切換到寬版
  • 13818閱讀
  • 343回復

給朱仲豪的一封信-拯救LFO 已更新+左個人希望LFO有的改變 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 240樓  發表於: 2010-01-24
gm話就會話聽左
但係要佢做野就......
離線623
發帖
icash
只看該作者 241樓  發表於: 2010-01-24
時間已經太遲了,
http://lfocheat.wave.prohosting.com/
離線jeffreyhahi
發帖
icash
只看該作者 242樓  發表於: 2010-01-24
good!! me no play lfo but iplay lfo in 10.0 i have nela nela is bag too
yo man
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 243樓  發表於: 2010-01-24
引用第241樓623於2010-01-24 15:49發表的  :
時間已經太遲了,
http://lfocheat.wave.prohosting.com/

你仲夠膽post.......
離線千草
發帖
icash
只看該作者 244樓  發表於: 2010-01-24
引用第241樓623於2010-01-24 15:49發表的  :
時間已經太遲了,

放上bug招
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 245樓  發表於: 2010-01-24
引用第243樓tommywu於2010-01-24 18:25發表的  :
你仲夠膽post.......

可能佢有份做
離線yingchauw
發帖
icash
只看該作者 246樓  發表於: 2010-01-24
依家d大俠,99999999999999999999999999,同幾多........ 白名單既人都應該蝕到入內..

想當年我中一玩lfo果時係剛剛開始, 果時我真係好願意買佢既豪華包, 但係果時我仲係傻傻下用星仔and 倚天劍打天下, 真係幾開心.
直至3.0果時都幾開心, 去到有迪倫果時又放棄左(原因心照la)
又到真天魔時代又玩番, 但係冇幾耐又放棄了
好心你就留意下其他online game la, 人地收$ 既野,and用game錢買既野好平均, 可能 5 game $ 換 1 點,
lfo d 錢都唔知用來做咩, 維修and去魔魔星law
最後,唔該你每出一樣新野(功能,招) 裝果時就諗清楚先出la~ 出完之後兩三個月就改到廢一廢, 最令我深刻既就係女媧下凡, 出果時我feel到佢貴到死but強到屈(似亨利)果招,好彩冇買JA.
唔該朱總如果你想COOL BOWL ,就參考下人地果d game la [寵物, cso, ...........] ,我唔敢話佢地好好, 佢地起碼冇故事都做得好過你,
點解lfo之前個故事好好地,但係都未有等到結局就死左? 依家既合體戰神, 簡直就不知所謂, 唔該你整好d 異轉先la.

我也唔敢係你未執之前就話你地成班progammer,designer係垃圾,
靠lfo 帶我地去玩你其他食$$$game, 但係我真係唔想你好似彩虹x險果班廢物, 出完d新野都係搞唔好就off左果隻game.
你唔好以為你off左果隻game, 人地就對你other game有信心, 冇架la~ 唔信你問下其他人la
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 247樓  發表於: 2010-01-24
引用第246樓yingchauw於2010-01-24 20:32發表的  :
依家d大俠,99999999999999999999999999,同幾多........ 白名單既人都應該蝕到入內..
想當年我中一玩lfo果時係剛剛開始, 果時我真係好願意買佢既豪華包, 但係果時我仲係傻傻下用星仔and 倚天劍打天下, 真係幾開心.
直至3.0果時都幾開心, 去到有迪倫果時又放棄左(原因心照la)
又到真天魔時代又玩番, 但係冇幾耐又放棄了
.......

納稅人每年俾咁多錢..
香港竟然出d咁既progammer,designer
引用第234樓adam6hau於2010-01-24 01:37發表的  :

乜得都唔知就咪鬼亂咁屈人

竟然係ad呀~
離線francis
發帖
icash
只看該作者 248樓  發表於: 2010-01-24
引用第247樓七星會員於2010-01-24 21:13發表的  :
納稅人每年俾咁多錢..
香港竟然出d咁既progammer,designer

有老朱咁既老細,自然有咁既下屬

放迪倫acc
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 249樓  發表於: 2010-01-24
引用第237樓francis於2010-01-24 12:09發表的  :
你個名果時係TST咁響
PS:好多時都係你upload新故事

當時 我係一個好普通o既玩家
普通人o者

引用第247樓七星會員於2010-01-24 21:13發表的  :

竟然係ad呀~

係呀 係我呢個普通人呀
我o黎睇LFo既終結
互相理解
最後的對話
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 250樓  發表於: 2010-01-24
引用第249樓adam6hau於2010-01-24 21:27發表的  :
係呀 係我呢個普通人呀
我o黎睇LFo既終結

