切換到寬版
  • 11578閱讀
  • 270回復

重新開店,火之卡店,新增動漫物品,U1限定閃 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 240樓  發表於: 2009-08-05
重組份子,80OK?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 241樓  發表於: 2009-08-05
自入名單(留意大字呀,傻仔)<-----咩意思?

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 242樓  發表於: 2009-08-14
引用第241樓暴走疾風於2009-08-05 21:08發表的  :
自入名單(留意大字呀,傻仔)<-----咩意思?

罵d無聊人用
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線billychung
發帖
icash
只看該作者 243樓  發表於: 2009-08-17
你pm左,我鍾本
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 244樓  發表於: 2009-08-17
引用第243樓billychung於2009-08-17 20:57發表的  :
你pm左,我鍾本

msn傾(謝)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 245樓  發表於: 2009-10-25
一推
離線★呀傑☆
發帖
icash
只看該作者 246樓  發表於: 2009-12-14
烈焰鳳凰$?

pm我......

虎ex係咩黎架?

2轉果招定1轉果招?
[ ★呀傑☆在2009-12-14 04:24重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 247樓  發表於: 2009-12-15
15號一推
離線johnnyunited
發帖
icash
只看該作者 248樓  發表於: 2009-12-16
烈焰鳳凰用$收??
離線★呀傑☆
發帖
icash
只看該作者 249樓  發表於: 2009-12-16
烈焰鳳凰,,,,,,,,,,收唔收架應下我ok?.........好認真想同你交易........?

本名單不是放卡名單,如下面有說未入,咁該張卡我未打算入,有機會放
                                    ↑           ↑           ↑                     
咁依句野姐係放定唔放=.=你講d野我唔係好明......咁你打算入定放姐...?
離線kelvinyangkk
發帖
icash
只看該作者 250樓  發表於: 2009-12-16
500u1可唔可以換原始冰塊加菲雲信
pm我plz
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 251樓  發表於: 2009-12-27
一推
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 252樓  發表於: 2009-12-27
引用第249樓★呀傑☆於2009-12-16 03:32發表的  :
烈焰鳳凰,,,,,,,,,,收唔收架應下我ok?.........好認真想同你交易........?
本名單不是放卡名單,如下面有說未入,咁該張卡我未打算入,有機會放
                                    ↑           ↑           ↑                     
咁依句野姐係放定唔放=.=你講d野我唔係好明......咁你打算入定放姐...?

pm我
另外e個意思係下面是全入卡,不要和上面交易中的卡混淆來說
例如:我收左原冰,你又問我收唔收原冰,咁味混淆囉!
離線★呀傑☆
發帖
icash
只看該作者 253樓  發表於: 2009-12-28
你講d野我有時都唔係好明.....

烈焰鳳凰換倒掛流星ok?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 254樓  發表於: 2010-01-12
今天一推
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 255樓  發表於: 2010-01-12
再推
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 256樓  發表於: 2010-01-31
推爆佢呀
離線★無奈★
發帖
icash
只看該作者 257樓  發表於: 2010-01-31
ac
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 258樓  發表於: 2010-02-15
新年減價.快d買野啦
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 259樓  發表於: 2010-02-15
引用第257樓★無奈★於2010-01-31 22:16發表的  :
ac [表情]

有意請pm本人,另外ac須面交,請留意
快速回復
限100 字節

上一個 下一個