切換到寬版
  • 24112閱讀
  • 319回復

回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 240樓  發表於: 2010-12-03
引用第239樓dwchan於2010-12-03 23:12發表的  :
火藥味開始重了= =
講真我覺得老玩家開POST分享一下不是問題啊
我認為樓主只是單純想分享一下自己迪倫的故事和鼓勵一下人手升LV而已
大家對同一件事情意見不同,無可否認是很難避免的
大家請以冷靜理性的態度去討論吧

只好講此壇太多神經緊張的人士 --
什麼事都小事化大,
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 241樓  發表於: 2010-12-03
引用第240樓無神論乂於2010-12-03 23:25發表的  :
只好講此壇太多神經緊張的人士 --
什麼事都小事化大,

議事論事並非小事化大
冰の血繼限界!

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 242樓  發表於: 2010-12-03
引用第241樓a1994109於2010-12-03 23:43發表的  :
議事論事並非小事化大

事實上你地說話方式係有火藥味囉
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 243樓  發表於: 2010-12-03
引用第242樓無神論乂於2010-12-03 23:52發表的  :
事實上你地說話方式係有火藥味囉

有火藥味不等於小事化大
冰の血繼限界!

離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 244樓  發表於: 2010-12-04
引用第228樓真天魔於2010-12-03 10:06發表的 :

我是說這,不是人物嗎? 是少迪......,那有沒有少迪圖?

為啥要放圖出來?已離題不解釋。
引用第232樓大俠陳於2010-12-03 14:44發表的 :

是呀,越來越多人回啦,說得對你應該好好比心機升了。

好!
引用第222樓大俠陳於2010-12-03 07:44發表的 :

你唔好話我知u1會幫佢出招唔出人嘛………唔係想打沈你的幻想,不過機會比中六合彩還要細,我不是眼紅u1為擁有特別板迪倫的人出招,我只是覺得u1不會為一個只出了幾個的人物而出招,就留給你擁有這個特別板吧,當年有人托我用一萬銀收你個特迪ac,我在大街向你說用一萬元收,你卻說賣了條命都不放,相信你今天也會這樣的答我。當年我是說真的,因為佢當年也用7000元收了個在boc上旁的地尊ac。

題外話:陽光過份猛烈,燒親人了,我就無事,因為我覺得你是一個lfo超級fans不滿有咁多bug而有這行為是正常的,但天天都在曬,有點過火,鋒芒過露了,玩lfo多年的你有誰不識你,我還記得有一次出風尊招,官網還說出風尊招,武寺就最鐘意啦等字句,以前晚晚都見你在大家吹水,你有d當年game友,已經無玩但也經常和我在msn吹水。

順道幫其他人討回公道,你打錯字了。

那個武憎,呃抱歉......是武僧才對,雖然沒有玩LFO那麼久,但仍然是極之討厭有人打錯其名字的,

如有,應該會認為那些人一係速成心日6人日9都不懂分,一係連部首豎心邊跟部首企人邊也不懂得分,小學雞也不如......
引用第238樓無神論乂於2010-12-03 22:10發表的 :
花生專用=仇=戮
以上係估 ==因為上次vs見佢不停轉人轉轉下轉左地尊戮又唔排除玩家交換ac的可能性
但係果位知名人士相信唔會比ac人囉==(果位知名人士有特迪完全唔覺得奇怪)
戮係邊個唔多講了

引用第231樓bk的卓男於2010-12-03 12:59發表的 :
我只能說我識佢本人
見過面
都打過
唔係gm
咁如你所言佢唔想俾其他人知正身係邊個,咁又如何?請解釋

如果你說不是GM又不是GM帳號,那麼這個迪倫怎樣得來?途經呢?請解釋。

如要請他本人親自解釋,我相信我也不好意思,心照。
引用第229樓a1994109於2010-12-03 11:17發表的 :

笑了複製版迪倫 自

解說:上圖迪倫為真迪倫 下圖迪倫為複製版迪倫
上圖迪倫為複製特別版迪倫 下圖迪倫為複製版少年迪倫

這裡是IBBS不是高_,請不會帶術語來晒命。

我只說事實罷了:
遊戲故事內是"複製版迪倫";
玩家只有3隻,如只有我上線,夢想成真及另外一隻卻沒有再上線,那我便是遊戲唯一真正的迪倫。
引用第239樓dwchan於2010-12-03 23:12發表的 :
火藥味開始重了= =
講真我覺得老玩家開POST分享一下不是問題啊
我認為樓主只是單純想分享一下自己迪倫的故事和鼓勵一下人手升LV而已
大家對同一件事情意見不同,無可否認是很難避免的
大家請以冷靜理性的態度去討論吧

