切換到寬版
  • 14955閱讀
  • 273回復

自創人物比賽 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 200樓  發表於: 2008-07-30
引用第192樓lo鋒於2008-07-30 00:02發表的  : . /@ C  
參賽表格: %*a%F~Ss  
角色名字:筋肉黑羅剎 %}[/lIxaE  
角色簡介:爆了筋肉的黑羅剎 # ~(lY}  
作品:
&1Cif$Y4w  
你囉硬冠軍
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 201樓  發表於: 2008-07-30
我都post V\*J"ZP&  
只望一笑 不望分 ->r udRQ  
參賽表格:  BT|n+Y[  
角色名字:豬丁-.-  OM m'm\+/  
角色簡介:因為黑羅剎人力不足 所以佢把一隻豬改做成佢個最強軍隊 點知係改制過程中有隻蝙蝠飛左入去 &Pe[kCO]  
所以庹做成一隻蝙蝠同豬的合成獸 人叫豬丁! 係丁丁個契仔 點解? 因為他們都係腦賤  R/P9=yvg0  
作品:  hka`STK{  
唔識畫 O &}`R5Y;  
只是搞gag-3-
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 202樓  發表於: 2008-07-30
引用第201樓polim1522000於2008-07-30 14:20發表的  : GB{Q)L  
我都post ,:pKNWY)Q  
只望一笑 不望分 }*,z~y}V#  
參賽表格:   6. 6x$y3v  
角色名字:豬丁-.-  wpa^]l  
角色簡介:因為黑羅剎人力不足 所以佢把一隻豬改做成佢個最強軍隊 點知係改制過程中有隻蝙蝠飛左入去 VWW(=j  
.......
!yu-MpeG  
還好啦:)
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 203樓  發表於: 2008-07-30
引用第201樓polim1522000於2008-07-30 14:20發表的  : 9ZG__R3B1\  
我都post hSXZu?/  
只望一笑 不望分 ;_E][m  
參賽表格:   Rip[  
角色名字:豬丁-.-  _F3= H]P  
角色簡介:因為黑羅剎人力不足 所以佢把一隻豬改做成佢個最強軍隊 點知係改制過程中有隻蝙蝠飛左入去 ,S-zY\XB  
.......
Y 016Xg5  
5係好差姐,好過隻黑羅刹
離線julian98
發帖
icash
只看該作者 204樓  發表於: 2008-07-30
引用第192樓lo鋒於2008-07-30 00:02發表的  : &I?d(Z=:\  
參賽表格: R![1\Yv&  
角色名字:筋肉黑羅剎 o & kgRv[  
角色簡介:爆了筋肉的黑羅剎 z5 :53,`D'  
作品:
+6\1 d5  
9`5qVM1O{  
o咀,咁都有分....
離線_king_
發帖
icash
只看該作者 205樓  發表於: 2008-07-30
引用第204樓julian98於2008-07-30 14:58發表的  :
o咀,咁都有分....
q|kkdK|N/Y  
3<ry/{#%  
......真係無言la........ P: )YKro]  
不過話明參加都有分 ar ma..........
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 206樓  發表於: 2008-07-30
扁了,按圖看圖 0j(/N  
<ly.l]g  
修改完畢了 b%D}mxbS  
3NxwQ,~  
$+p4X# _  
參賽表格 : 0v'FE35~s  
s.K Hm L3  
角色名字 :小萌 ew\ZFqA;  
Q*l_QnfG  
角色簡介 : +!)v=NY  
為zack的秘密精英部隊成員之一, GN@(!V#/4  
心狠手辣,智勇兼備 K*fh`Kz  
以血為力量,左手的手套為力量之源 ` =VN\W^&  
雖然zack常教她要捨棄良心 3Fl  !pq]  
但其實良心沒有因此就埋沒 <hM `]/J55  
I+_u?R)$  
初始能力: rT{+ h}vO  
HP: 600              一點加5 Z{spo=  
MP: 1000            一點加7 [{cMEV&  
SP:  600            一點加5 =#sr4T  
STR: 12              一點加1.2 Uh8c!CA8:\  
DEF: 13              一點加1.3 "[p-Iy1  
AGI:  17              一點加1.7 <-K'9ut,  
DW.vu%j^[  
[ 此帖被dwchan在2008-07-30 16:16重新編輯 ]
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 207樓  發表於: 2008-07-30
引用第206樓dwchan於2008-07-30 15:38發表的  : ibIo1i//[  
扁了,按圖看圖
修改完畢了 N) b.$aC  

.......
y?*4SLy  
我明你隻腳着緊絲襪,但係好似好多腳毛= =
[ 此帖被iojknm在2008-07-30 15:56重新編輯 ]
離線_king_
發帖
icash
只看該作者 208樓  發表於: 2008-07-30
引用第207樓iojknm於2008-07-30 15:51發表的  :
我明你隻腳隻緊絲襪,但係好似好多腳毛= =
p a)2TL/@  
d水筆油得太多次 HbXYinG%  
出` -.- ]E! b&  
顏色不圴行 -0-
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 209樓  發表於: 2008-07-30
引用第208樓_king_於2008-07-30 15:53發表的  :
d水筆油得太多次 TCI%Ox|a  
出` -.- PBo;lg`  
顏色不圴行 -0-
oYn|>`+6:y  
重有 -.- py8)e7gX=  
木顏色兩色運用得不好 . .