最小等二年
離線francis
發帖
icash
只看該作者 251樓  發表於: 2010-01-24
引用第249樓adam6hau於2010-01-24 21:27發表的  :
係呀 係我呢個普通人呀
我o黎睇LFo既終結

果時見你打燃燒打成半日,後來先知你儲1 up打

放迪倫acc
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 252樓  發表於: 2010-01-24
引用第251樓francis於2010-01-24 21:32發表的  :
果時見你打燃燒打成半日,後來先知你儲1 up打

哦 係呀? 梗係啦 儲命儲多d
咁跌多幾次落街都唔會搞到爆唔到關嘛
我o地以前打機 係用埋腦去打嫁

引用第250樓tommywu於2010-01-24 21:30發表的  :

最小等二年

好似電影2012咁 世界末日之預言?
咁都好bor 遷等2年 好快o黎到
互相理解
最後的對話
離線francis
發帖
icash
只看該作者 253樓  發表於: 2010-01-24
引用第252樓adam6hau於2010-01-24 21:56發表的  :
好似電影2012咁 世界末日之預言?
咁都好bor 遷等2年 好快o黎到

果時成日諗你係唔係掛機,但係cz睇左光明仔和你的post先知有儲命e科野

放迪倫acc
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 254樓  發表於: 2010-01-24
係呀 係我呢個普通人呀
我o黎睇LFo既終結

依家多左人醒覺過黎..
同埋呢度講lfo就快唔掂又唔得咁...
咁事實真係就快啦嘛..
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 255樓  發表於: 2010-01-24
引用第253樓francis於2010-01-24 22:08發表的  :
果時成日諗你係唔係掛機,但係cz睇左光明仔和你的post先知有儲命e科野

乜你覺得LFO d重生怪咁煩 可以掛到機?
除非用外掛自動打怪程式個種o野 自動補血或者改HP血量等等古靈精怪o既o野
講真 用外掛個d唔駛打好耐 普普通通幾分鐘就可以爆o左關佢
駛鬼好似我o地以前呢d用真實力打 打咁Q耐
佢o地外掛一條命都唔駛死 問你死未
互相理解
最後的對話
離線yingchauw
發帖
icash
只看該作者 256樓  發表於: 2010-01-24
點解progammer = 垃圾 ,因為隻game更新極都有bug
點解designer= 垃圾 , 因為冇諗過就出垃圾,

竟然係ad呀~

同埋借問聱, 關納稅人咩事? 佢d 就快係垃圾公司,根本就冇資格攞創意產業資助
離線135789
發帖
icash
只看該作者 257樓  發表於: 2010-01-24
LFO是不值得大家這樣放錢

正如大家打街機,爆機,的確是令人很喜悅,但可能您沒注意

您一元一元地放進遊戲機,是不會覺得浪費的

只有到爆機、停電、無錢才會醒來

但在這個時候,可以如何?

大家及早醒覺,脫離這場不真實的夢境吧
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 258樓  發表於: 2010-01-24
引用第254樓七星會員於2010-01-24 22:13發表的  :
依家多左人醒覺過黎..
同埋呢度講lfo就快唔掂又唔得咁...
咁事實真係就快啦嘛..

一切都係o係計畫之內
佢唔掂我o地一早o係年幾兩年之前就睇到
如果你想我詳列佢有乜問題 請出聲 睇下我講唔講得出你o地o既心聲

引用第256樓yingchauw於2010-01-24 22:16發表的  :
點解progammer = 垃圾 ,因為隻game更新極都有bug

同埋借問聱, 關納稅人咩事? 佢d 就快係垃圾公司,根本就冇資格攞創意產業資助

LFO好多o野都係抄人嫁wor 哪裡有創意可言?
互相理解
最後的對話
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 259樓  發表於: 2010-01-24
引用第256樓yingchauw於2010-01-24 22:16發表的  :
.......

納稅人納稅, 政府俾錢班大學生讀書, 讀完出黎創作埋d咁既野..
所以關納稅人事
引用第258樓adam6hau於2010-01-24 22:20發表的  :
一切都係o係計畫之內
佢唔掂我o地一早o係年幾兩年之前就睇到
如果你想我詳列佢有乜問題 請出聲 睇下我講唔講得出你o地o既心聲

都好..講下..
不過講完呢度d人都唔會承認真係就拾
快速回復
限100 字節

上一個 下一個