擊(Y)
冰火五重天(C)
矢雨驟臨:(C)
降龍掌(C)
透身咒(Y) (C)
超獨龍鑽(Y)
旋風神拳(C)
獨龍鑽(Y)
臀臀旋風炮(C)
金鐘罩(C) X2
詛咒迷霧(C)
蝙蝠練成(C)
猛毒掌(C)
立地成佛(C)
如來神掌

---------------------------------------------------------------------

我收:

天人

地人

超虎斬/狂虎斬

跑點數

網用錢

-----------------------------------------------------------------------

租借AC前請先睇真條件!唔係唔好怪我!

宜家租我AC的人有: 

蠟筆小新(AC2 一個月半 = 3月10日)

爆滿AC:AC2

*一個AC只能接受3位人兄出租 玩在有3個AC 只可接受9個人

新野 = 新野

出租AC:

2個到要填晒佢

如果有樣你唔洗填就打[不用填]

有意者,請留低名稱、任務號碼和租用時間和家電和交易紀錄。

續AC申請表

申請人:(BBS名)
績的AC:(你績咩AC)
續GAME的名字:(你玩個人物名)
比番我的時間:(一星期後的時間)
做咩任務:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

AC1:(主AC 只租給板主/特別會員/信得個的人/低級白名單上/租過AC2的人) 箭佬LAW 153LV 齊招 2轉了
AC2:副AC: (只租給低級/中級白名單/ 信得個的人/有大量交易紀錄的人) 冰佬齊招 悟地齊招(有信物 120) ROULF齊招 (2轉了 150)

AC3:米兒齊招(45LV) (只租給精靈王以上的人/板主/信得過的人)

工作:

紅色 = 勁想做 = 大獎

AC1任務:

1:幫我個箭佬170LV(某位GAME的人)

2:幫我個箭佬招咩咩咩林8~10LV

AC2任務:

3;幫我ROULF UP到170

4:幫我個冰佬85~110LV

5:幫我個冰佬鑽風UP到8~10LV

6:幫我個悟地150LV 宜家134

7:幫我個悟地招真虎UP到8~10LV

8:幫我收我冇果D招(副AC人物冇果D招)

10.幫我ac2全人物打s

AC3:

11.幫我個米兒UP到125

12:幫我個米兒學到神怒+魔光(炎冰天魔)

13:幫我個米兒魔光/大天/神恕UP到10LV

14:幫我個米兒爆到竹林

如果邊個幫我做到有獎(大獎)=0= 最高就話最大獎(係我間野要一樣野 傻仔野唔洗問)

做完可以係我呢到要一樣招/人(睇下咩野先)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

1:你UP左LV唔可以幫我+點

3:唔可以DEL我D人物

4:唔可以搞我D野 + 偷我野

5:唔可以用做昆人

6:同人講野之前講明代玩+叫咩名

8.未經本人同意,不可刪除或設計人物

9.所有升級後的屬性能量值由本人處理

10.未經本人同意,不變更本人帳號之密碼

11.不准私自學習招式

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

如果你做唔到就當你昆我 唔鉅你可以唔租 一經租左就當你答應我以上我打的野

唔係就當昆 你昆左我到時唔好怪我 之後我就會PM比你

一星期之後要交番個AC比我 如果你想玩耐D就要同我續AC

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

如果你想真人交易GE話
可以mtr交易

要GE係到講低要咩

你可以留低電話
留電話GE話要講打去話叫冰個

一係MSN我
MSN:[email protected]
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-10
..
AC POST:

新AC:達爾/悟地/迪雲齊招 鬼仔冇新招 有1.0~4.0齊晒 仲有大量人物有招 不過唔想影-.-

一個JOUN齊招+龐士齊招+風女有十級

有3個4.5!有冰佬/風女/joun/龐士/龍e/星仔

圖:

[ 此貼被呀樂在2007-01-11 16:13重新編輯 ]

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-10
大天/勁AC/迪雲達爾模型等勁 ..
有大量物品

你想要咩話比我知

可能有
[ 此貼被aesopc778在2006-09-10 16:47重新編輯 ]

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-10
大天/勁AC/迪雲達爾模型等勁 ..
打S

想我幫你打S就一定要係LAW

我咩S到打得 最耐15MIS爆左 (沒日要30MIS)

------------------------------------------------------------------------------------------
UP LV

想我幫你UP LV就咩SEV到得

幫你UP GE人物有招最好

我會幫3小時 但係保證一定會UP得勁快

如果我幫你UP LV果D時間你唔好入你個AC 否則UP唔到當UP左

你可以係呢機個時間叫我幫你 我只會係星期6/日幫你

幫你GE時間:2:00:-5:00 6.00-9;00 10;00-1.00 呢3個時段

可以用網用錢/我收GE野買D服務
[ 此貼被aesopc778在2006-09-16 13:09重新編輯 ]