就是這樣嘛。

開心討論總是不行,總要丟幾堆火藥去為啥?
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 245樓  發表於: 2010-12-04
嘛,其實故事那個複製迪倫不是特迪,因為迪倫(本尊)還是使用特迪的招式。(起初我也以為特迪=複製迪倫)
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 246樓  發表於: 2010-12-04
引用第244樓真武傳說於2010-12-04 01:43發表的  :
那個武憎,呃抱歉......是武僧才對,雖然沒有玩LFO那麼久,但仍然是極之討厭有人打錯其名字的,
如有,應該會認為那些人一係速成心日6跟人日9都不懂分,一係連部首豎心邊跟部首企人邊也不懂得分,小學雞也不如......

咁我又真係唔見得係網上以音取字會有幾小學雞喎
係網上可能文化水平有點差 但係現實做個正常人咁就得架喇
加上對方只是打錯了一個字閣下就以偏蓋全話人係小學雞
相信閣下家長對你既管教十分嚴厲 對小小的錯誤悖不能夠接受
真是可媲美當日耶穌這位老頭子 唔係喎耶穌激嬲過呀媽喎
咁睇黎你仲神人過耶穌
[ pk9627在2010-12-04 03:55重新編輯此帖 ]
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 247樓  發表於: 2010-12-04
引用第245樓黑天狗於2010-12-04 01:55發表的  :
嘛,其實故事那個複製迪倫不是特迪,因為迪倫(本尊)還是使用特迪的招式。(起初我也以為特迪=複製迪倫)

我應該想說,故事入面所說的複製版迪倫某程上算是我持有的那個,但亦算是現在的"終極迪倫"......

關於故事入面迪倫使用特別版迪倫招式,這是官方要設計故事拼上去招式的問題,但反正都是迪倫-.-"
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 248樓  發表於: 2010-12-04
Re:回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生
— (saizen) 請善用修改功能 (2010-12-04 08:14) —
(抱歉......不小心將編輯鍵按錯做引用鍵,連回了。)

2010 12 04 最新升LV近況
http://i2.photobucket.com/albums/y50/MonkziKaze/lfo20101204033254.jpg

引用第246樓pk9627於2010-12-04 02:11發表的  :
咁我又真係唔見得係網上以音取字會有幾小學雞喎
係網上可能文化水平有點差 但係現實做個正常人咁就得架喇
加上對方只是打錯了一個字閣下就以偏蓋全話人係小學雞
相信閣下家長對你既管教十分嚴厲 對小小的錯誤悖不能夠接受
真是可媲美當日耶穌這位老頭子 唔係喎耶穌激嬲過呀媽喎
咁睇黎你仲神人過耶穌

稱呼叫人,這個是最基本禮貌吧?

(假設)難道我叫他大使陣??

錯應該要認,打就千其唔好企定!

尤其熱血充上腦的玩家很多喜歡招格招碰贏就是強,招反正10LV,

只會是裝備及LV差距罷了,攻擊招式弱點就不行嗎?

如果認為我用小學雞此字眼是過份的,抱歉。

我仲神人過耶穌?多謝誇獎,但愧不敢當。
[ 真武傳說在2010-12-04 04:16重新編輯此帖 ]
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 249樓  發表於: 2010-12-04
Re:Re:回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生
引用第248樓真武傳說於2010-12-04 04:07發表的 Re:回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生 :
稱呼叫人,這個是最基本禮貌吧?
(假設)難道我叫他大使陣??
錯應該要認,打就千其唔好企定!
尤其熱血充上腦的玩家很多喜歡招格招碰贏就是強,招反正10LV,
如果認為我用小學雞此字眼是過份的,抱歉。
我仲神人過耶穌?多謝誇獎,但愧不敢當。

稱呼叫人係咪基本禮貌我就唔知 我就粗人一名有個句講個句
所以街外有好多人都話我係唔識得尊重人既呢點我認 (呢句題外話可理可唔理)
我只知單係憑一個人佢用同音字代替正字就認定佢係小學雞的話
我都唔見得閣下好識呢個基本既禮貌
咁當然喇錯一定要認既但我又睇唔出呢個小小既錯對呢大俠陳呢一生人會出現甚麼影響喎
至於我所講閣下同耶穌既比喻布望唔好令閣下有D咩誤會
絕對唔係跨獎閣下為人比耶穌更有能力等等
而係閣下既執著比耶穌更勝要高
所以呀你唔可以話係愧不敢當你的確係實至名歸 就當之無愧

題外話:閣下所言的
我係絕對理解不能跟我與汝所言有甚麼大關係
我認我係一個沒文化而又知識淡薄既都市人
可以的話解一解釋背後既意思
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 250樓  發表於: 2010-12-04
引用第244樓真武傳說於2010-12-04 01:43發表的  :
如有,應該會認為那些人一係速成心日6跟人日9都不懂分,一係連部首豎心邊跟部首企人邊也不懂得分,小學雞也不如......

