切換到寬版
  • 12401閱讀
  • 470回復

ok小店,收急收論壇錢!!可以論壇錢換skill!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mankit1221
發帖
icash
只看該作者 240樓  發表於: 2006-09-18
引用第236樓ookk2006-09-17 17:47發表的“”:
好!明天ch~
我明天pm你

而家換ok??
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 241樓  發表於: 2006-11-06
louisex183(我- -)出租ac
申請人:
伺服器:
開咩人:
叫咩名(我改):
交易記錄(要有15個交易記錄and要do白名單會員wo!):
-----------------------------------------
人物:
域多,星奇,小丹,璇瓏,馬龍,歷奇,溫蒂,霍雷,黃金親衛兵,邪鬼,龍翼,龍翼EX
已開人物(唔准再開):
LAW:
BOC:EX(我的)
PEAK:
TST:邪鬼(炎冰天魔)
BANK:
STD:

租用紀錄:
炎冰天魔

唔好昆我,要如果唔係...kukuku
[ 此貼被新生ok!在2006-11-07 11:32重新編輯 ]
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 242樓  發表於: 2006-11-06
申請人:炎冰天魔
伺服器:TST
開咩人:天魔(有冇?)
叫咩名(我改):
交易記錄(要有15個交易記錄wo!):1.蝙蝠佬(TST伺服器名):用真龍波換超虎長霸比我,(9月2日)
2.<samuel ex>(TST伺服器名):用雷龍優月刀換到$20網用錢(比我),,(9月2日)
3.一u一彤仔(BOC伺服器名):用LFO錢1億換迷甲比我,,(日子不明)
4.火雲邪神(TST伺服器名):我用1億LFO錢換悟地的超狂虎斬比左佢(8月27日)
5.阿豪(msn名):比佢昆左我既紅魔鬼,佢用個假野換左我既紅魔鬼.....嗚,(8月24日)
6.jessie@ringo(TST伺服器名):我比野螢之女佢,佢比左$35網用錢我,(7月24日)
7.sionsion1995(msn名):話比星仔奧義,佢就比左真十字旋風拳比我,我比左真豹影拳佢,(6月7日)
8.sionsion1995(msn名):終於比星仔奧義比我,用左$150網用錢,(9月2日)
9.火雲邪神(TST伺服器名):我用真錢$40換左飛刀仔-----域多,(9月2日)
10.paco@ringo(TST伺服器名):我用龐士+網用錢$30同佢換左張邪鬼,(日子不明)
11.。。。。。。(BOC伺服器名):我用LFO錢1000m換一隻雷手,(9月1日)
12.。。。。。。(BOC伺服器名):我用LFO錢2000m換2條皇鏈,(9月1日)
13.Harry仔(msn名):我用玄武換了大轟炸,(8月11日)
14.Harry仔(msn名):我用金甲人換了卡比,(日子不明)
15.Harry仔(msn名):我用約翰換了神探快檜手,(8月23日)
16.蝙蝠佬(TST伺服器名):我用紅魔鬼一隻換比我網用錢$25,(5月6日)
17.阿豪(msn名):堂堂正正交易,我用紅魔鬼換左$25真錢(日子不明)
18.MR.WIN(TST伺服器名):佢用3000LFO錢買了我1把大地之劍,真富裕(日子不明)
19.神‧幻影←雪(其他論壇的會員名):用網用錢$5買我的5把大地之劍(日子不明)
20.一u一彤仔(BOC伺服器名):我同佢換左一日ac,交易完成(8月30日)
21.一u一彤仔(BOC伺服器名):我同佢用我人尊換左佢的$50網用錢(9月2日)
22.波迪路(其他論壇的會員名):我用我比堤換左$90網用錢(9月2日)
23.kiwong(msn名):我用紅魔鬼+真錢$50換雷尊(日子不明)
24.!!!fox!!!(TST伺服器名):我用紅魔鬼+真錢$40同佢換冰尊(日子不明)
25.炎之菲沙(TST伺服器名):我用絕地一擊換LFO錢$1e(9月15日)
26.乂鬼乂(TST伺服器名):我用人尊換佢既真狂虎斬(比人昆左=.=)(日子不明)
27.兵衛親金黃(TST伺服器名):用5000m換我的金龍斬(交易成功,但5000m太少了=.=)(日子不明)
28.{菲沙}(TST伺服器名):我比左冰川佢,佢比左一把雷刀(10月11日)
29.奧凡銘(GBS論壇):我比左幻音佢換韓霸+黃金兵(10月14日)
30.少爺杰(GBS):我比左龍光砲佢換左網錢60(9月11日)
31.奧凡銘(GBS):后羿的眼晴換你既龐士+霸雷彈(日子不明)
32.果然(GBS):用左金甲人同佢換左120網錢+迪雲(10月14日)
33.影(GBS):昇天腿換和尚(10月14日)
34.奧凡銘(GBS):用60網錢換功夫男(10月14日)
35.davistom(GBS):昆左我冰川(10月15日)
35.davistom(GBS):昆左我醉8(10月16日)
36.*月影*(TST伺服器名):佢比左金甲人我,換左10億LFO幣(10月17日)
37.lamtsang(GBS):真錢450換天刀....(10月17日)=_=
38.可樂(GBS):真錢270換終極魔(日子不明)
39.gsddownload(GBS):真錢500換左迪氐(日子不明)
40.暴走疾風(GBS):佢用龐士換我落雷"蛋",佢仲未比韓霸我(唔記得10月14定咩=.=)
41.billy1231(GBS):我用詛咒迷霧換佢韓霸同女鬼召喚書(10月17日)
42.alan2005741(GBS):用金龍乍現換他魔召(10月21日)
43.用戶(GBS):用ac4換佢既龐士,邪鬼信物是昆我的(10月21日)
44.用戶(GBS):用ac4同佢換真的龐士,邪鬼信物(10月26日)