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-10
交易紀錄:

porter1992 我用卓卓人物換了一個AC
交易成功

0o亨利偉Xo0(LFO名字) 我用漫天飛矢換了GF點1200點
交易成功

卡店 80賣出了冰佬OE
交易成功

卡店 130$賣出了星仔OE
交易成功

~[景]~(LFO名字] (有絕對信心保證) 我用霸雷彈換了邪鬼
交易成功

神龍狂[都]-達爾 我用陀虎訣換了冰川寒流
交易成功

卡店 80$賣出了火佬OE
交易成功

我FD 我用雷都換了佢的追魂十字斬
交易成功

2000FUN的人 我用dinner換了達爾
交易成功

fd 我用爆XX換了人流BA如
交易成功

然然Love子子 我用邪神降臨換4.0128$
交易不成功(比昆了)

卡店 150$賣出天摸
交易成功

卡店 50$賣出了箭佬人物
交易成功

劍〔性〕(唔知點打)我用璇瓏人物換了追魂十字斬
交易成功

劍之戰士〔LFO名字〕
借了AC給他
交易成功

某某人 我用蝙蝠練成換了出擊! 機械邪鬼
交易成功

我個FD 用立地成佛換了3本BOOK
交易成功

魚旦二號(BBS名字)
我冇條件地送了大量COKE和一把迷劍比佢
交易成功

xxx(唔知係冰個)
用吸血換了姬絲人物
交易成功

係卡店 我用60$買了箭佬人物
交易成功

係卡店 160$賣出了邪鬼
交易成功

朋友 他送給我立地成佛
交易成功

劍之戰士 25$買他的真虎斬
交易成功

^*迪雲*^  用旋風神拳 超獨龍鑽換得幫我AC UP到150LV
交易成功

★刀狂☆   用狂龍亂舞換了200$
交易成功

遊戲的某人 用愛心轟炸換了霸雷彈
交易成功

用悟地信物加20$換了比提墨鏡
交易成功

davis_well 用破空拳換了追魂十字斬
交易成功

炎冰天魔 用箭佬信物換了60網用
交易成功

kkkkk 用300點跑點換了絕龍劍
交易成功

GAME店人 用ROULF2轉招換了悟地信物
交易成功

holikkwan 用450跑點換了卓卓人物
交易成功

有好多.....但係到係好耐之前...=_=

景/劍之戰士......有玩LAW的人到知我唔昆人的!
[ 呀樂在2007-05-06 17:45重新編輯此貼 ]

離線~{景}~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-10
~[景]~(LFO名字]
我用霸雷彈換了邪鬼

你係龍劍達爾?
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-10
引用第5樓~{景}~2006-09-10 16:51發表的“”:
~[景]~(LFO名字]
我用霸雷彈換了邪鬼
你係龍劍達爾?

係呀-_-

比人爆左AC=.=

我係天箭-.-

估唔到仲有人知我係龍劍達爾-.-

我唔昆人 最好可以入白名單啦

離線目狗
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-10
我有十字,換60網用得唔得
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-10
引用第7樓目狗2006-09-10 17:14發表的“”:
我有十字,換60網用得唔得

msn講

好貴=+=

離線目狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-10
你有冇on@@?
不如你add我
[email protected]
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-10
Re:新開!!龍劍小店 .....
破空拳5$ok???
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-10
Re:Re:新開!!龍劍小店 .....
引用第10樓davidsamtom2006-09-10 18:30發表的“Re:新開!!龍劍小店 .....”:
破空拳5$ok???

唔好低Q啦你

玩野死開啦

離線目狗
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-10
Re:Re:Re:新開!!龍劍小店 .....
引用第11樓aesopc7782006-09-10 18:36發表的“Re:Re:新開!!龍劍小店 .....”:
唔好低Q啦你
玩野死開啦

msn我add左你啦..請on@@
lfo交易帖
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-10
Re:Re:Re:Re:新開!!龍劍小店 .....
引用第12樓目狗2006-09-10 18:42發表的“Re:Re:Re:新開!!龍劍小店 .....”:
msn我add左你啦..請on@@

ON左啦-.-

頭先MSN比我呀妹用左 唔掛之得啦=.=

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-10
引用第14樓越前龍馬2006-09-10 19:22發表的“”:
幫你手推推啦.要推記住叫我呀!!!

細路

呃POST啦你

你9喝1係我個POST到講野(唔係買/賣的話)

唔係告你 到時你呃D POST到係冇用

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-11
推推

離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-11
AC多左圖

要買快手啦!

離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-11
破空拳10$ok??
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-12
引用第18樓davidsamtom2006-09-11 19:03發表的“”:
破空拳10$ok??

最小70啦

絕左啦

唔好話我粗d

你咁白痴死左去仲好啦

我係唔賣比你呢d低b仔

玩野死開啦

係到呃post 真係想把你入黑名

離線呀樂

發帖