打錯字就小學雞都不如

這裡是IBBS不是高_,請不會帶術語來晒命

我只說事實罷了:
遊戲故事內是"複製版迪倫";
玩家只有3隻,如只有我上線,夢想成真及另外一隻卻沒有再上線,那我便是遊戲唯一真正的迪倫。

不會? 小學雞

仲有晒咩命?

同埋一直都冇人話你唔係真正嘅迪倫 係你鐘意自high 話自己係真迪倫

另外 你都識講有3隻 我唔理其他2個上唔上線 到你獨有先再講啦

唔係獨有 咁你個隻咪又係一樣叫複製版 唔好再引我笑啦

題外:
原來我一直玩緊複製版迪倫添

引用第247樓真武傳說於2010-12-04 02:17發表的  :

我應該想說,故事入面所說的複製版迪倫某程上算是我持有的那個,但亦算是現在的"終極迪倫"......

關於故事入面迪倫使用特別版迪倫招式,這是官方要設計故事拼上去招式的問題,但反正都是迪倫-.-"

膠夠啦 反正都係迪倫 咁你仲係咁講乜鬼野真迪倫姐

係咪有特迪會型d架? 成條街得自己一隻特迪唔係bug出黎會型d?

不過我唔覺得你會型d喎
[ a1994109在2010-12-04 10:12重新編輯此帖 ]
冰の血繼限界!

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 251樓  發表於: 2010-12-04
引用第250樓a1994109於2010-12-04 10:06發表的  :
膠夠啦 反正都係迪倫 咁你仲係咁講乜鬼野真迪倫姐
係咪有特迪會型d架? 成條街得自己一隻特迪唔係bug出黎會型d?
.......

終極
早知你當日囉左霸地果陣
就應該開個post話
真霸王地藏龍的誕生  <咁啦
果陣幾多人改晒出黎用
我呢d先叫真嫁嘛
計玩家都只係得終極你個ac有霸地
"真係全球獨有嫁" 笑
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 252樓  發表於: 2010-12-04
引用第251樓bk的卓男於2010-12-04 10:23發表的  :
終極
早知你當日囉左霸地果陣
就應該開個post話
.......

而家開返都得架

家陣成街bug特迪就開特迪post

家陣好多人都抽到霸地

咁我去開霸地post囉 都得架 x)
冰の血繼限界!

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 253樓  發表於: 2010-12-04
引用第252樓a1994109於2010-12-04 10:30發表的  :
而家開返都得架
家陣成街bug特迪就開特迪post
.......

所以簡單d黎講

我學了輝伯添=[
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 254樓  發表於: 2010-12-04
引用第253樓bk的卓男於2010-12-04 10:36發表的  :
所以簡單d黎講

我學了輝伯添=[

我真係唔明了
你地覺得個post冇意義做咩唔早d講
等到個post有13頁先出聲呢?
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 255樓  發表於: 2010-12-04
引用第254樓tommywu於2010-12-04 10:38發表的  :
我真係唔明了
你地覺得個post冇意義做咩唔早d講
等到個post有13頁先出聲呢?

因為我忍唔到佢再講真迪倫

再者唔該你爬左文先再講野
冰の血繼限界!

離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 256樓  發表於: 2010-12-04
就算真係證明倒你係真又如何
也減少不了bug的數目..
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 257樓  發表於: 2010-12-04
一講佢隻迪倫唔係迪倫就連大俠陳好地地都鬧埋,
老實講係lfo 得特別版同終極版迪倫, 無真假迪倫
唔通第二, 三隻特別版迪倫online lfo 就變假迪倫啦咩?

連大俠陳打錯字都捉,
再老實講完全唔似武僧寺...
有人講野既方式令我諗起某人
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 258樓  發表於: 2010-12-04
引用第257樓七星會員於2010-12-04 11:09發表的  :
一講佢隻迪倫唔係迪倫就連大俠陳好地地都鬧埋,
老實講係lfo 得特別版同終極版迪倫, 無真假迪倫
唔通第二, 三隻特別版迪倫online lfo 就變假迪倫啦咩?
連大俠陳打錯字都捉,
再老實講完全唔似武僧寺...
有人講野既方式令我諗起某人

托比嗎?
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 259樓  發表於: 2010-12-04
引用第258樓心淡★於2010-12-04 13:03發表的  :
托比嗎?

叫壇主睇下ip咪知x_x
快速回復
限100 字節

上一個 下一個