pm話我聽
vs vs
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 243樓  發表於: 2006-11-06
引用第1樓炎冰天魔2006-11-06 23:52發表的:
申請人:炎冰天魔
伺服器:TST
開咩人:天魔(有冇?)
叫咩名(我改):
交易記錄(要有15個交易記錄wo!):1.蝙蝠佬(TST伺服器名):用真龍波換超虎長霸比我,(9月2日)
.......

冇天魔ar!
in 個English名+個183 la!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 244樓  發表於: 2006-11-06
咩野183?
邪鬼,有冇?
vs vs
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 245樓  發表於: 2006-11-06
引用第3樓炎冰天魔2006-11-06 23:57發表的:
咩野183?
,有冇?

有邪鬼~
p.s can is this:louisex183,louis183......
now要do白名單會員la~
you go to do la!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 246樓  發表於: 2006-11-07
ok
+183
即julian183
ok
vs vs
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 247樓  發表於: 2006-11-07
引用第5樓炎冰天魔2006-11-07 00:00發表的:
ok
+183
即julian183
ok

you go to do白名單會員la!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 248樓  發表於: 2006-11-07
引用第6樓新生ok!2006-11-07 00:02發表的:
you go to do白名單會員la!

冇人推薦.....
vs vs
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 249樓  發表於: 2006-11-07
引用第7樓炎冰天魔2006-11-07 00:02發表的:
冇人推薦.....

ok la!i give you my ac la!
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 250樓  發表於: 2006-11-07
推文AR!!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 251樓  發表於: 2006-11-07
入唔到你個ac既=.=
vs vs
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 252樓  發表於: 2006-11-08
推文AR!!
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 253樓  發表於: 2006-11-09
推文AR!!
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 254樓  發表於: 2007-01-06
推文AR!!
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 255樓  發表於: 2007-01-07
推文AR!!
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 256樓  發表於: 2007-01-07
我有慘絕人寰,有沒網用錢?
好耐沒升....
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 257樓  發表於: 2007-01-07
我有ver5.5+迪雲人物
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線waikwong2005
發帖
icash
只看該作者 258樓  發表於: 2007-01-07
我有:比堤人物十全招.悟地人物+真狂.真虎.狂虎.oe.要就call:94155680或26694982搵亞光 thx
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 259樓  發表於: 2007-01-07
悟地換破空閃ok?
msn: [email protected]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個