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 210樓  發表於: 2008-07-30
引用第209樓我係肥祈於2008-07-30 15:55發表的  :
重有 -.- uKL4cr@  
木顏色兩色運用得不好 . .
nS5g!GYY,k  
我用蠟筆畫3的
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 211樓  發表於: 2008-07-30
引用第210樓dwchan於2008-07-30 16:16發表的  :
我用蠟筆畫3的
CqkY_z  
咁咪混唔到色lo - - AwQ7Oz|(  
蠟質過多 . .
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 212樓  發表於: 2008-07-30
引用第211樓我係肥祈於2008-07-30 16:17發表的  :
咁咪混唔到色lo - - ,}jey72/k  
蠟質過多 . .
Rxfhk,I  
我平時太小填色 .FWi$B';  
exp不夠.............
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 213樓  發表於: 2008-07-30
引用第212樓dwchan於2008-07-30 16:19發表的  :
我平時太小填色 2[QyH'"^E  
NS3qNj  
- - 1kdQh&~G  
畫得多就得ga la 9tBE=L=  
加油@@
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 214樓  發表於: 2008-07-30
引用第213樓我係肥祈於2008-07-30 16:19發表的  :
- - :vo# (  
畫得多就得ga la hreG5g9{  
加油@@
mh" 9V5T  
知道了................ qku}cWD9/_  
加上我不是修art -kkp Ew\  
這方面的知識都是靠...........漫畫入門..........那本書...............
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 215樓  發表於: 2008-07-30
引用第214樓dwchan於2008-07-30 16:22發表的  :
知道了................ !.@F,wZvY  
加上我不是修art R>y/Y<5=  
這方面的知識都是靠...........漫畫入門..........那本書...............
s_4y^w]aX  
Ee097A?1vj  
呢樣打我屋企成咋 =〕 v!6IH  
有電腦上色 F/w*[Xi Sh  
gum漫畫法,人物等等 v/[*Pze,C  
重有我係學繪畫 &\L\n}i-  
ps:果間係創意學x Bh5z4  
   買廣告中 . . . .
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 216樓  發表於: 2008-07-30
引用第215樓我係肥祈於2008-07-30 16:25發表的  :
[表情] h%8C_m A  
呢樣打我屋企成咋 =〕 $VnPs!a  
有電腦上色 qc"PTv0q  
gum漫畫法,人物等等 >?|c>HGX  
.......
{VT**o  
我下年升中四,想修art又5知入5入到= = ; fxrOfb  
個miss話class mark 37/50以上先收,但我得32.....(5識用水彩所以扣左分= =)
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 217樓  發表於: 2008-07-30
引用第212樓dwchan於2008-07-30 16:19發表的  :
我平時太小填色 d:JP935  
fR#W#n#m  
我畫畫都唔填色的-_- K:54`UJ  
exp仲少過你=3=
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 218樓  發表於: 2008-07-30
引用第216樓iojknm於2008-07-30 16:37發表的  :
我下年升中四,想修art又5知入5入到= = ih(Al<IS  
個miss話class mark 37/50以上先收,但我得32.....(5識用水彩所以扣左分= =)
52.%f+Oa  
你地限上色 - -+? 349BQ5ND  
我成日畫a1 size的畫紙 9yWSlbPr]  
我唔玩水彩 我玩塑膠彩 Kj/Lcx;bh  
水彩太容易了 x\aCZ  
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 219樓  發表於: 2008-07-30
引用第216樓iojknm於2008-07-30 16:37發表的  :
我下年升中四,想修art又5知入5入到= = j+[oZfH  
E&>;a!0b]  
我得31.8 9F7}1cH7g@  
.....(狂畫奧運的東東和做手功) XwDt8TxL  
<.:mp1,8V  
引用第218樓我係肥祈於2008-07-30 16:41發表的  : 9q m'qx  
"r HPcp"m  
你地限上色 - -+? $ZlzS`XF7  
我成日畫a1 size的畫紙 ?N]G;%3/  
我唔玩水彩 我玩塑膠彩 W/.Wp|C}K3  
水彩太容易了 2/ejU,S  
.......
|y&vMx~t  
中+中............. y\Wp} }  
<`Qb b=*  
引用第217樓夜雲於2008-07-30 16:38發表的  : ='6@^6y  
p~OX1RBI  
我畫畫都唔填色的-_- Ls'8  
exp仲少過你=3=
R'qBG(?i  
你畫畫明顯不是差過我...........