切換到寬版
  • 8224閱讀
  • 433回復

|≦狂影≠小店≧|轉左ac~去我新post [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 180樓  發表於: 2006-12-31
今日一推,,,,,,,,,,,,,,
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 181樓  發表於: 2006-12-31
要ac3
$150,ok?
因ac2只是196
ac3少些人物...
150啦,ok?
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 182樓  發表於: 2006-12-31
引用第181樓炎冰天魔2006-12-31 12:56發表的:
要ac3
$150,ok?
因ac2只是196
ac3少些人物...
150啦,ok?

98$得啦,要跑online點數.
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 183樓  發表於: 2006-12-31
引用第181樓炎冰天魔2006-12-31 12:56發表的:
要ac3
$150,ok?
因ac2只是196
ac3少些人物...
150啦,ok?

係咪要,,,,,,快.
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 184樓  發表於: 2006-12-31
引用第182樓狂影悟地2006-12-31 15:07發表的:
98$得啦,要跑online點數.

98$得?
好的
我買左pm你
話你知我msn
msn交易^^
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 185樓  發表於: 2006-12-31
引用第184樓炎冰天魔2006-12-31 16:31發表的:
98$得?
好的
我買左pm你
話你知我msn
.......

好,快d買,,,,,,,,,
[email protected]
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 186樓  發表於: 2006-12-31
引用第184樓炎冰天魔2006-12-31 16:31發表的:
98$得?
好的
我買左pm你
話你知我msn
.......

得未..........................
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 187樓  發表於: 2006-12-31
98$得?
好的
我買左pm你
話你知我msn
.......

喂,,,,,,我msn壞左,,,,,
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 188樓  發表於: 2006-12-31
引用第185樓狂影悟地2006-12-31 16:43發表的:
好,快d買,,,,,,,,,
[email protected]

留住個ac先
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 189樓  發表於: 2006-12-31
引用第188樓炎冰天魔2006-12-31 21:44發表的:
留住個ac先

ok~放心,我係唔會昆人....
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 190樓  發表於: 2006-12-31
引用第189樓狂影悟地2006-12-31 21:45發表的:
ok~放心,我係唔會昆人....

你編輯第1樓
話留左比我
vs vs
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 191樓  發表於: 2006-12-31
你比先
我驚你昆.....
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 192樓  發表於: 2006-12-31
引用第190樓炎冰天魔2006-12-31 21:46發表的:
你編輯第1樓
話留左比我

好的,,,,,,改了。
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 193樓  發表於: 2006-12-31
應191樓.......plz
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 194樓  發表於: 2006-12-31
好,為左信譽,e次交易我先.
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 195樓  發表於: 2006-12-31
引用第194樓狂影悟地2006-12-31 21:58發表的:
好,為左信譽,e次交易我先.

好..........我pm你時你比
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 196樓  發表於: 2006-12-31
ok*~~~~
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 197樓  發表於: 2006-12-31
引用第195樓炎冰天魔2006-12-31 22:04發表的:
好..........我pm你時你比

喂,,,,,,,,,疾風哥話同你換野好唔掂bo@@
同我換會唔會呀@@
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 198樓  發表於: 2006-12-31
引用第197樓狂影悟地2006-12-31 22:10發表的:
喂,,,,,,,,,疾風哥話同你換野好唔掂bo@@
同我換會唔會呀@@

唔會=.=
已經反思過
這些東西
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 199樓  發表於: 2006-12-31
共10次交易紀錄,租借AC次數5次。
=======================================
MSN交易紀錄(6次)
1.偉仔(MSN名)用$75買破空閃
交易成功
2.死仔(MSN名)用$80買慧星閃刀
交易成功
3.終極(MSN名)用$80買究極爆裂破
交易成功
4.小濘(MSN名)用$80買冰尊者AC
交易成功
5........(MSN名)用虎山派掌門令買我1000MLFO錢
交易成功
6.我叫做kai子(MSN名)用米兒ac換我10$HKD
交易成功
7.跑步.廢物(MSN名)用亨利ac換我10HKD
交易成功
=======================================
本論壇交易紀錄(5次)
1.暴走疾風用80$賣出霸王轟山拳
交易成功
2.暴走疾風用80$賣出鬥志邀昂
交易成功
3.暴走疾風用80$賣出邪神降臨
交易成功
4.暴走疾風用90$賣出雷神之鎚
交易成功
5.地龍ex用迪倫外傳包換我帳號四
交易成功
同學交易紀錄(5次)
1.同學用80蚊賣迪雲ac
交易成功
2.同學唔知乜水用75蚊買左我慧閃
交易成功
3.同學用100蚊買我絕地
交易成功
4.同學用200蚊買我邪鬼
交易成功
5.同學用吸血換我既皇裝
交易成功
LFO交易紀錄(18次)
1.LFO唔知乜水用冰河換我4000M
交易成功
2.LFO火山頭用4億買我既怒火包
交易成功
3.LFO<<機械人>>用比堤加邪鬼換我米兒人物
交易成功
4.LFOhihihihihihihihi"用星仔ac換我10$
交易成功
5.LFO邪偉仔用80蚊買我50火
交易成功
6.LFO 菲沙 FREEZE用100蚊買我怒火包
交易成功
7.LFO>~雷震子~<用80$HK買我冰佬ac
交易成功
8.LFO>~雷震子~<用古龍杖換我雷護
交易成功
9.LFO金甲武士用虎腿換我火佬ac
交易成功
10.LFO*dennis*200$收左亨利齊招ac
交易成功
11.LFO『邪鬼』用火佬ac換左我卓男ac
交易成功
12.LFO炎之菲叉姬絲ac換左我EXac
交易成功
13.LFO『邪鬼』用EXac換左我達爾ac
交易成功
14.LFOfreeze8899用虎山派掌門令換左我火尊ac
交易成功
15.LFO星仔之陽用星仔ac換我悟地ac
交易成功
16.LFOfreeze用悟地ac換我卓男ac
交易成功
17.LFO邪卍偉用天魔ac換我達爾ac
交易成功
18.LFO『小丹』用狂虎砲換我真豹影拳
交易成功
跑online交易(1次)
1.跑online freezer 用左300點換我帳號六(未有圖)
交易成功
租借AC方面(5次)
1.用左達爾AC(AC2)借左比同學
(你要買既話可以立即終止租借服務)
2.用左樂雲AC(AC1)借左比同學
3.用邪鬼AC借左比同學(已還)
4.用達爾AC(AC2)借左比同學(已還,但再借比第2位)
5.用EXAC借左比同學(已還)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個